lördag 6 oktober 2018

Om en ny världsordning - Gästinlägg

Brage Norin är tillbaka med en ny text. Det är spännande tider vi lever i!

NÄSTAN VARJE DAG HÄNDER NÅGOT STORT. EN NY VÄRLDSORDNING ÄR PÅ VÄG.

HANDELN MELLAN KINA OCH RYSSLAND EXPLODERAR.
5:e oktober 2018: (Rapport Ryska Tullverket)
Handeln mellan Kina och Ryssland ökade med hela 26,8% under årets första åtta månader (jan - aug 2018) jämfört med samma period året innan. Handeln uppgick under åttamånadersperioden till 69 miljarder dollar. Den rysk-kinesiska handeln under helåret 2018 kommer sannolikt att hamna omkring 105 miljarder dollar. 

Denna mellanstatliga handel har ökat dramatiskt i några år. Handeln mellan Kina och Ryssland ökade år 2017 med 20,8% jämfört med året innan 2016. Handeln är planerad att nå hela 200 miljarder dollar inom några få år - kanske redan år 2020. Handeln mellan mellan dessa två länder i öster ökar i rekordfart - alltmedan handeln mellan Kina och USA knakar i fogarna. 

DEN KINESISKA IMPORTEN AV OLJA FRÅN USA HAR PLÖTSLIGT UPPHÖRT!!!
3:e oktober 2018. (Artikel från OILPRICE.com)
Kina är USA:s i särklass största oljeköpare (i verkligheten). USA:s handelskrig har lett till att all kinesisk import av "crude oil" från USA har upphört - trots att Kina hittills inte har beslutat om några extra avgifter vad gäller amerikansk olja. Bara misstanken att även olja skulle dras in i handelskriget räckte för avbryta all kinesisk oljeimport från USA. (Enligt officiell statistik är Kanada USA:s största oljeköpare - men detta är ett resultat av USA:s omfattande raffinering av kanadensisk råolja. I verkligheten är Kina USA:s i särklass största oljeimportör). Det råder inte minsta tvekan - USA är på väg att förlora sin största oljekund Kina. Det är i första hand Ryssland som blir vinnare på handelskriget - vad gäller olja. Även för Kinas del är det BINGO.

DEN KINESISKA IMPORTEN AV SOJABÖNOR FRÅN USA MINSKAR DRAMATISKT.
1:a oktober 2018. (Artikel i Beef2Lives),
USA exporterade drygt 52 miljoner ton sojabönor i fjol 2017. Av detta köpte Kina drygt 60% - nära 32,5 miljoner ton. Näst största handelspart var EU-28-länderna som tillsammans köpte cirka 9% av USA:s export - 4,6 miljoner ton. Amerikansk export av sojabönor till Kina har rasat med hela 22% hittills i år. Kina flyttar sitt gigantiska uppköp av sojabönor från USA till andra länder i världen. Detta tar naturligtvis tid. Inom några få år kommer hundra-tusentals hektar åkermark i Ryssland att producera en stor del av Kinas väldiga behov av sojabönor för svinuppfödningen i landet. Flera leasingavtal och "joint-venture" kontrakt har redan undertecknats. Det råder inte minska tvekan - USA är på väg att förlora den gigantiska kinesiska sojaböns-marknaden  Det är i första hand Ryssland som blir vinnare på handelskriget - även vad gäller sojabönor. Naturligtvis är det också BINGO för Kina.

BOEING ÄR PÅ VÄG ATT FÖRLORA DEN VÄLDIGA KINESISKA MARKNADEN.
Enligt Boeings senaste prognos kommer Kina att köpa in närmare 7 700 flygplan under de närmaste 20 åren. Det handlar om astronomiska pengar. Nu storsatsar Kina på sin egen flygproduktion. Den kinesiska planen "Made in China 2025" skrämmer vettet ur både Boeing och Air Bus. När den kinesiska staten beslutar att landet ska uppnå toppstatus inom "high-tech" - så menar dom det. Det blir bara så - och västvärldens storföretag fattar.

Made in China 2025 är en helig kinesisk målsättning. Det råder inte minsta tvekan - det blir i slutänden Kina själv som bygger sin väldiga civila flygplansflotta. USA är garanterad storförlorare. Ryssland är storvinnare vad gäller det militära flyget. Mycket stora flygvapenaffärer har redan undertecknats. Kina och Ryssland blir på sikt vinnare på handelskriget - både vad gäller den civila och den militära flygplansmarknaden.

