söndag 9 april 2017

Om terrordådet i Stockholm 2017-04-07 - Gästinlägg

Gunnar Malmström delar här några reflektioner efter terrordådet i Stockholm:

Fredagen 7 April 2017.

Dagens attentat; 4 döda 15 skadade varav 9 allvarligt.

Förmodligen är en del av de skadade invalidiserade för resten av livet. Tänk er in i det helvete och plågor som oskyldiga personer skall behöva genomlida, om de någonsin blir helt mentalt återställda.

Det handlar inte enbart om vad som hänt under dagen 7 april 2017.

Det handlar om så mycket mer, tänk på alla balkongflickor, våldtäkter, ofredande såväl sexuellt handgripligt och verbalt.

Våld, kriminalitet, fullständigt förakt för hela nationen Sveriges samhälls och demokratiska, juridiska värderingar från ett antal olika grupperingar av migranter.

Tänk på att tusentals personer plötsligt ställs åt sidan på grund av våldspersoners agerande.

Tänk på att samhällets alla skyddsmekanismer tvingas gå i arbete tillsammans med hela den sjukvårdsapparat som står beredda att ta mot svårt skadade och döende personer genom yttre våld.

Nu är vi där, där det nakna terroristvåldet skördar död lemlästning på fredliga personer under sannolikt islamistiska förtecken.

Var så säkra på att 7-partiklanen inom högst 24 timmar kommer att förkunna att våldet inte har något samröre med Islam. PK-klanen kommer rycka på axlarna och fortsätta förstöra landet Sverige.

Söndagen 9 April 2017 - Efterdyningar av dådet i Stockholm.

Blåljussirenerna har tystnat, uppröjning pågår, mängder av blommor i avspärrningsstaketen av och från personer som vill vissa ett tyst deltagande och medkänsla. En vacker bild av tyst deltagande från det som politikerna lite föraktfullt talar om, det vanliga folket.
Vad sysslar politikerna och partiledarna med? Partiledarna har genomfört en uselhetens parad av dåligt omdöme på samma plats.

I stort har samtliga partiledare officiellt gått ned i startgroparna för att upplysa svenska folket om att de minsann har tagit sitt ansvar för att bekämpa terrorism och i nödens och krisens stund vill visa den fantastiska kompetens och kunnande varje parti förfogar över för att med säkerhet och kunnighet leda Sverige framåt mot nya djärva mål.

Därtill en falskhetens bild över samstämmigheten mellan partierna över för våldets och terrorns representanter och organisationer.

Hur agerade så det officiella Sverige genom politikernas och regeringens försorg, utlystes flaggning på halv stång för de döda och skadade?

Vad gjorde och föreslog svenska kyrkan? Ni vet svaret!

I Europa utanför Sveriges gränser visades med all tydlighet deltagandet med flaggor och andra uttryck för medkänsla från politiker och regeringschefer.

2017-04-09 under tidig förmiddag meddelar en av miljöpartiets ledande figurer i en radiointervju att svenska folket som helhet är ansvariga för händelsen och terrorhandlingen i Stockholm.

Uttalandet är specificerat och inbegriper således även de personer som nu är döda eller skadade.

Hur underlaget till uttalandet är utformat är okänt om huruvida samtliga miljöpartister är undantagna ansvaret för terrordådet genom att vara just miljöpartister.

Helt klart får uttalandet stå för miljöpartiet, men det smetar av sig på samtliga politiska partier som samverkat med miljöpartiet.

Är det så illa att det finns andra politiska partier som har en liknande uppfattning utöver Socialdemokraterna och Vänsterpartiet.

Centerpartiet ligger allvarligt i farozonen, Centerpartiet såväl som hela AFA rörelsen och EXPO förordar öppna gränser och obligatorisk PUT är det knappast någon som i är okunnig om.

Men dessvärre är det inledningen på en kommande politisk pajkastning och kampanjer där händelsen och offren kommer att utnyttjas å det skändligaste.

Den stora uppgörelsen kommer att handla om hur fungerar eller inte fungerar samverkan och samordning inom migrationsverket, polisen, säpo och regeringen, hur mycket nonchaleras och sopas under mattan genom politisk och ideologisk och inriktning.

Hur är det möjligt att personer som skall utvisas tillåts åka runt och försörjas av samhället i åratal efter utvisningsbeslut?

Hur kan personer som bevisligen inte kommer från kris eller krigs härjade områden beviljas PUT. Det är bara en liten del av det som nu måste hanteras och ansvar utkrävas.

Omvärldens ögon och öron är nu obarmhärtigt riktade mot regeringen och samtliga politiska partier och organisationer inom den svenska nationen.

Inget parti eller myndighet kommer att lyckas smyga in under radarn för att undkomma att ta ställning och redovisa inriktning och tidigare hantering.

Det är beklagligt och sorgligt att det som skett var och är den enda förutsättningen för att anständigheten och godtagbart politiskt agerande i Sverige skall kunna återupprättas.