torsdag 27 oktober 2016

Om att söka sanningen och att vara dissident

Det politiska etablissemanget och media arbetar hand i hand med att ständigt förneka oss sanningen. De som bara tänker snabbt, och aldrig långsamt, tolkar deras utspel när de gör dem, och läser deras lögnaktiga och vilseledande artiklar i mainstreammedia som sanningar.

Vi andra som genomskådat dem, och både tänker snabbt och långsamt, ser något annat. Vi ser igenom lögnerna och förstår också varför de agerar som de gör.

De tror att vi inte har genomskådat dem, då de inte förstår vad revolutionen med Internet och sociala medier har inneburit. Det är detta som kommer att bli deras fall.

Människor tror fortfarande att t.ex. Socialdemokraterna är ett politiskt part som känner ansvar för vårt land och "arbetarklassen", men inget kunde vara mer felaktigt än det.

Socialdemokratin är en sekt som arbetar inte för Sveriges bästa utan enbart som nyttiga idioter åt införandet av NWO och wahhabismen, något jag skrivit om här och Lasse Wikman skrivit om här. Socialdemokraterna är nu landets största landsförstörande part. Läs här om den tunna röda linjen mellan galenskap och diktatur.

Jag vill påstå att det inte finns någon som ser eller förstår hur det politiska spelet egentligen fungerar idag, och heller inte hur djupt insyltat den politiska adeln är med råkapitalismen (globalisterna) och hur utbredd korruptionen i Sverige är.

Det finns ingen som kan ha överblicken över hur djupt korrumperat politiken och det svenska samhället är idag.

Rötterna går för djupt, och eftersom mainstreammedia samarbetar med den politiska adeln görs heller ingen journalistisk granskning av korruptionen. De arbetar ju för samma herrar - globalisterna.

Skulle omfattningen av korruptionen bli känd skulle det förmodligen bli revolution i landet, och det vet makteliten och mainstreammedia. Därför måste de fortsätta att ljuga. Det finns ingen väg tillbaka för dem.


Idag är det enda som driver den politiska adeln att plundra det allmänna och omfördela så mycket som möjligt till giriga privata fickor. Asylindustrin är ett utmärkt exempel på detta förfarande.

Mainstreammedia rapporterar inte längre nyheter utan enbart globalistpropaganda.

De är skickliga på detta, och man måste anstränga sig för att se igenom dimmorna.

Hur många raka linjer ser du i bilden nedan? Inga?


Sanningen är att alla linjer är helt raka men vi luras av våra ögon att tro att de inte är det. Så fungerar politiken och mainstreammedia idag.

Vi serveras vinklingar, lögner och ren globalistpropaganda idag. För att se igenom allt detta krävs att man söker information från andra källor. Först då ser man hur linjerna i verkligheten ser ut.

Riksdagen och mainstreammedia är idag som ett apberg. Alla skriker och gapar på varandra utan att något vettigt eller för landet ansvarstagande strategiskt viktigt kommer ut ur politiken.

Förklaringen är enkel, då de flesta bara arbetar för egen sak och egen vinning.

Man tillåts inte avvika från övriga invånare på apberget för då kan man bli av med sina förmånliga löner och arvoden. Det enda säkra är att stämma in i kören och hålla sig i den åsiktskorridor som man måste förhålla sig till om man skall kunna göra karriär som politiker eller "journalist".

Detta får till konsekvens att de som verkligen vill arbeta hårt för Sveriges och folkets bästa stöts bort från apberget. Kvar blir bara den skränande flocken.


De människor som är hederliga och verkligen vill göra ett ansvarstagande och seriöst arbete för Sverige och folkets bästa tillåts inte att göra så.

Man blir en dissident, och tvingas betala det personliga priset för det genom att t.ex. bli av med jobbet p.g.a. sina åsikter. Jag har skrivit om många sådana öden här på bloggen, bl.a. mitt eget.

Jag har kraften och viljan att verkligen få göra en skillnad för Sveriges bästa men insett att jag aldrig kommer att få göra detta.

Jag är liksom många andra en av etablissemanget föraktad dissident som hotar deras makthegemoni genom att delge analyser som icke är önskvärda. Jag får finna mig att stämplas som "konspirationsteoretiker"


För mig personligen är detta helt egalt. Jag kommer att fortsätta vara den som ifrågasätter de uttalanden som kända lögnare gör i politiken och i mainstreammedia.

Jag gör i alla fall något genom att skriva på denna blogg så att andra kan läsa. Jag kan alltså i alla fall med stolthet bära känslan inom mig att jag i alla fall försökte, trots omöjliga odds och trots att jag fick lämna mitt jobb p.g.a. att jag har genomskådat etablissemangets lögner.


De som inte gör någonting alls mer än att bara titta på när landet förfaller, ja de kan sägas vara lika skyldiga som den politiska adeln och de kulturmarxistiska indoktrinerarna i mainstreammedia.


Folket förstår helt enkelt sin egentliga makt och är skrämda till tystnad.


Stöd därför Folkets Demonstration. Kom på nästa demonstration och lyssna på talarna och vissa din makt.

Tillsammans kan vi göra den skillnad som vi aldrig klarar som enskilda individer och avsätta de korrupta politiker som plundrar oss på våra gemensamma tillgångar. Vad är alternativet?