lördag 8 oktober 2016

Om svensk politik

Svensk politik är inget annat än ett dårhus. Den gamla blockpolitiken är död sedan länge, ändå pratar man fortfarande om den som om den fanns. Alla är livrädda att närma sig SD och alla partier triangulerar ändå för fullt för att göra SD politik till sin politik.

SD gör allt för att få regera tillsammans med moderaterna trots att det var Reinfeldt som tände efterbrännkammaren på Sverige och vår färd mot avgrunden.

Så länge moderaterna är smittade av Reinfeldtsmittan så skall man inte närma sig dem en tum utan tydligt markera avstånd. Det borde SD göra anser jag.

Förvisso är politik det möjligas konst, men man kan inte bjuda in de som medvetet skapat problemet att lösa problemet, som dessutom är så gigantiskt att det förmodligen olösbart.

Den patetiske Jan Björklund, ledare för ett av Sveriges minsta partier, snopppartiet, vill hellre regera med sossarna än att närma sig SD.

Vilket är tur, för det var ju Bengt Westerberg som startade hela migrationscirkusen under 90-talet. Reinfeldt "bara" tände efterbrännkammaren. Vi behöver inte mer fjäsk från SD mot sjuklövern. Låt dem tyna bort, för det gör de allt eftersom allt fler vaknar.

Svensk politik har blivit helt ointressant för mig och mitt fokus ligger nu helt på geopolitiken. Det är den som avgör vår framtid, inte det skådespel som spelas upp för oss från den politiska adeln dit även nu SD närmar sig.

Bröd och skådespel för folket är det enda syfte svensk politik fyller i agendan för en världsregering. Vi skall vara så upptagna att bråka i vår lilla sandlåda att vi inte märker vad som sker.

Människor har kommenterat mina tidigare inlägg (här och här) om varför jag lämnade SD med att det skulle bero på alla möjliga konstiga saker, bl.a. mitt tidigare förhållande med Lotten!

Absurt. Vad har Lotten med mitt beslut att göra? För den som söker en förklaring så finns den i stycket ovan.

Jag är nämligen av den fasta övertygelsen att det är försent med politik. Sverige kommer att ha kollapsat innan valet 2018. Ett val som jag tror kommer ställas in (om Sverige fortfarande finns kvar) och ersättas av en världsregering i FN (NWO).

Därför är det viktigare att sätta sig in i de geopolitiska skeenden som just nu formar vår framtid. Då dygnet har ett begränsat antal timmar så fokuserar jag själv helt på detta nu och struntar i den svenska politiska sandlådan.

Inget svenskt parti förstår eller erkänner de geopolitiska krafterna som formar ditt och mitt liv vare sig vi vill det eller inte.

Svensk politik har inget värde för mig då den inte betyder något längre då det är andra som styr i bakgrunden och alla viktiga beslut och lagar fattas av globalistlakejer i EU.

Sätt er in i geopolitiken så förstår ni hur världen egentligen styrs och av vilka.

Peter Krabbes blogg är en utmärkt ingång. Här nedan är hans senaste inlägg om Fabianismen. Läs!

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Peter Krabbe skriver som inledning till sin del 2 länkad ovan:

"Drömmen om en världsregering ligger som en skugga över hela 1900-talet. När vi nu tänder lyset ser vi en annan historia än den som står i skolböckerna. Vinnaren skriver historien. Men frågan är om slaget verkligen är vunnet än?"

Det är helt rätt och det är detta slag som avgör vår framtid. Då gäller det att ha fokus på rätt saker.Om polisstatens etablerande

I USA pågår för fullt etablerandet av en polisstat á la NWO. Polisen har fått ny utrustning som gör dem paramilitära.

Överstatliga FN har givits befogenheter, i strid mot konstitutionen, att ingripa mot amerikanska medborgare. Och då pratar vi om kvalificerade och välutrustade militära FN-förband på amerikanska gator. Läs här.

USAs lydstat Sverige skall ju inte vara sämre utan följer herrarna i världens mest korrupta och kriminella huvudstad, Washington DC med intresse.

Att lilla Gotland skulle bli prototypen för det som komma skall i hela Sverige trodde jag dock inte. Jag trodde mer på Malmö.

Jag trodde heller inte att det fanns så många poliser att avvara att man kunde skicka över 62 poliser till Gotland för att sättas in mot det egna folket, inte brottslingarna märk väl, som ju släpptes fria av åklagare.

Vad vi ser är en medveten provokation från makteliten mot svenska folket med ett enda syfte. Starta sådana oroligheter att polisstaten enligt FN Agenda 2030/NWO kan etableras i hela landet.

Vi kommer att få möta undantagstillstånd och massarresteringar, inte av förövare och våldsmän, utan av vanliga svenskar som fått nog av hur de behandlas.

Medborgarna har fått nog av politiskt vanstyre inte bara på Gotland utan i hela Sverige.

Så här säger Simon Härenstam (M), ledamot i regionstyrelsen, som intervjuas i denna artikel:

"Det viktiga är att vi har förtroende för polis och åklagare så att de kan arbeta vidare"

Skall man tro alla rapporter som kommit och fortsätter att komma har dom ju redan grovt svikit detta förtroende."

Ja precis så är det Simon. Hoppas du har sovit gott förresten.

Jag tror inte Svensson förstår allvaret i det som nu sker och inte heller bakgrunden till varför 62 poliser skickas med färja över till Gotland i ett läge där polisen går på knäna p.g.a. resursbrist på fastlandet. Läs här vad polisen själva säger.

De bofasta på ön befinner sig i chock och samlas och gråter tillsammans. Läs här vad Anna Ernius skriver och här vad Tobias Lindberg skriver om händelsen.

Bilden nedan visar vad som fanns i färjekön till en färja uppsnappat av ett ögonvittne. Hur många poliser fanns på nästa färja?

Precis som media, som slutat granska makten och istället jagar och förföljer vanliga medborgare som befinner sig utanför åsiktskorridoren, så sker nu motsvarande trendbrott inom polisen.

Rättsystemet har havererat sedan länge, något jag skrev om här, men nu faller även sista bastionen i det skydd som man som medborgare och skattebetalare förväntar sig av staten, att polisen skyddar oss och lagför buset och inte används emot oss.

Mitt hopp står till de vanliga demokratiska poliserna, som jag hoppas och tror kommer att vägra lyda order om ordern kommer att vända sig mot det egna folket. Det hade jag gjort som officer om jag hade fått denna order.

En mycket oroande utveckling som visar hur illa ställt det är i Sverige med sitt sovande folk. Lyssna på denna kvinna som betraktar Sverige utifrån. Svensson själv ser ju inget. Läs också vad Dag Öhrlund, vars dotter blev våldtagen, skriver här.

Svensk polis befinner sig i ett läge av totalt sammanbrott, läs här. Ännu har man resurser att skicka 62 dyrbara poliser till lilla Gotland för att användas mot svenska chockade och gråtande medborgare medan våldtäktsmännen släpptes fria av åklagare för att den rullstolsbundna kvinnan inte gjorde motstånd. Hur hon nu skulle kunna göra det, förlamad från midjan och nedåt som hon är.

Det är inte smickrande att läsa om hur vi svenskar framställs utomlands. Läs här vad madworldnews skriver.