onsdag 2 november 2016

Om hur den angloamerikanska vapenindustrin kontrollerar USA och världen

Den angloamerikanska vapenindustrin och den amerikanska administrationen är orsaken till förstörelsen i Mellanöstern. Det är det permanenta krigstillståndet som förstör Mellanöstern, inte islamism.

Det gynnar dem som tjänar på krig - politiskt, ekonomiskt och militärt.

Saudiarabien håller vapenindustrins hjul snurrande. Därför får krigen i Mellanöstern aldrig sluta.

Idag finns det goda och onda terrorister. De onda finns i Jemen och ses som ett hot av USA. De goda är de i Syrien. Och det här är inte första gången. Se på Afghanistan, USA har inte lärt sig något alls, för bevekelsegrunderna är de samma. Håll vapenindustrins hjul rullande.

Saudiarabien ger pengar till olika grupper i Syrien. Inte bara Nusrafronten utan också IS. Det är inga konspirationsteorier. Det är bara så att just när det händer framstår den här farliga politikens mekanismer som helt galna. Men det som såg ut att vara en konspiration visar sig ofta ha varit det när sanningen kommer fram.

De säger "vi måste stoppa terrorismen". Samtidigt är USAs hemliga inblandning i olika konflikter som skapar det som kan ses som framtida terrorister som passar in i den stora berättelsen och motiverar ingripanden.

Strax före det amerikanska flygräderna mot IS i Syrien i slutet av september 2014 Steg Lockheed Martin, Northrop, Raytheon och General Dynamics Co till rekordnivåer på börsen.

Aktieägarna och bankoligarkerna (globalisterna) tjänar alltså stora, mycket stora, pengar på de ovanligt många konflikterna i världen.

På samma sätt är Israels ekonomi beroende av att krigen i Mellanöstern fortsätter.

Israeliska vapen marknadsförs av den Israeliska vapenindustrin med motivet att de har testats på människor. Det är en konkurrensfördel gentemot vapentillverkare i andra länder. USA är Israels största militära bidragsgivare. I angreppen på Gaza får amerikanska vapentillverkare också visa upp sig.

När man väl har startat ett krig har man dock öppnat Pandoras ask. Man har ingen kontroll längre. Användandet av sådant våld får oförutsägbara konsekvenser.

Man drivs också till sådant man aldrig skulle kunna tro skulle kunna hända. Så påverkas vi av krig. Därför kontrollerar man bilderna av kriget hårt och kontrar med lögner som sprids i hela samhällsapparaten.

I skolan, regeringen, underhållsindustrin och massmedia. Kan man krossa myten och visa att högteknologisk krigföring handlar om mord kommer vanligt folk känna sådan avsky att det blir svårt att motivera krigen. Därför vill globalisterna äga och kontrollera massmedia så att bilden av krigen, som måste fortsätta, skall kunna kontrolleras.

Död och förstörelse är det pris vanliga människor får betala för att de rikaste av de rikaste skall bli ännu rikare. Agendan är vidrig och cynisk.

Se denna dokumentär  "Shadow World" innan den försvinner från SVT Play. Missa inte!

Lyssna på journalisten Chris Hedges beskriver det militära maktetablissemanget som organiserad kriminalitet.Augustinus sade att hoppet har två vackra döttrar, vrede och mod. Vrede över sakernas tillstånd och mod att förändra det. Antingen tjänar man privilegierna och makten, eller rättvisan och sanningen.

Ju mer man kompromissar med dem som tjänar privilegierna och makten, desto mindre kan man tjäna rättvisan och sanningen. Rebellens uppdrag är att så rädsla bland makthavarna.

Det är bättre att gå stapplande på den rätta vägen än att med fasta steg gå vilse sade Augustinus också.

Jag har gjort mitt val. Har du?

Om ett brev

En okänd person som kallar sig "en vän som du aldrig träffat" skickade en trave flygblad till mig i ett brev med uppmaningen att sprida.

Jag väljer dock att sprida flygbladet här på min blogg istället. Den okända person som skrivit raderna ni ser nedan tillhör kategorin de vaknaste av de vakna och analysen är fenomenalt insiktsfull och stämmer så vitt jag kan bedöma till punkt och pricka.

Det handlar inte om "tänk om.." utan om att det är precis så här det är.Vem du nu än är som har skrivit detta så är jag imponerad över hur du har fått med så mycket fakta med så få bokstäver som det de facto är.

Det finns saker som inte nämns, t.ex. vilka som ligger bakom det som flygbladet tar upp, men känner du dig klarvaken eller har behov av att vakna ytterligare så kan jag rekommendera bloggen fria sidor som är mycket insiktsfull och klarsynt. Klicka dig gärna runt där. Eller gräv i tidigare inlägg på min blogg.

Så, det var så här jag valde sprida ditt flygblad käre okände brevskrivare. Om du vill, hör gärna av dig till mig i PM då jag antar du finns därute på Facebook någonstans.

Tack för ditt brev!