tisdag 8 november 2016

Om klyftan mellan folket och den politiska adeln samt den yttersta dagen

Vreden mot det politiska vanstyret av Sverige har aldrig varit större hos folket än idag.

Många känner rent hat mot de politiker som medvetet låter de angloamerikanska bankoligarkerna (globalisterna) krossa Sverige. En fullt förståelig känsla kan man tycka i ett läge där klyftan mellan folket och den politiska adeln aldrig har varit större.

Läs Peter Krabbes senaste, och mycket läsvärda, blogginlägg om globalism eller nationalism här.

Det finns två yrken i Sverige som är värda allt förakt om man generaliserar, det är journalist och det är politiker. Båda yrkesgrupperna gör allt för att krossa landet fortast möjligt så att den nya världsordningen (NWO) kan realiseras.

De struntar fullständigt i folket och jagar de facto enskilda som vill leva i frihet och är bara intresserade av att sko sig själva kortsiktigt.

Vi har idag som folk ingen som helst nytta av vare sig den politiska adeln eller journalisterna då de inte arbetar FÖR oss utan istället EMOT oss. En ren hetsjakt bedrivs mot oss som inte vill leva i en kommunistdiktatur där våra allmänna medel, för vår välfärd, slussas direkt i fickorna på ett mycket litet antal väldigt rika.

Inget parti är trovärdigt längre då SD är blinda, eller blundar medvetet för, de verkliga problemen, banksystemet och agendan för NWO. Läs här Lars Bern läsvärda inlägg om hur SD är på väg att brytas ned av politisk korruption. Detta är två tunga skäl förutom partiledningens agerande till att jag lämnade SD. Något jag skrev om här.

De som värnar om folket och vill ge oss sanningen om det smutsiga spelet om den nya världsordningen hotas till livet. Ett internationellt praktexempel är Julian Assange som levt som flykting under beskydd av Equadors ambassad i London sedan 2012. Han kallas "landsförrädare" av de som är de verkliga landsförrädarna.

Att bryta denna utveckling genom politik är en utopi då systemet är så korrumperat redan, och alla partier syns vara delaktiga, att något annat alternativ än en folklig resning, en revolution, kanske inte återstår.

Dock bedömer jag att något annat kommer inträffa innan svensken vaknar ur sin socialistiska indoktrineringsdröm, nämligen att det korrupta banksystemet havererar och västvärlden kollapsar och med det de angloamerikanska bankoligarkernas och angloamerikanska storföretagens dröm om NWO.

Att detta sker är oundvikligt. Frågan är bara när det sker? Den dagen, kommer kaos och anarki att utbryta och en kamp om överlevnad att börja.

Etniskt homogena länder i det forna östblocket med ett folk som har en nationell stolthet och sammanhållning kommer att klara sig bäst vid kollapsen. De har också möjligheten att snabbt återupprätta banden med Ryssland vilket kommer att kunna rädda dem.

Den mångkulturella mardrömmen Sverige, en lydrepublik till de angloamerikanska bankoligarkerna, ligger sämst till av alla länder i Europa och inbördeskrig kommer att utbryta.

Djungelns lag kommer att råda och den etniske svensken, som är van att snällt stå i kö och betala med kort i matbutiken, kommer att finna att butiken redan är plundrad av de importerade invällare som inte bryr sig om att stå i kö, och att han inte heller längre kan betala för någonting då han saknar kontanter och betalsystemet har havererat.

Svält kommer att utbryta och all trygghet kommer att försvinna. Inte ens det egna hemmet kommer att vara tryggt längre då de importerade plundrarna kommer att ge sig på vanliga svenskar i sina egna hem för att plundra.

Dystopiskt? Kanske, men tyvärr högst realistiskt.

Så länge inte svensken gör som t.ex. Polackerna, går ut på gatorna i tusental och protesterar och tar tillbaka makten till folket så kommer processen bara att fortgå och Sverige kommer att vara ohjälpligt förlorat inom en snar framtid.

Vi lever i den sista tiden som beskrivs i Bibelns uppenbarelsebok och vi som lever just nu kommer att få sitta på första parkett och få uppleva innebörden av det som står i Bibeln. Klyftan mellan Gud och människor är stor då många förlorat sin tro.

Jag känner mig dock trygg då jag nyligen, i Riga, fick ta emot den helige ande som pånyttfödde mig. Nu rider jag tillsammans med andra kristna bröder och systrar på vågen av väckelse om känslan och innebörden av Guds ord och kraft istället för att krossas av vågen.

En våg som kommer att komma som en andra syndaflod över världen. En våg där av människor tillverkar paraply kommer att kunna skydda.

Jag kommer när jag är redo få veta av Gud vad han vill att jag skall göra som hans soldat för att slutligen krossa ondskan och tvinga satan tillbaka till underjorden där han kom ifrån.

Jag är trygg och känner inget hat mot de som låtit detta ske. De kommer att dömas av Gud på den yttersta dagen och tvingas ta konsekvenserna av sina handlingar.

Det vi upplever nu är en kamp mellan gott och ont strax innan Jesus återkomst, precis som det är skrivet i Bibeln. Det goda kommer att vinna för så är det skrivet.

Min kärleksfulla uppmaning till alla är att söka frälsning nu, innan det är försent. Att därefter, när ni fått uppleva känslan av att ta emot den helige ande, arbeta aktivt för att vågen av väckelse skall växa sig ännu större och rida på den istället för att krossas av den.

Som läget är nu är det detta vi måste göra för att krossa satans lakejer på jorden.