onsdag 30 maj 2018

Om Sveriges värsta förbrytare genom tiderna - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 86 år, är tillbaka med ännu ett gästinlägg. Över till Olle:

Hur är det möjligt att Sveriges värsta förbrytare genom tiderna kan gå fria och tom ställa upp för omval och i värsta fall bilda regering?

För var dag som går påminns vi på ett drastiskt sätt om konsekvenserna av sjuklöverns katastrofala förstörelse av vårt land. Läs insändaren från lilla Strömsund i norra Jämtland på Petterssons blogg med titeln "ett fasansfullt samhälle" här som ett exempel på hur Sverige förstörs inifrån.

Dessa människor i sjuklövern har utnämnt sig själva till såväl humanister som feminister. Epitetet på dem borde i verkligheten vara landsförrädare och kvinnokränkare.


Trots att det inte går en dag utan att någon kvinna/flicka utsätts för våld från de ociviliserade och råa element som sjuklövern släppt in, erkänner de inte sin skuld och de fruktansvärda brott de är upphovet till.

Inte förrän i går kom ett vagt erkännande från Kristersson om deras skuld; "vi har skapat den här röran".

Märk väl ordvalet.

Han talar om röran när det i verkligheten handlar om våld och terror i nivå med ett land som våldtagits i krig. Trots att vi dagligen kan läsa om hur någon eller några av dessa mördar, /gruppvåldtar, rånar, förstör materiell egendom för tiotals miljard nämner Stefan Löfven eller övriga i sjuklövern inget om detta. Trots att otryggheten är total på många platser gör de inget för att stävja våldet.

I stället kommer de med helt meningslösa förslag som inte kommer att minska våldet och förstörelsen det allra minsta.

Det hjälper varken med fler poliser eller etc. Det finns endast ett medel som kan återföra vårt land till de trygga förhållanden som rådde före massinvandringen. Detta är utvisning för alla brott där straffvärdet är fängelse.

Flertalet kommer att göra nya brott så snart de kommer ut ur fängelset.

Brottsligheten i dessa grupper kommer att gå i arv i generationer. Vi har också en stor grupp där religionen/islam styr deras handlande.

Islam är såväl en våldsideologi som en dödskult och vi får inte låta den få fäste i vårt land.

För dessa grupper och de är tiotusental finns endast ett mål - att ta över Sverige och införa sin barbariska kultur/religion.

I video nedan säger Muslimen Dominic Driman till muslimska ungdomar i Klippan:

”Vi är i Sverige endast för att sprida islam.”

”Det måste inte ta 20 år innan Sverige är ett muslimskt land … jag skojar inte, Sverige kommer bli ett muslimskt land.”

Läs Gunnar Sandelins studie i två delar om den demografiska utvecklingen som tydligt påvisar att Sverige kommer bli muslimskt.

Del 1
Del 2

Med politikernas och myndigheternas totala slapphet mot dessa element är redan många förorter så gott som islamiserade. Trots mycket prat från sjuklövern om skärpta krav etc händer inget.

Och är detta så underligt?

Merparten av sjuklöverns ledande politiker har aldrig utfört ett riktigt arbete. De har aldrig lärt sig handling. De har levt sitt liv i en helt skyddad tillvaro genom att inget krävts av dem.

Flertalet har inte haft ett riktigt arbete med krav på att de skall prestera något. Därför är det enda de "presterar" löften men aldrig handling.

Det är därför det tillåts växa upp parallellsamhällen där koranen och sharia är gällande lagar.

Det är därför man i vårt land kan fortsätta att könsstympa flickor, gifta bort såväl flickor som vuxna kvinnor genom tvångsäktenskap, tillåta barnäktenskap etc

HUT GÅR HEM!

Denne man - Stefan Löfvén - har, understödd av de övriga sjuklöverpartierna genom en helt oreglerad massinvandring vållat Sverige och dess medborgare den värsta sociala katastrof sedan landet blev en nation.

Under denna tid har hans retorik i stort sett handlat om att smutskasta och sprida hat mot Jimmie Åkesson - den man som hela tiden trots kränkningar och förföljelse kämpat för att Sverige åter skall vara ett tryggt land att leva i.

Denne man - Stefan Löfvén - påstår sig vara feminist och leda den enda feministiska regeringen i världen.

Hans fräckhet och skamlöshet är total när han rent faktiskt gjort de svenska kvinnorna/flickorna FREDLÖSA!

Aldrig har kvinnor i Sverige utsatts för sådant våld och varit så otrygga som de nu är genom Stefan Löfvens agerande. Hans cynism saknar motstycke. Inte någon gång har han erkänt sin skuld eller visat medkänsla med de våldtagna och terroriserade kvinnorna. Trots detta har han för avsikt att åter ställa upp som statsministerkandidat i kommande val!

Men äntligen verkar det som om svenska folket - trots mediernas undanhållande av sanningen - vaknat - och insett att denne man endast kan förvärra den katastrofala situationen i dagens Sverige i form av mord, våldtäkter, rån, terror och materiell förstörelse orsakad av de utifrån kommande individer som han vägrar bestraffa och utvisa.

Ja, just utvisa. Det finns nämligen ingen annan åtgärd som kan ge oss tryggheten tillbaka.

De invandrade ligor, gäng, religiösa/kulturbetingade fanatiker som är på väg att göra Sverige till den mest kriminella och våldsutsatta staten i världen kommer aldrig att bli laglydiga medborgare.

De kommer att överföra sin brottslighet till 2:a och tredje generation och det kommer inte att vara slut därefter heller.

Äntligen börjar ett större antal av svenska folket inse och reagera mot Löfvens och sjuklöverns landsförräderi och brott mot vårt land och folk.


Sannolikt kommer han att välja en annan retorik mot SD och Jimmie Åkesson. Men nu är det försent.

Nästa regering måste framförallt använda utvisningsstraffet annars är det utsiktslöst att tro att Sverige skall bli ett tryggt samhälle igen.

Detta måste vara den fråga Jimmie Åkesson måste driva hårdast. Jimmie; utöver att jag förväntar mig att Du efter valet arbetar oförtrutet för att infria de löften Du givit vill jag att Du kräver en ny grundlagsutredning.

Som ordförande för denna föreslår jag Anne-Marie Pålsson som utöver en bakgrund som väl meriterar henne för denna uppgift kan nämnas att hon också författat boken Knapptryckarkompaniet som bara den meriterar henne för uppgiften att leda en ny grundlagsutredning.

Men kom i håg Svenssons. Vill Du ha en förändring efter valet måste Du lägga din röst så att SD får ett starkt inflytande i annat fall går vi mot undergången som ett tryggt och gott samhälle.

Kom ihåg att Du har rätt att stryka en person på valsedeln.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle