söndag 7 januari 2018

Om ödeläggelsen av Sverige som nation - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 85 år, är tillbaka, och fortsätter sin analys över det svenska statsförfallet. Föregående analys hittar du här. Denna gång håller jag inte riktigt med Olle.

Jag anser att målet inte är att göra om Sverige till en islamistisk diktatur utan målet är den totalitära kommunistiska världsstaten á la NWO (läs här).

Islam är i detta sammanhang att betrakta som ett vapensystem (läs här) för att krossa Europas stater enligt Kalergiplanen som är en snabb uppblandning av europeerna med de invällande unga ockupanterna som nu väller in från MENA-länderna.

Att göra så är ett av de mål som ingår i det som vi känner som EU-projektet (läs här om EU), men som från början kallades Pan-Europaprojektet av skaparen av idén om en europeisk kolonialstat under EN världsregering, nämligen Greve Richard von Coudenhove-Kalergi. Läs härhärhär och här.

Låt gå att effekten av att blanda den oförenliga ideologin islam med vårt kristna kulturarv är den som Olle beskriver. Hursomhelst, över till Olle:

Svenska kvinnor, män, flickor och pojkar! De politiker som representerar sjuklövern (S, M, C, L, KD, V, MP) har genom massinvandringen skapat en situation som kommer att ödelägga Sverige som välfärdsstat och det trygga samhälle det en gång var - om inte radikala åtgärder vidtages omgående!

Sverige befinner sig i dag till följd av massinvandringens konsekvenser i ett läge där destruktiva invandrare med alla medel söker krossa den trygghet och välfärd våra förfäder skänkt oss.

De ansvariga för detta oerhörda brott är Sjuklövern. De vet om att Sverige står inför en ödeläggelse som nation, men tiger, för att om de berättade sanningen skulle medborgarna förlora behärskningen och göra uppror.

Faktum är nämligen att en mycket stor del av de som invandrat och här fått asyl efter 2006, inte kommer att bli lojala medborgare utan deras avsikt är att krossa demokratin och välfärden och göra om Sverige till en islamistisk diktatur.

De är redan på god väg. I varenda större stad men även i mindre sådana finns det i dag parallellsamhällen/klansamhällen skapade av islamister där svensk lag ersatts av sharia och islamistisk "kultur" som hedersvåld, barn- och tvångsgifte etc.

Absoluta krav på viss klädsel men framförallt att kvinnor och flickor skall underordnas mannen/pojken.

Så här ser situationen ut i dag i Sverige.

- Ca etthundratusen som inte skall vara här eftersom de inte har laglig rätt till detta men också att de vill förstöra vårt samhälle.

- Mellan 2-5000 sannolikt presumtiva terrorister som kan slå till när som helst.

- Ca 80 procent av invandrade muslimer vill inte acceptera den svenska värdegrunden utan ersätta den med sharia och koranens värdegrund.

- Brottslighet och kriminalitet hos invandrare är i dag av sådan omfattning att den bara växer eftersom regeringen inte använder sig av de bestraffningar som är nödvändiga, nämligen långa fängelsestraff och efter avtjänat sådant utvisning. Det finns absolut inga andra åtgärder som kan rädda oss. Den som därför röstar på ett parti som i valet inte lovar att tillämpa detta system har skrivit under Sveriges "dödsdom". Därmed har man också svikit sina barn, barnbarn och Sveriges folk. Det finns nu vetenskapliga utredningar om att invandrare är överrepresenterade vas gäller kriminalitet.

- Våldet i form av mord, gruppvåldtäkter/våldtäkter, rån, grovt våld etc drabbar varje år flera tusen svenskar. Av invandrare förstörd privat och allmän egendom rör sig om mångmiljardbelopp varje år.

- Kvinnor flickor kan inte gå trygga någonstans. I skolor och på platser där invandrarpojkar befinner sig tillsamman med flickor kan de senare aldrig känna trygghet. Denna otrygghet ökar fortlöpande. På flera skolor har nu införts idkort för tillträde liksom kameraövervakning. Detta innebär för den skull inte att våra barn blir trygga.

Svensson det viktigaste för svenska folket är att återvinna trygghet och välfärd. Om de nuvarande politikerna får fortsätta regera Sverige och låta islamisterna/muslimerna ersätta våra värderingar med sina hämtade ur sharia och koranen är Sverige snart ett land i fullt inbördeskrig med tusentals offer och förstört i grunden.

Islamisterna kommer aldrig att anpassa sig till vårt samhällssystem. Om vi vill behålla Sverige med de värderingar våra förfäder lämnat åt oss finns endast en sak att göra - utvisa alla som inte vill leva efter dessa.

Tro inte att Du kan lita på de politiker i sjuklövern som orsakat dagens fruktansvärda situation. Se t.ex. på Reinfeldt. Han hånar oss varje dag. Men inte nog med detta. Trots att han har inkomster på miljoner årligen tar han varje månad ut omkr 150000 kr av skattemedel!

Stefan Löfven har från det han blev statsminister skrutit med att han är humanist, feminist etc. Trots detta tillåter han invandrare våldta, misshandla tusentals svenska kvinnor/flickor årligen sedan 2014. Men tillåter också barn- och tvångsäktenskap, könsstympning, hedersvåld etc accelerera år för år.

Trots att det är dessa tillsammans med övriga sjuklövern som orsakat katastrofala förhållanden i vårt land öser de hat över SD som varnat för den annalkande katastrofen hela tiden.

Ett återval av sjuklöverpartierna så att de kan regera Sverige kommer att leda till ovillkorligt sammanbrott för demokratin, vår värdegrund, kvinnors/flickors jämställdhet och välfärdsstatens undergång.

Hur kan Du tro att dessa människor skall agera hederligt mot sitt folk när de genom massinvandringen skapat nuvarande katastrofala situation? Har Du hört någon av dessa be svenska folket om förlåtelse och löfte om att återskapa det goda samhället?

Nej det har Du inte. När de trots denna enorma förstörelse inte ens vill göra detta, hur tror Du då att de ångrar sig och vill återuppbygga vårt fina samhälle!

Har Du hört dem någon gång rikta sig till alla de kvinnor/flickor som utsatts för gruppvåldtäkt/våldtäkt och annat grovt våld?

Eller till alla de andra som utsatts för våld, förstörelse av egendom etc. Nej inte en enda gång! Detta säger väl något om dem som människor. Cyniska, hänsynslösa och råa är vad de är.

Lägger Du din röst på dessa partier har Du också frånhänt dig och dina närmaste och kära ett tryggt och värdigt liv!

Endast Sverigedemokraterna har klart markerat i ord och handling att de inte accepterar massinvandringens följder som hittills inte inneburit något annat än mord, våldtäkter, rån förstörelse av privat och allmän egendom. Men det är och blir värre än så. Massinvandringen har tagit så enorma resurser från vård, skola och omsorg att redan nu är samtliga dessa områden i kris. En kris som kommer att accelerera om inte minst hundratusen utvisas och vi stänger för fortsatt mottagande.

Att få något betydande antal i sysselsättning så att de därmed kan göra rätt för sig kommer inte att lyckas, utan Du kommer att tvingas försörja flertalet av dem. Med andra ord din livssituation kommer att bli så totalt annorlunda att Du inte kan göra dig en föreställning om detta. Inte på annat sätt än att den kommer att bli sämre, socialt, trygghetsmässigt, ekonomiskt, välfärdsmässigt men kanske framförallt inte vad Du en gång trodde om ditt land - att det skulle bli det bästa landet att leva i utan ett av de sämsta.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle.

Så långt Olle.

Ja, Sverige kunde ha varit ett paradis och inte behövt vara en mardröm som Sverige är idag. Lyssna på Kent Ekeroths fantastiska tal i riksdagen för några år sedan. Det handlar om det Sverige som vi hade ansvaret att förvalta, men som vi misslyckades med då riksdagens partier unisont förråde sina väljare och vårt land. Vårt brott var att vi trodde på dem och att vi trodde på demokratin.

 

Om ni inte har sett denna film nedan så gör det. Filmskaparen Pelle Neroth Taylor gör en utomordentlig insats genom att synliggöra de negativa konsekvenserna av den politiska adelns invandringspolitik, eller snarare globalisternas plan för en totalitär Ny Världsordning (NWO). Det är nämligen för dessa som den korrupta politiska adeln jobbar, inte för det svenska folket.


Syftet med svensk politik och mainstreammedia är bara att programmera oss så vi kan bli lydiga slavar in i illuminatis "New World Order" för vilka både den politiska adeln och journalistkåren jobbar. För du vet väl om att du blir hjärntvättad, varje dag? När du förstår detta, faller mycket annat på plats och du blir immun mot hjärntvätten.

Lars Bern slår huvudet på spiken i denna artikel med titeln "En korrumperad säkerhetspolitik" när han skriver:

Jag tar mig för pannan och frågar mig om den svenska styrande klassen fullständigt tappat förståndet. 

Dessvärre tror jag det är värre än så. Jag tror Sverige numer styrs av en politisk adel som ser sin politiska karriär som början på en internationell ytterst lukrativ karriär i den angloamerikanska oligarkins och alla deras organisationers tjänst. 

Svenska folkets intressen har man för länge sedan slutat att bry sig om. Här gäller det att sälja vapen åt oligarkernas krigsindustrier och försöka rädda deras NWO som ändå är dömnd.
S