KINA ÄR VÄRLDENS I SÄRKLASS STÖRSTA IMPORTÖR AV KOPPAR.
Över 27% av världens import av koppar gick till Kina i fjol 2017. Kina dominerar handeln stort. Tyskland kom på andra-plats med drygt 7% av importen. Även när det gäller koppar.storinvesterar Kina i Ryssland - närmare bestämt i den mest avsides belägna delen av östra Sibirien. "Bystrinsky Mining Complex"är en gigantisk gruvsatsning. Flerspåriga järnvägar och motorvägar och broar och elnät och ... massor av infrastruktursatsningar följer med. Ett första mål är att nå en produktion på 10 miljoner ton malmkoncentrat år 2019. Koppar är huvudprodukten. Prospekteringen i fjärran östern är bristfällig -  men kopparfyndigheterna kring Bystrinsky är väldiga. Detta område är mycket noga undersökt. Det råder mineralfeber i hela östra Ryssland. Det borras och tas prover som aldrig förr i landets historia.- och det handlar inte bara om koppar.

"VILDA ÖSTERN"-RUSCH I SIBIRIEN.
Kina är även världens i särklass största importör av järn. Cirka 65% av världsexporten går till Kina. Kina är också en av världens största importörer av zink - en metall med stor användning inom stålindustrin. Det är inte att undra på att det väldiga Ryssland med en areal på över 17 miljoner kvadratkilometer är av "strategiskt" rysk-kinesiskt intresse. Speciellt lockar Sibirien som i söder gränsar mot Kina. Sibirien sträcker sig från Uralbergen i väster till Stilla havet i öster. Området är 13 miljoner kvadratkilometer stort - nästan 50% större än Kinas yta. Hör och häpna och gapa stort - en stor del av Sibirien är inte prospekterat alls - eller bristfälligt prospekterat. Kinas "rusch" efter mineraler och metaller i Sibirien har exploderat. När Kina finner vad de söker går allt med blixtens hastighet. Det är detta fenomen som så markant skiljer öst från väst.

ENDAST EN DÅRE TROR  PÅ USA:s HANDELSKRIG.
Det är kört för det amerikanska krigarimperiet. Jordens sista militära supermakt faller mycket sannolikt redan inom två år. Inga länder utom USA och Israel vill fortsätta att kriga och döda människor. Nästan alla andra länder i världen vill skapa utveckling, välstånd och fred. Hela USA:s imperium är redan i upplösning. Nästan inget land vill fortsätta och ställa upp på Mordors rikes ständiga krigföring. Freden väller in som en tsunami från öster. Allt går så fort. En nya världsordning har redan vuxit sig stark. Västeuropa går under om vi inte väljer att samarbeta med öst. 

Det är just detta skeende vi nu bevittnar. Tyskland har äntligen brutit sina historiska bojor. Tiden som amerikansk koloni är över. Även Indien går sin egen väg. Massor av länder börjar nu gå sin egen väg. USA dikterar inte längre skeendet i världen. Massor av opinionsundersökningar bekräftar vad jag skriver. USA:s anseende i Asien, i Europa, i Mellanöstern och i Afrika har sjunkit som en sten. Trump är krigarimperiets i särklass bästa president genom tiderna. Ingen har skadat krigarimperiet mera än vad han lyckats med. Naturligtvis är han utsedd av Gud. 

NÄSTAN ALL TERROR FÖRSVINNER AUTOMATISKT NÄR USA FALLER.
Enligt freds- och konfliktforskaren - professor Johan Galtung - är över 90 % av all terror på jorden finansierad av stater. Syrien är ett av många exempel på hur terrorn organiseras. USA tvingade i praktiken en massa länder att ställa upp på finansieringen av hundratals olika terrorgrupper i Syrien. Massor av länder i den s k fria världen fick sina uppgifter tilldelade. Många ställde upp på flyguppvisningarna över Syriens luftrum - som Frankrike, Storbritannien, Kanada och Australien. De enda som inte behövde frukta "den fria världens flyg" var ISIS terrorister. De bredde ut sig i lugn och ro i provins efter provins i både Irak och Syrien. När Putin snällt meddelade i FN att även Ryssland skulle bomba ISIS stannade hela den förljugna världen av. DET BLEV DÖDSTYST I FN. Skammens tystnad hördes ända upp till himlen.

