onsdag 19 december 2018

Om psykopaten och landsförrädaren som vägrar ge upp - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 86 år, är tillbaka:

Polismyndigheten, Konstitutionsutskottet, Högsta Domstolen m fl.


Stefan Löfven; "Mitt parti gör Sverige tryggare".

Stefan Löfvéns tydliga försök att manipulera och ljuga för medborgarna måste bestraffas.

Stefan Löfvén uppmanar i en partifilm på Facebook den 15 december 2018 medborgarna att bli medlemmar i hans parti eftersom "hans parti gör Sverige tryggare"!

"Vi har börjat resan mot ett tryggare Sverige, men vi måste vara fler som hjälps åt".

Ovanstående har Stefan Löfven moral att gå ut med samma dag som Säpo meddelar att vi har aldrig som fram till denna dag haft så många skjutningar med dödande utgång som hittills.

Hans uttalande är ju inget annat än ett rått hån mot alla de som fått ta del av hans "trygghet" i form av mord, våldtäkter, rån och förstörelse av enskild och allmän egendom.

Någon dag senare rapporterar samma myndighet att vi  f.n. i Sverige har mer än 2000 våldsbenägna jihadister.

Dessutom vet man att minst 150 aktiva isan -hängare som nyligen återvänt, rör sig fritt i i vårt land! Deras rörelsefrihet är total, varför de vilken dag som helst kan genomföra fruktansvärda  massakrer på svenska medborgare.

Inget görs för att undersöka deras brott och därefter ställa dem inför rätta.

Men inte nog med detta. Stefan Löfvén har varit statsminister i 4 år (avsatt efter valet 2018) under vilken tid Sverige tagit in ett sådant enormt antal migranter som aldrig tidigare.

Eftersom det - som det skall göras enligt grundlagen -  aldrig gjordes någon konsekvensanalys har tiotusentals starkt kriminella och våldsbejakande individer kunnat komma in i landet och därmed orsakat svenska folket enorma lidande i form av mord, våldtäkter, rån och förstörelse av såväl privat som allmän egendom i en storleksordning som aldrig tidigare förekommit.

Trots detta påstår denne skurk och lögnare att Sverige blir tryggare med hans parti.

I själva verket är sanningen att hans parti och därmed hans politik har skapat ett förhållande som - från att ha varit ett av världens tryggaste länder - nu till ett av de mest otrygga i världen.

Ingen kvinna i Sverige kan i dag vara trygg om hon befinner sig ensam utan säkerhetsvakt. Aldrig tidigare har så många kvinnor men också småflickor våldtagits som under Stefan Löfvéns regeringstid.

Att en individ, därtill en statsminister kan få gå ut med så fruktansvärda lögner utan att t ex Konstitutionsutskottet lägger in en misstroendeförklaring mot honom tyder på att detta utskott också består av korrupta ledamöter.

Eller att inte en enda tidning eller public service en enda gång sagt sanningen om denne mytomans/psykopatiska agerande visar på var journalisterna från dessa medier har sin politiska hemvist.

Enligt forskningen är en individ som står för så grova lögner med en uttalad avsikt att manipulera och bedra andra människor som Stefan Löfvén gör också behäftad med en stark psykopatisk personlighet.

Ingen frisk människa kan förvanska verkligheten som Stefan Löfven gör och därför är han farlig så länge han får inneha någon uppgift i det svenska samhället.

Hans enda strävan är makt och hur många människor som går under så länge han får behålla denna är för honom likgiltigt.

Att han därför än en gång kan vara kandidat till statsministerposten visar på ett enormt förfall bland svenska politiker men givetvis också en undfallenhet hos svenska folket som inte varit möjlig för femtio år sedan.

Eftersom Sverige inte har någon rättsinstans utom Konstitutionsutskottet som kan bestraffa honom vädjar jag till alla medborgare i Sverige att agera för att denne brottsling får sitt straff. Vad skiljer Stefan Löfven vad gäller lögner och manipulationen av det egna folket från Paul Joseph Goebbels, nazisterna propagandachef?

Det går inte med vilken slags advokatyr som helst, att frikänna Stefan Löfven från den fruktansvärda katastrof han är skyldig till genom  massinvandringen.

Aldrig tidigare har svenska folket utsatts för sådant våld och terror.

Att då som Stefan Löfvén gör, påstå att hans parti står för trygghet är en sådan grov lögn som endast de värsta diktatorerna och folkförrädarna tidigare nått upp till.

Alla svenska medborgares strävan måste då vara att som främsta mål kräva rättsliga åtgärder mot honom. Och dessa måste minst resultera i livstid.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle


Jag avslutar med att citera Hans Li Egnell:

”Det är dina gamla väljare du pratar om, Löfven. 

Det höga tonläget, den ödesmättade tonen och pratet om allt från grundvärderingar till "själar" gav jultalet en något desperat inramning. Vilket går att förstå när man betänker att det hölls av en man som röstats ned av riksdagen två gånger och fått se sin budget spolas ned i riksdagshusets toaletter. 

Desperationen märks på bred front nu, vilket avspeglas i allt från smaklösa angrepp från vissa ledarsidor till en statsminister som försöker lära mittenpartierna vad liberala grundvärderingar är. 

Det är när socialdemokratin pressas som dess allra fulaste sidor kommer fram. Det kan visserligen vara lite underhållande att se. Men glöm inte att det är på grund av rädslan att förlora makten partiet nu försöker fula ut politiska motståndare, inte för några "grundvärderingars" skull.”Ja visst är det så. Den låga nivån hos (s) märktes redan i valrörelsen. Ett parti baserat på djävulens spel och lögner.PS. Landsförrädarna är de som förstört vårt land, inte de som oroas av verkligheten. Och Stefan Löfvén är inte den ende. Samtliga partiledare delar på denna titel. 

Svenska folket befinner sig i krig för sin överlevnad mot globalismen och sitt eget etablissemang, som övergivit väljarna för de anglizionistiska bankoligarkerna vars ärenden partiledarna går. 

Därför är det relevant att tala om landsförräderi.  DS