torsdag 3 november 2016

Om det systematiska förstörandet av Sverige - Gästinlägg

Det systematiska förstörandet av Sverige genomförs medvetet av den politiska adeln för att öka polariseringen i samhället. Väldigt sant och välformulerat om hoten mot Sverige och vilka som står bakom, och varför, skrivet av Annika Grahn Charmolu:

Medelklassen sålde sin heder för jobbskatteavdrag, för rot- och rutavdrag.

De valde en ny väg där sjuka, pensionärer fick stå för notan. Borg fyllde inga lador och hade ingen "ordning och reda på statsfinanserna".

Han finansierade avdrag med att tömma socialförsäkringens överskott.

Realinkomsten för pensionärer sänktes, samtidigt låg till skillnad från arbetande skatteuttaget kvar.

Fråga vilken fattigpensionär som har råd med rut- och rotavdrag.

Genom detta har klyftor av aldrig skådade proportioner skapats i Sverige.

Medvetet för att genomföra 80-talets MUF-ares idéer om nedmontering an svenskt välfärdssystem och ett fascistiskt neo-darwinistiskt synsätt på människan där utslagning ska leda till ett elitistiskt samhälle för enkom vinnare.

Borgs förståelse för fundamenten och mekanismerna för framväxten av ett framgångsrikt väst-samhälle lyser fullständigt med sin frånvaro.

Han lämnade efter sig ett sjunkande skepp och seglade vidare på en lyxkryssare för att få position bland den globalistiska finanseliten tillsammans med Reinfeldt.

Alla ledande inom politiken i Sverige hoppar av långt innan pensionsålder då de gjort sin "plikt" gentemot den globalistiska finanseliten för att sedan belönas rikligt av dessa med högavlönade poster av dessa.

Som slags lyx-prostiturade behöver de inte sen göra något annat än sporadiskt fungera som lobbyister för att bistå globalisterna i deras målsättning.

Med hjälp av propaganda och import av kostnader genom massinvandring tar stat, kommun och landsting nu på sig miljardskulder i aldrig skådad omfattning för att bära upp bankhegemonins pyramidspel.

Detta i en tid som definieras som högkonjunktur.

Vänstern
som stolta sjunger "Internationalen" och basunerar "arbetare i alla länder förenen eder" går nu hand i hand med de neokonservativa Nya Moderaterna som också ser ett enda globalistiskt rike hägra och där det är bestämt av finanseliten på jorden i väst att Sverige ska kollapsa.

Soros gör sitt och Wallenberg kan på ren svenska framföra direktiv och villkoren för landet.

Här ett gammalt klipp där den obegåvade Anders Borg talar klartext om Sveriges framtid.


Här kommer mitt egna tillägg. Läs gärna Fredriks Reinfeldts bok "det sovande folket" finns som gratis PDF här där han beskriver och som han sedan genomförde en gradvis accelererande söndring av välfärdsstaten Sverige.

Detta fortsatte sedan Stefan Löfvén och den medvetna polariseringen av olika grupper i samhället. Därför så tillsattes Dan Eliasson. De gör detta medvetet.