söndag 4 december 2016

Om en månad som pånyttfödd

Romarbrevet 12:2:

Anpassa er inte efter denna världen, utan låt er förvandlas genom förnyelsen av era tankar, så att ni kan avgöra vad som är Guds vilja.

Det handlar alltså om vad vi väl alla strävar efter: att tänka självständigt och klokt så att vi förstår vad som är sant och rätt.

Det gäller inte att ängsligt fånga tidens trender utan att gå mot strömmen, fatta sina egna beslut och vila vid att Gud är med.

Det har i morgon 5/12 gått exakt en månad sedan jag mottog frälsningen i Riga. En händelse som förändrade mitt liv i grunden.

Inte bara den upplevelse av att vara befriad från gamla synder som lättade på den själsliga bördan, utan också upplevelsen av ständigt närvarande kärlek och lycka inom mig och att oro inte längre existerar inom mig.

I mitt gamla liv bara jag på ständig oro över situationen i landet och visste inte hur jag skulle hantera denna. Känslan av maktlöshet och vilsenhet var fullständig, och sådana känslor tär på en människa och sätter en själslig press som är svår att hantera.

Allt detta är borta ur mig nu och jag känner mig bara lycklig över att få vara en del i den gemenskap av frälsta vänner jag byggt upp och bygger vidare på. Jag har en kvinna jag älskar och som också är frälst och vi är båda redan gifta, med Gud. Om vi i framtiden gifter oss också med varandra får Gud anvisa oss.

Jag har också slutat helt med alkohol. Något jag skrev om här.

Jag är mycket förvånad över att alla frälsta ser det jag ser om NWO och ondskan i denna agenda. Och vi pratar om det, och delar slutsatser om denna agenda. Vi har alla dragit samma slutsatser om NWO oberoende av varandra. Jag är mycket förvånad över detta.

Den övergripande slutsatsen som vi delar är att vi lever i den sista tiden och det är inte mycket vi kan göra åt det förutom att söka och ta emot frälsning.

En månad tidigare, 2016-10-07, gav jag upp allt vad politik heter och lämnade SD som medlem. Jag insåg att det är inte lönt att hoppas på förändring genom politik längre. Det är försent med politik nu utan nu är det frälsning som är det enda viktiga och försöka hjälpa fler till frälsning innan det är försent. Att hitta hem till Jesus igen. De flesta har redan halva foten inne, genom dopet i barndomen.

Jag förvånades över de bittra och hätska kommentarer jag möttes av på Facebook då jag berättade om min frälsning.

Ord som hjärntvätt, sekterism, galenskap och mycket annat fick jag läsa att jag drabbats av. Jag hade i princip blivit helt galen var domen, även från närstående.

En Facebookvän skrev:

"Vad har hänt med dig att bli so hjärntvättad kram kristen men ej dum fanatiker so vakna kram vän"

Min älskade kvinna berättade att dessa reaktioner är helt normalt och något som alla frälsta drabbas av. Frälsning kan faktiskt splittra familjer då de övriga i familjen inte kan förstå vad frälsning är om man inte upplever den.

En annan slutsats var hopblandningen mellan en personlig kontakt med den heliga treenigheten och religion.

Jag har alltid var skeptisk mot religioner och är det fortfarande. Jag lämnade svenska kyrkan 2014 och har aldrig övervägt att söka medlemskap igen. Jag behöver ingen religion för att ha en personlig kontakt med den heliga treenigheten. Jag har kontakt med Fadern, Jesus och den helige ande ändå genom frälsning.

Religioner är sociala system skapade av makteliten för att förtrycka och kontrollera massorna och få dem dit makteliten vill ha dem. Idag heter religionen i Sverige kulturmarxism och utövas av präster i svenska kyrkan, mainstreammedia, skolan och den politiska adeln.

Jag har svårt att förstå att människor inte förstår att man måste välja sida nu. Snart är det försent.

