onsdag 27 november 2019

Om teatern som heter ”demokrati” - Gästinlägg

En man som heter Lars Byström skriver här ett gästinlägg om den teater (illusion) som kallas ”demokrati”.

Det finns ingen/har aldrig funnits någon s.k. demokrati!

Allt är ett spel riggat av kontrollörerna, eliten och hela höger-vänster paradigmen med alla "puppets" är en stor dockteater där agendan sätts i HELT andra (dolda) organisationer. 

Det kallas hegeliansk dialektik eller "kontrollerad opposition". 

De som styr spelar maktspelet med den monetära lögnen (riggade banksystemet) i toppen och har "ordo ab chaos" som motto. Om folk visste sanningen skulle man ALDRIG lägga någon röst på någon av de ditsatta aktörerna oavsett om det är kommunist-globalist agendan eller Sionist-kapitalist-globalist agendan. Samma fågel olika vingar...

För att vi skulle få något som överhuvudtaget skulle kallas folkbestämmande i reell mening. Måste:

1. Totalförbud av frimurare och dolda organisationer (Bilderberg, Trilaterala, Romklubben, CFR, Riddarordnar, Jesuiter mfl.). Alla dessa dörrar MÅSTE sprängas och stängas.

2. Hela monetära lögnen måste byggas om från början utan styrning av privata ägarintressen och reellt värde måste knytas till betalningsmedel. Inte vara uppbyggt på skulder med fractional reserve banking som är den största illusionen. De som styrt oss och lurat mänskligheten måste fråntas ALLT och ställas till svars.

3. Totalförbud för lobbyism och köp av politisk makt.

4. Hela lögnen med hur Vatikanen Rom, City of London och Washington D.C (US Security Exchange) styrt oss och infiltrerat rättssystemet med Marin Admiralty Law genom UNIDROIT konventionen och gjort oss till slavar från födseln MÅSTE avslöjas.

5. De 4 entiteter som styr och kontrollerar denna värld och som har helt egna lagar, gränser, polis, militär, är:

5.1. Vatikanen (Religionskontroll som styr de flesta kyrkor inkl Svenska och andra sammanslutningar genom ekumenik)
5.2. City of London (Egen stad i staden som har den ekonomiska makten)
5.3 Washington D.C. (Egen stat, stad i staten som har den militära makten)
5.4. Bank of International Settlements i Basel (BIS) som samordnar ALLA centralbanker och börser.

Läs här, här och här.
Dessa entiteter måste stängas och som jag tidigare nämnt. De falska sammanslutningar, blodlinjer, familjer som ingår i denna världsmaffia som ligger bakom ALLA krig och lidande måste avslöjas och ställas till svars !!!

De har verkat i mörkret med djävulska planer länge nog och de är inne i sin sista fas för att skapa sin globalistiska agenda med en världsregering genom FN, EU, globalist avtal- och organisationer samt en religion genom Vatikanens makt. 

Samt nästa stora styrda ekonomiska krasch kommer att göra oss alla till slav under en digital valuta där ALLT kommer att styras och registreras med de kontrollverktyg (Google, FB, YT, MS, , Apple Oracle, CISCO, INTEL etc etc...) de kontrollerar och delvis äger. 

Inom 1-3 år kommer de att genomföra sista steget.

DET ÄR BRÅTTOM. VI MÅSTE VAKNA NU !!!

Denna bok (se länk nedan) bör alla lurade svenskar och individer läsa för att förstå, hur den planerade diktaturen och nya världsordningen påbörjas med "Dumme Sweden" som "pilotprojekt".


Vi har blivit lurade sedan födseln utav indoktrineringslägren vi gått på och när den kontrollerade kollapsen av det monetära lögnar-systemet som är uppbyggt på era/våra skulder och inget annat en ett djävulskt pyramidspel, Fractional Reserve Banking. 

Parallellt kommer agenterna som är med i den kontrollerade invasionen som genomförts av politiska landsförrädare i decennier att skapa fullständig kaos.

Troligen kommer igångsättande att ske genom stora False Flag attacker och psykologiska operationer att genomföras.  

Där 9/11 bara kommer att vara en lugn havsbris i förhållande till vad som kommer. 

Då kommer FN Agenda 2030 införas för fullt. Ordo ab Chaos, som kontrollörerna planerar sina aktiviteter utifrån i sina mörka hemliga organisationer. De använder sedan sina dockor i den dockteater och det skådespel som spelas ut i världen. 

De styrda dockorna och kontrollörernas verktyg är deras vapen mot den lurade och sovande individen:

- Banker och Papperspengar baserat på en lögn där vi alla är slavar under lögnen och mammon och registrerad med vårt personnummer på US Security Exchange. Under "Kingdom of Sweden".

- Politiker och höga tjänstemän i statliga, kommunala etater

- Domstolar och polisväsen och försvar är infiltrerat och är en stor del i nya världsordningen.

- Propaganda Media som medvetet sprider lögner.

- Medicinbolagen och matbolagen som medvetet gör er sjuk och håller er sovande.

-Energi och infrastruktur för att skapa ekonomiska slavar.

- Religion som är infiltrerat genom fienden och ekumenisk lögn styrd av katolska kyrkan.

-Teknologi lögnen med transhumanism och AI. Som genomför "Mark of the Beast" och era själar,spirits är förtappade i evigheten.

Detta pågår J-U-S-T N-U och de är inne i slutfasen av det fientliga projektet som kommer att göra oss alla till slavar.

Det är dags att vakna till sanningen och låt er skapare leda er. Genom Yahushuah, Yeshua, Jesus Kristus och det offer han gjorde för oss A-L-L-A
U.S. debt clock 

Läs även detta inlägg om slavsystemet du en gång föddes in i.