fredag 6 januari 2017

Om hat i den yttersta tiden

Islamhatet gör att människor slutar att tänka rationellt. Man blir känslostyrd.

Hat, vilket hat det än må vara, stänger av stora delar av vår hjärnkapacitet och blockerar vår empatiska förmåga. Vi tänker snabbt istället för långsamt. Vi blir själsligt vilsna. Något jag skrev om här.

Islam är mer en ideologi för arabisk imperialism än en religion. Något jag skrev om här.

Muhammedaner hävdar att Muhammed grundade Islam. Något som inte är sant vilket ni förstår om ni ser video länkad i blogginlägg ovan. Däremot är Muhammedanism ett utmärkt verktyg för arabisk imperialism.

Se video nedan om hur uråldriga ideologier/trossystem fortfarande påverkar vår värld idag och om islams roll i detta. Därför är det som sker nu i världen inte en politisk kamp utan en andlig kamp. Mellan Gud och satan (manifesterad av den falska religionen Islam).

"Mystery Babylon" i Bibeln är Mekka (inte New York) och kommer att förstöras av Guds vrede på den yttersta dagen. Jeremiah 51:6-7 säger:

Flee from Babylon!

    Run for your lives!

    Do not be destroyed because of her sins.

It is time for the Lord’s vengeance;

    he will repay her what she deserves.

Babylon was a gold cup in the Lord’s hand;

    she made the whole earth drunk.

The nations drank her wine;

    therefore they have now gone mad.

Jeremiah 51:11 säger:

Sharpen the arrows, fill the quivers! The LORD has aroused the spirit of the kings of the Medes (today's Iran), Because His purpose is against Babylon to destroy it; For it is the vengeance of the LORD, vengeance for His temple.

Odjuret (The Beast) i Bibeln är alltså islam och dess Kalifat.

Reflektera över dessa Bibelcitat och se video nedan!

Har ni nu sett videon så börjar ni förstå vad som just nu sker och vad som kommer att hända. Allt står i Bibeln och har funnits framför våra ögon hela tiden.

Att hata muslimer, som är människor, är dock inte konstruktivt utan leder bara till mer hat och mänskliga tragedier. Något jag skrev om här.

Många muslimer i Sverige vet och känner detta, men är okunniga om koranen, förtrycket och hoten från den egna kulturen och wahhabismen är så påtaglig och verklig att de väljer att tiga still istället för att säga ifrån.


Wahhabismen, som är det verkliga hotet mot vårt samhälle, är inte en gren av Islam utan en ideologi skapad av den kabbalistiska rörelsen som är en mycket hårt sammansvetsad grupp, styrd av judiska rabbiner som har blivit avfällingar från judendomen.

De är en stor grupp Gudsförnekande och satansdyrkande individer som kallar sig sionistiska judar, Dönmehjudar.

Wahhabismens fader Muhammed Ibn Abdul Wahhab härstammade från en familj av Dönmehjudar.

Dagens härskare i Saudiarabien är alltså ättlingar till falska judar (judiska kabbalister, Talmudister och anhängare till Sabbatai Zevi och Jakob Frank, det vill säga Satansdyrkare) tillhörande Satans synagoga, och frågan är inte om den kabbalistiska Satansläran lever kvar i Saudiarabien och i den övriga världen (vilket den gör) utan vilka konsekvenser det har fått (fortsättningsvis kommer att få) för den muslimska världen och för västvärlden med alla dess befolkningar.

Jag skrev om detta här.

De facto tolkas dock Wahhabismen, statssystem i bl.a. Saudi-Arabien, som Islam.

Följaktligen är vi alla, oavsett om vi är judar, kristna eller muslimer alla utsatta för dessa satansdyrkares försök att ställa grupp mot grupp så vi skall hata varandra.

Vågar vi inte prata om deras ondskefulla agenda och identifiera vilka de är så kommer de att vinna då vi inte vågar se, lära oss mer eller prata om detta.

B'nai B'rith är den frimurarloge Angela Merkel är medlem i och fick guldmedalj av i mars 2008. Självfallet vill de lägga all skuld för NWO på judarna.

"While claiming to represent "the interests of the worldwide Jewish Community" the B'nai B'rith is in fact a Masonic Order that represents British Freemasonry, and shifts blame for its Luciferian "world government" agenda onto Jews in general. Thus while pretending to fight anti- Semitism, it actually puts Jews in jeopardy.

The B'nai B'rith has no mandate to represent the Jewish people. But by equating opposition to the globalist agenda with anti-Semitism, it ensures that Jews are blamed for the emerging New World Order."

Så om vi tänker till lite till, tänker långsamt istället för snabbt, så genomskådar vi agendan att ställa grupp mot grupp och nära hatet. Satans modus operandum orkestrerat av satans synagoga.

Vi är alla lika stora offer för detta; judar, kristna och muslimer.

Satans synagoga vill nära hatet mellan oss.

Hur vore det om vi slutade med att hata varandra och stället började samtala med varandra om hur vi skall bemöta vår gemensamma fiende, Satan och satanisterna manifesterad genom agendan för NWO?

Vi har alla hört om "pizzagate" och pedofilnätverk i Europa, USA och i Vatikanstaten. Där har vi ondskan. Inte hos din muslimska grannfamilj eller din judiska arbetskamrat.

Vi borde stötta Anti-Wahhabismen bland muslimerna. Den finns och växer sig starkare dag för dag. Läs här.

Israeliterna är Guds utvalda folk. Jesus Kristus (den smorde) var israelit och inte jude som många tror. Läs här.

Efter den stora vedermödan som föregår Jesus återkomst så kommer Gud att skapa sitt rike i det nya Jerusalem.

Så som kristen är det en skyldighet att stå upp för judarna då vi egentligen "lånat" Bibeln av dem. Den är deras verk.

Lyssna här och få dig en rejäl tankeställare.

Så egentligen är vi som människor födda lika. Som ljusvarelser, skapade av Gud. Satan försöker alltid genom sina lögner förföra oss och få oss att vända oss mot Gud.

Tänk långsamt istället för snabbt nästa gång och förstå vilken gemensam urgammal fiende vi har. Oavsett om vi är kristna, judar eller muslimer.

När du har förstått, be denna bön:

Father God, I believe that you sent your son, Jesus Christ. To die on the cross for my sins. I believe that he died, and was resurrected, and he is coming back to judge the living and the dead.

Father, I repent. Please forgive me and all my sins. Come into my heart, and make me, you child. In the name of your son Jesus Christ. Amen.

Vägra sen ta emot odjurets märke vad som händer.