Antingen är man kvar i det system av ren ondska som etablissemanget står för nu med inslag av ren satanism och dyrkande av Lucifer som är den världsreligion som NWO planerar införa genom påven och Vatikanstaten. Påven är Antikrist och en falsk påve som övergivit Gud och arbetar för Lucifer.

Lyssna på skådespelaren Matt Damon när han pratar om NWO och ondskan in världen.


"Civil Obedience" som Matt Damon pratar om heter också politisk korrekthet.


Varje människa måste nu göra ett personligt val att välja sida. Frälsning och evigt liv eller fördömelse och evigt lidande.

Det finns helt enkelt inget annat val att göra nu i den sista tiden då det är försent för människan att manövrera på egen hand. Det är för stora krafter som står mot varandra och som människan inte kan påverka, och definitivt inte genom politik.

Ondskan har nu sådan makt över hela etablissemanget att sakargument och politisk debatt inte fungerar längre. Politiken som instrument för förändring är död och fungerar inte längre.

Och du som läser detta håller nog med mig om detta gissar jag, om inte du är lika blind som huvuddelen av svenskarna fortfarande är. Jag behöver bara säga decemberöverenskommelsen (som i praktiken gäller fortfarande), åsiktskorridoren och inskränkningar i yttrandefrihet som exempel.

Det är satans lakejer som försöker utrota kristendomen och tysta kritiker om NWO genom att ta bort yttrandefriheten. Läs här och här vad regeringspartierna vill, som går satans ärende och arbetar för NWO.


NWO är ingen politisk kamp. Det är en kamp som förs på det andliga planet, precis som det står i Bibeln, mellan Gud och satan. Satan är duktig på att förföra vilsna själar och det står i Bibeln att vi kommer att få se många falska profeter i den sista tiden.

Obama är ett praktexempel. Hur många var vi inte som gick på hans snack om förändring när han blev president 2008? Jag gjorde det.

Idag ser jag på Obama som en inkarnation av antikrist istället. Ett typexempel på en falsk profet som det står i Bibeln. Hur många kristna katoliker har inte låtit sig förföras av påven och Vatikanstaten? Påven, som är den antikrist som Bibeln talar om. Se video nedan.


Nej mina vänner, det finns bara en väg framåt och det är att skapa en personlig relation med den heliga treenigheten utan någon korrupt kyrka full av falska profeter som svenska kyrkan eller katolska kyrkan. För frälsning behöver man ingen religion, bara öppna sitt eget hjärta och bjuda in Jesus och skapa en personlig relation med honom.

Det går att prata med Gud på ett personligt plan. Steg ett är bön, bön, frälsning, bön, bön och åter bön, och när Gud anser att du är redo så kommer du få personliga meddelanden till dig, direktadresserade till dig och som handlar om ditt liv och vad du kan göra för honom som hans tjänare.

Någon religion kommer aldrig att få makten om mig. Jag har bara en herre, och det är Jesus Kristus som talar för Gud, och jag behöver inga ombud i någon religion för att kommunicera med honom.

Jag önskar er alla frälsning och att ni nu vågar ta ert livs viktigaste beslut. Att bjuda in Jesus i ert liv. Gud välsigne er alla!

Amen!

Avslutningsvis, lyssna på Susan Boyle här när hon sjunger How Great Thou Art för dig med förhoppning om en bättre värld där Gud styr istället för satan.


Lyssna på Celtic Woman när de sjunger den underbart vackra Amazing Grace för dig och låt dig beröras av budskapet i denna sång. Texten stämmer exakt med min upplevelse av min fräslning och jag klipper in texten nedan så du kan läsa när du lyssnar.


"Amazing Grace"

Amazing Grace, How sweet the sound
That saved a wretch like me
I once was lost, but now am found
T'was blind but now I see

T'was Grace that taught my heart to fear
And Grace, my fears relieved
How precious did that grace appear
The hour I first believed

Through many dangers, toils and snares
We have already come
T'was grace that brought us safe thus far
And grace will lead us home
And grace will lead us home

Amazing grace, How sweet the sound
That saved a wretch like me
I once was lost but now am found
T'was blind but now I see

Was blind, but now I see