lördag 19 november 2016

Om behovet av en fredlig revolution och uppvaknande

Vi lever alla i en brytningstid där mänsklighetens framtida öde avgörs. Vi befinner oss i slutfasen av den globala elitens etablerande av en ny världsordning, New World Order.

Denna video av Anonymous sammanfattar på ett utmärkt sätt elitens plan för världen där vi alla skall bli slavar i ett system som bara gynnar dem. Se den!


Vi som har vaknat ser deras agenda verkställas överallt. Särskilt tydligt är det i skolans värld som inte längre ägnar sig åt förmedling av kunskap för livet och mentorskap för att utveckla självständigt kritiskt tänkande individer.

Skolan idag handlar enbart om kulturmarxistisk indoktrinering där barnen inte tillåts tänka utanför boxen utan bara får upprepa den "rätta värdegrunden" som de får sig serverat av de som kallar sig "lärare" i skolan.

Detta var bara ett exempel på hur skrämmande världen, och framför allt Sverige, har blivit.

Om vi inte gör något åt detta så kommer den globala eliten, 1% av jordens befolkning, att vinna. Av dessa 1% är det 13 familjer som kontrollerar allt i toppen. De utgör 1% av de 1% som utgör den globala eliten. Vilka de är, framgår av videon.

65% av svenska politiker är lojala till den värsta av de värsta av globalisterna, George Soros, säger denna artikel. Skrämmande siffror som bevisar hur illa ute Sverige är vad gäller demokrati.

"Leaked documents reveal that Swedish politicians have been found to be the most loyal allies George Soros and the Open Society Foundation."

Om folket, som redan är löneslavar, bara var medvetna om deras agenda så skulle dessa få det hett om öronen.Just nu pågår en upprensning i USA av den s.k. Khazarmaffian som är ett brottssyndikat, världens största och mäktigaste, som under lång tid kontrollerat USA. President Kennedy mördades 1963 för att han vågade gå emot deras intressen, vilket också framgår av videon ovan.

Upprensningen görs av goda krafter i USA under Donald Trumps ledning. Läs här.

Donald Trump vill ha denna upprensning genomförd innan han svärs in som USAs 45:e president 2017-01-20.

När Clintons, Obama och Buscharna så småningom arresteras för sina brott mot mänskligheten så tappar också deras lakejer i form av Europeiska politiker sina tidigare mäktiga beskyddare.

Då kommer hela den politiska adeln stå där med brallorna nerdragna och panik kommer att utbryta bland dem. EU bedömer jag kommer att kollapsa första kvartalet 2017. Vi lär få se åtskilliga politiker, men och också journalister, försöka fly Europas länder undan folkets vrede.

Folket ja, det är nu eller aldrig som vi måste göra något för att återta makten.

Vi måste göra detta genom en fredlig revolution, utan våld, baserat på kristna värderingar.

Vår styrka att vara de 99 procenten är allt som behövs och att vi alla vågar visar vårt missnöje. En folkets demonstration i Stockholm med 10 000-tals deltagare som lamslår Stockholmstrafiken skulle märkas. Det lovar jag.

Men ännu sover allt för många, blinda för verkligheten, och helt omedvetna om de dramatiska förändringar som just nu sker i världen. Hjälp därför till att prata med släkt och vänner om vad som just nu sker i världen. Jag har hur mycket som helst på min blogg om NWO men de bästa källorna till kunskap hittar ni på Lars Berns och Peter Krabbes bloggar.

Dela i sociala medier, t.ex. detta blogginlägg, så fler nås av informationen och ges möjlighet att vakna ur sin indoktrineringsdvala som de hamnar i p.g.a. skolan och mainstreammedia.

Låt oss ta tillbaka vårt land och omhulda kärleken till allt levande istället för att absorbera hat och mörker som bara gör ondskan ännu starkare.

Gud är med oss, men det är vi som måste genomföra denna fredliga revolution.

Som Peter Krabbe skriver här; globalism eller nationalism? Det är nu det avgörs. Och det är du som måste själv agera tillsammans med tusentals andra.

Jag avslutar med att citera Lars Bern;

Ja kära FB-vänner så ser hon ut bakom det politiska sminket. 

Valet stod mellan nationalisten Trump och globalisten Soros. Hillary är bara en sorglig korrumperad marionett. 

Om man inte begriper det har man inte besvärat sig att tränga in i bakgrunden till det politiska spelet.

Vänster och höger har spelat ut sin roll i politiken, nu gäller det att välja mellan globalism/eliters diktatur och nationalism/folkstyre.