Tre månader senare var ISIS infrastruktur i spillror. Putin bombade på riktigt. Kriget övergick i en annan fas. Hundratals olika milisgrupper övergick till terrorkrigföring i tätorter och städer, men på några få år besegrades ISIS miliser överallt i hela Syrien. Kriget är snart över. Det syriska folket är befriat från den mest djävulska terror som skapats på årtionden. Eftersom vi i väst inte vill veta av den nakna sanningen är vi inför Gud medskyldiga till massmorden i Syrien. Men sanningen är att även vi är offer - vi är offer för lögnernas psykiska terror. Vi förmår inte se - eftersom vi blivit hjärntvättade. Att följa Guds väg - "Livet, vägen och sanningen" är inte så enkelt när vi duschas med lögner dygnet runt. Vi stänger automatiskt av hjärnorna när informationen upplevs alltför obehaglig. Sanningen om den förljugna världens agerande i Syrien är - lindrigt uttryckt - vidrig. Vi agerade i Syrien precis på samma sätt som vi agerade i Irak, i Afghanistan och i Libyen. Massor av länder i väst hjälpte till att organisera massmorden även i dessa länder.

KRIGARIMPERIETS ONDA ANDAR YLAR VIDARE.
CIA:s språkrör upprörs över striderna i "Burma" - Myanmar. Omkring 30 olika beväpnade grupper - som regel olika etniska minoriteter, krigar vidare mot landets armé eller mot varandra. Tänk om vi i Sverige hade en beväpnad milis i Skåne, en i Halland, en i Göteborg, en på Gotland och så vidare i all oändlighet. Tacka fan för att blodigt våld skulle flamma upp överallt. Men vi som bor i den förljugna världen ställer oss aldrig frågan om vilka krafter som beväpnar alla dessa krigargrupper. Nej så obehagliga frågor dyker aldrig upp i "den fria demokratiska världen". Frågan nämns aldrig någonsin i några massmedia i hela Mordors imperium. Den mest enkla och självklara frågan är naturligtvis - varifrån slussas vapen in till alla dessa olika krigargrupper? Tystnad rådet. Tyst det är i husen. 

Vi reagerar precis på samma sätt inför ISIS i Syrien. Vi vill inte ställa den självklara frågan - "vilka krafter byggde upp historiens största legoarmé av terrorister - ISIS? Vi känner l luften att vi måste huka oss. Vi stänger omedvetet av hjärnan på grund av rädsla. Hela vår världsbild är förljugen. Vilka krafter byggde upp Tysklands enorma armé före det andra världskriget? Var det Hitlers slagskämpar "brunskjortorna"? Nej det var inte så det gick till. Massor av storföretag i hela västvärlden satsade på den tyska krigsmaskinen - framför allt amerikanska storföretag. Det var många industrier som satsade på Hitlerregimen. 

I Sverige investerade Svenska Kullagerfabriken i en jättelik tysk industri för tillverkning av kullager. Wallenbergs finansimperium satsade stort i affären. Allt som rullar - tanks liksom alla andra krigsfordon - behöver nämligen kullager. Huvudsyftet med Wall Streets och den amerikanska krigsindustrins andra världskrig var att öppna upp portarna för "det amerikanska århundradet". Tyskland och Ryssland skulle kriga ihjäl varandra. Så var det tänkt. Hitler lydde bara order. Snart får vi ta del av en helt ny historieskrivning. Tänk vad vi kommer att gapa när sanningens historia skrivs. 

VAD HÄNDER NÄR USA FALLER?
Vi vaknar upp i en helt ny värld. I land efter land efter land i "den fria världen" kommer hundratusentals människor att konfronteras med mycket omskakande sanningar. Väldigt många människor i hela USA:s imperium har nämligen låtit sig mutas med blodsdollar. Miljoner chockerande sanningar kommer att grävas upp. Skammens tystnad kommer att lägra sig. Det kommer att göra mycket ont när förljugenhetens bubblor brister. Många länder kommer att skakas om rejält. United Kingdom "UK" splittras - Spanien likaså. Frankrike exploderar av hat mot USA. Israel och Saudiarabien skakar i sina grundvalar. Ett totalt kaos väntar bägge dessa länder. Men efter den nationella oredan kommer en STOR present till jordens folk - freden i Mellanöstern.

Efter den kommande bankkraschen i väst återtar Tyskland snabbt sin ställning som Västeuropas ekonomiska lokomotiv. Det märkliga tyska ingenjörsfolket blir EU:s ekonomiska ryggrad även i framtiden. Det blir tredje gången gillt för Tyskland. Både första och andra världskriget utlöstes för att krossa Tysklands stormaktsdrömmar. Det brittiska imperiet drev fram det första världskriget. Det andra världskriget öppnade portarna för det amerikanska världsherraväldet. . Bägge gångerna krossades Tyskland. Denna tredje gång kommer Tyskland inte att misslyckas. CIA kommer inte att klara av att kuppa in någon ny Adolf Hitler till makten. Landet blir en ekonomisk supermakt i Västeuropa - inte en ny militär stormakt. Krigens tid på jorden är över.   

Jag orkar inte skriva mera. Det har blivit morgon och det har blivit ännu en ny dag. Nya världshändelser väntar. Alla pekar åt samma håll - krigarimperiets tid är ute. I den hjärntvättade världen ser nästan ingen skeendet. Vi är nästan alla blinda. Vi ser inte ens omvälvande historiska skeenden. Vi har blivit "totalblinda" på bägge ögonen. Men helt oberoende av detta förändras världen mitt framför ögonen. Saliga äro de som kan se ljuset från öster. Ett fredsrike på jorden är på väg. En större händelse för Homo Sapiens än fallet av jordens sista krigarimperium går inte att tänka sig. Vi går in i en ny epok - en värld i fred föds i denna historiska stund. Händelsen är hisnande. Välsignade äro alla saktmodiga som söker sanningen - ty de ska besitta jorden när fredsriket äntligen rings in på Terra Mater - Moder jord. Skapelsen är förprogrammerad på det sättet. Tro mig - det blir världsfred!

Frukta icke dem som kunna döda din kropp. Frukta endast den mystik som vi kallar Gud - den gåtfulla kraft som även kan släcka din själ. Frukta endast den eviga tystnaden - att aldrig mera återfödas i en ny underbar kropp på jorden. 

Öppna ögonen och njut av skapelsen. För två dagar sedan vandrade en svanmamma och en svanpappa med fyra grå svanungar över vägen i Ubbyn där vi bor. Vi stannade bilen och fotograferade. Vi blev stumma. Precis allt är ett underverk. Himlen finns överallt omkring oss. Vi måste tro på livet. Allt snack om döden är rent skitsnack. Döden är ett uppvaknande i den andliga värld som väntar oss mellan varje livscykel i den fysiska världen. När vi äntligen fattat detta blir vi hela. Precis all rädsla dunstar bort. Det är tron på döden som gör så många människor oroliga och förvirrade. I öster tror miljarder människor på återfödelsen - reinkarnationen. I väster tror miljarder människor på döden. Det är inte att undra på att solen går upp i öster. 

DEMONERNAS SISTA DESPERATA PLAN I USA KOMMER OCKSÅ ATT MISSLYCKAS.
Den stenrika pöbel som stal allt i USA - den s k "eliten" - tänker klart. De ser att Europa smälter samman med Asien. Det ser hur snabbt handeln i lokala valutor brer ut sig i världen. De vet naturligtvis att CIA förlorat kontrollen över norra Korea. De vet att Turkiet brutit sig lös från krigarimperiet i väst. Det ser att USA:s handel i världen redan har kraschat. De förstår mycket väl dollarns öde. De ser klart det snabba skeende som är på väg att kasta landet utför det finansiella stupet. Och de VET - att sanningen om vad som hände i New York den elfte september 2001 är på väg att hinna ikapp dem. 

Det är bråttom. En militär diktatur i USA börjar bli akut. Den stenrika pöbeln vill övervintra ännu ett tag - i en trygg och tyst militärdiktatur. Men "den gamle" - (Der Alte på tyska - ett genialiskt namn på Gud) bestämmer allt. Planen håller inte. Ondskans demoner kommer att besegras i ett enda slag. Trots att USA:s alla baser i världen töms på soldater kommer ordningen inte att kunna återställas efter dollarns kollaps. 

Allt är redan förberett för ett militärt maktövertagande - men även denna plan kommer att misslyckas. Det var fasansfullt att skåda Sovjetunionens kollaps. Lidandet var oändligt. Det blir mycket värre i USA. Ett blodigt inbördeskrig är oundvikligt. Statsbildningen United States splittras. Ännu ett rike på jorden uppstår - ett rike där "solen aldrig går ner". Alaska återgår till Ryssland. Ryssland blir jordens första fredliga statsbildning där solen alltid ler. Det ryska återköpet av Alaska från USA kommer att överraska många, men så blir det..

FED har redan startat upp den stenrika "elitens" plan och beslutat om räntehöjningar steg för steg. Detta är en medveten plan mot "the Fiscal Cliff". CIA:s noga planerade handelskrig är uppenbart kontraproduktiv. Till och med en höna begriper att det är en självmordsstrategi. "Eliten" måste skapa ett totalt nationellt kaos i USA för att kunna motivera det planerade militära maktövertagandet. Dollarns kollaps skapar detta kaos. Därmed öppnas portarna på vid gavel för "elitens" efterlängtade militärdiktatur i USA. Men som jag redan skrivit ovan - även denna sataniska plan kommer att misslyckas.

Inom några få år ligger facit på bordet. Vem kommer att få rätt? Det blir -

Brage Norin - Skogså Tankesmedja. 
2 kommentarer:

 1. ETT MILITÄRKUPP  I USA - DET ÄR PLANEN.
  USA:s totala handelsunderskott (varor och tjänster) i februari månad 2018 chockade hela världen - minus 55 miljarder dollar. Man får gå ända tillbaka till finanskraschen 2008 för att finna ett så groteskt underskott i USA:s handel med omvärlden. Den 5:e oktober 2018 publicerades resultatet för augusti månad 2018 - minus 53,2 miljarder dollar. Detta underskott är också gigantiskt!!! Vägen mot "The Fiscal Cliff" ser ut som en trappstege ner mot avgrunden. De fyra senaste månadernas handelsunderskott ser ut så här:  - 42,6 -- 45,7 - 50,0 - 53,2 (miljarder dollar). 

  Förklaringen är att USA:s handeln med varor har "kraschat". De senaste två månaderna (juli och augusti 2018) har slagit nya amerikanska bottenrekord. Det betyder att USA:s handelskrig med varor har gått åt helvetet med dunder och brak. Det är precis som jag skriver ovan - handelskriget är en medveten politik som för USA mot The Fiscal Cliff. 

  Handelskriget i kombination med FED:s räntehöjningar är en MYCKET MEDVETEN politik mot det finansiella stupet. Det ser onekligen ut som om den tysk-amerikanska historikern Dr William Engdahl har rätt - de styrande i USA driver medvetet landet mot det finansiella stupet - för att skapa förutsättningar för ett militärt maktövertagande. 

  Världen står inför mycket omvälvande händelser. Handelskriget skapar på en historisk sekund en "huvudfiende" - alliansen Kina och Ryssland. Det stenrika tjuvpacket i USA är i desperat behov av en yttre fiende. Detta är extremt viktigt för att motivera det planerade militära maktövertagandet i USA. Den amerikanska självmordspolitiken är solklar - full rulle mot en finansiell kollaps. I verkligheten är det en väl genomtänkt plan mot en militärdiktatur i landet. Men som sagt - den kommer att misslyckas.

  ALLT ÄR ETT BILLIGT SKÅDESPEL. Apple beklagar sig att USA:s handelskrig kan skada företaget. Trump ler och yttrar - "ta hem produktionen till USA". Knappast något amerikanskt storföretag som flyttat produktionen till Kina följer presidentens råd i verkligheten. Det stenrika "eliten" i USA tjänar nämligen bergskedjor av dollar genom att få tillgång till den billiga och professionella kinesiska tillverkningsindustrin.

  Vad är det för teater vi beskådar? Vi skådar hur det amerikanska folket tvingas gräva sin egen grav.

  Brage Norin

  SvaraRadera