söndag 6 maj 2018

Om ett öppet brev med särskild erinran till Jan Björklund - Gästinlägg


Olle Ljungbeck, 86 år, skriver än en gång till partiledarna. Över till Olle:

Till Sjuklöverpartiernas partiledare med en särskild erinran till Jan Björklund.

För kännedom till Jimmie Åkesson.

Jan Björklund du borde skämmas.

För varje dag som går driver ni Sverige allt djupare mot en katastrof. Trots era löften om att ni skall lägga om migrationspolitiken händer inget. Ett bevis på att era löften inget annat är än tomma sådant ser vi ju dagligen genom att ni inför valet lägger fram åtgärder mot massinvandringens konsekvenser men inget händer. Mycket av det ni nu lovar uträtta efter en eventuell valseger har ni varit fria att göra för flera år sedan. Därför tror vi inte er.

Därför dalar opinionssiffrorna inte minst för socialdemokraterna trots löften om skärpning av migrationspolitiken. Vi har av Stefan Löfven, under den här snart 4-års-perioden serverats så många löften som aldrig genomförts varför din trovärdighet är lika med noll. Tror du att vi litar på dig när du nu låter 9000 afghaner stanna som enligt lag skulle varit ute för länge sedan?

Tror du att pensionärer och andra svaga grupper tror på dig när du satsar 3 miljarder på dessa 9000 medan du skryter om att du skall höja fattigpensionärernas pension med 600 kr i månaden vilket kostar mindre än 4 miljarder? Problemet är emellertid att pensionärerna som får dela på detta är 1.2 miljoner! Men inte nog härmed.

Om deras pensioner ökar kan de i stället få lägre bostadsbidrag mm!

Det är sådana gåvolöften som gör att du Stefan Löfven inte lyckas höja  intresset för ditt parti.

Härmed till Jan Björklund:

Har du ingen som helst skamkänsla eller hut i kroppen Jan Björklund? Att åhöra din polemik med en grundskoleelev vid Centralskolan i Umeå kunde stå som exempel på hur en politiker kränker en samhällsengagerad och medveten ung människa. Läs och lyssna här.

Denne yngling som var kunnig och ställde relevanta och angelägna frågor till dig behandlade du med en nonchalans och översitteri som jag sällan skådat i något annat sammanhang. Inte någon gång mötte du honom med sakliga och relevanta svar.

Inte någon gång var du ärlig och sann. Du borde skämmas. Jag skulle önska att ungdomar som såg detta häpnadsväckande framträdande från din sida, skickar massor med mail till dig där de talar om vilken föraktvärd person du är.

Som ett exempel på dina lögner får du här militärutgifterna för ett antal länder. Detta är ny statistik som kommer från en organisation, som är känd i motsats till dig och de övriga för att vara tillförlitlig.


Dina uppgifter om Ryssland har ju aldrig ett uns av sanning. Det är skrämmande att vi i dag har vanelögnare (mytomaner) som partiledare. Det är kanske en uppmuntran för dig att också de övriga sex tillhör denna kategori.

Nyss fyllda 86 år har jag med hänsyn till min ålder upplevt och kommer ihåg alla Sveriges partiledare sedan Per Albin etc. Att likställa er mot dessa skulle vara en fruktansvärd kränkning av dem .

Ni saknar i jämförelse med dessa såväl begåvning, bildning, uppriktig känsla för Sverige och svenska folket. Ni är i motsats till dessa obildade, primitiva, lögnaktiga och borde med hänsyn till hur ni har förvaltat/förvaltar er uppgift ställas inför en landsförräderidomstol.

Ni visar tydligt er bristande begåvning när ni inte förstår varför siffrorna dalar.

Ni har inte nått en bildningsnivå där ni har vett att ta avstånd från invandrarnas och de asylsökandes kulturella och religiösa vidskepelse och primitivism.

Och Annie Lööf hur många grova våldsbrott som mord och våldtäkter är du beredd att tolerera vad gäller de 9000. Vi skall hålla dig räkning för vart enda ett sådant.

I er farisèiska falskhet upprepar ni som ett mantra; "vi är de goda". "Vi är världsmästare i humanism"!

Samtidigt offrar ni kallt tiotusentals svenska kvinnor/män, flickor/pojkar för er "humanism". En humanism som inte är något annat än renodlad egoism för att för världen framstå som de godaste av alla. Att ni i detta självförhärligande offrar tiotusental av era egna landsmän berör er inte. Självklart är ni skyldiga till dessa tusentals offer. Men även till att 45 procent av de svenska kvinnorna inte vågar gå ut ensamma.

I denna självförgudning svartmålar ni Sverigedemokraterna som de onda. Vad tror ni vi tycker ni är?

Jo, i er behandling av svenska folket minst lika grymma som de nazister som för 70 år sedan våldförde sig på våra grannländer. SD som under sin riksdagstid i motsats till er värnat om grundlagen och hela tiden haft en migrationspolitik som ni nu tvingas inse är nödvändig om inte Sverige skall gå under.

Att ni är landsförrädare och brottslingar kan väl ingen som följt er migrationspolitik tveka om.

Inte ens förhärdade brottslingar brukar för all framtid kunna förneka sina brott.

Men ni har hittills gjort det varför man måste fundera över om ni är ett negativt urval ur befolkningen vad beträffar humanism, medkänsla, ärlighet och mod att erkänna sin skuld.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle