söndag 25 september 2016

Om ett talande inlägg om folkets demonstration

Här är nu äntligen alla videos på talen från folkets demonstration 2016-09-24 tillsammans med en mycket talande bild av Roger Salle Sahlström.

Johan Widén:


Fredrik Vargas:


Barbara Trusz:


Annelie Sjöberg:


Stefan Torssell:


Ulf Holmgren:Hans Erling Jensen:


Nina Drakfors:


Här kan ni läsa och ta del av Eriks hela tal till Folkets Demonstration i Stockholm 24 september 2016. Nina läste del av hans tal så ta nu chansen och läs vidare.

Avslut:Och slutligen, Salles bild som säger lika mycket som vilket tal som helst.

.

Om en hotspot för positiv energi

Folkets demonstration igår var mer än en demonstration för Löfvéns avgång och extraval, det var lika mycket en hotspot för positiv energi.

Normalt går vi omkring i vår vardag fyllda av känslor av vanmakt och sorg över hur den politiska adeln förstör vårt land. Att känna oss som offer för ondskefulla vänsterkrafter och globalister.

Situationen kan kännas hopplös och man till och med drabbas av depression av att känna sig som en liten maktlös människa utan möjlighet att påverka en förändring.

När jag såg alla drygt 800 besökarna igår så kände jag en stark gemenskap och att luften darrade av positiv energi. Kramarna var många och hjärtliga. Jag tror jag fick ge och ta emot minst 10 kramar själv den dagen. Av Joan och Ulrika fick jag tre kramar vardera var vilka får läggas till som bonus.

De förträffliga talarna frigjorde denna känsla hos alla som var där. Känslan av att vi faktiskt tillsammans är en kraft som makteliten är rädda för. Att tillsammans kan vi faktiskt göra en skillnad. Att vi inte längre står ensamma.

Får jag be alla som var med, och alla som kommer att komma nästa gång, att tänka positivt på att vi skall lyckas med att återta vår demokrati och ladda själen med positiva tankar. Tillsammans kan vi bli den kraft som går i bräschen för förändring. Det är just därför media och vänstern är så rädda för oss. De känner också av kraften i talen och gemenskapen bland deltagarna.

The Law of Attraction fungerar, och hjälps vi alla åt att ladda inför nästa demonstration så kommer det att slå gnistor av positiv energi. Dessutom är chansen stor att man skaffar sig en eller flera nya goda vänner bland de människor man träffar. Så har det blivit för mig både när det gäller bland talarna och i funktionärsgruppen.

I vilket fall blir man en del av den stora familj som heter folkets demonstration bara genom att vara där och känna av och dela med sig av energierna i luften.

Roger Salle Sahlström fångade denna känsla perfekt i den bild som får illustrera detta inlägg. Även om ni inte var med så tror jag att bilden förmedlar tillräckligt mycket så att ni förstår vad jag menar.

Väl mött nästa gång, och kom ihåg Johan Widéns uppmaning. Alla tar med sig minst en vän till nästa demonstration. Gör alla så kommer vi att bli närmare 2000 deltagare. Snacka om en kraft att räkna med.

Så här skrev Roger Salle Sahlström när han lade ut bilden nedan på Facebook:

Här har ni de människor som DN, Aftonbladet, Expressen, Expo och kultureliten dömt ut som nazister och rasister.

Jag ser modiga människor som står upp för samhället.

Folkets Demonstration drar till sig mer och mer människor och det är glädjande. Igår kändes det lite som en folkfest. All den kärlek och glädje som spreds igår var helt otrolig.
Om ett vämjeligt Facebookinlägg

Skomakare bli vid din läst säger ju ordspråket. Samma kan sägas om cirkusmänniskor.

Henry Bronett, håll dig i cirkustältet annars riskerar du att skämma ut dig själv.

Clowner kan vara roliga på circus men inte lika roliga i den verkliga värden. Hur man på en offentlig Facebooksida kan göra bort sig så kapitalt genom att blotta sin kosmiska okunnighet (eller om det nu är socialistisk skolning) är för mig obegripligt.


Bronett, som den kändis han är, har självklart en skara som hyllar hans uttalande som också bevisar sin dos av politiskt korrupt hjärntvätt i kommentarsfältet. Här är länken.

Främlingsfientlighet, som han beskyller oss alla som var där för, har jag tidigare skrivit om här. Han har inte förstått syftet med folkets demonstration som är väldigt, väldigt enkelt och inte har ett dugg med det han skriver om i sitt inlägg att göra:

SYFTE:
Regeringen ska avgå och utlysa extraval.

Den offentliga makten utgår från folket som måste få säga sitt.

Demonstrationen vill samla folk, oavsett partifärg, som anser att vi behöver en regering som i första hand värnar om Sverige och dess medborgare.

FOLKETS RÖST:
I dagens svenska samhälle är det nästan ingen som för folkets talan, varför vår ambition är att demonstrationen ska vara en folkets röst.

Vi vill därmed samla människor som är missnöjda med samhällets utveckling, att dessa får träffa likasinnade, samt lyssna på bra talare med intressanta tal.

"Ingen kan göra allt, men alla kan göra något"

Vi tar kraftigt avstånd från alla former av våld och extremism.

Detta Henrik Bronett är syftet och innehållet i Folkets demonstration. Genom ditt Facebookinlägg har du bara lyckats att bevisa att du antingen inte förstått något, alternativt att du inte vill förstå p.g.a. socialistisk indoktrinering.

Jag vet inte vilket av dessa som stämmer, men jag kan säga så här, att med ett varumärke att skydda, så borde du nog hålla dig till sanningen och verkligheten.

Jag och många med förknippar nu Circus Scott (TM) med ditt Facebookinlägg, men det kanske du tycker enbart är bra? Vad vet jag. Jag är dock övertygad om att många med mig kommer att sky er circus som pesten efter detta fula påhopp på oss helt vanliga svenskar som bara vill återinföra demokratin i Sverige igen.

Om något som inte får röras

Smutskastningen, lögnerna och det öppna hatet mot vanliga svenskar som manifesterar sig från vänstern på folkets demonstration existerar bevisligen och kan lätt förklaras.

Förklaringen är enkel. Folkets demonstration hotar den rådande ordningen med ett förtryckt, hjärntvättat och nedtryckt folk som inte brukade lägga sig i vad den socialistiska och kommunistiska makteliten sysslar med. Det är riktigt otäckt för dem när till och med en kvinna som upplevt kommunistiskt förtryck själv i sitt gamla hemland Polen, Barbara Trusz, är återkommande talare på folkets demonstration.

Så länge endast tryckta tidningar och statligt kontrollerad media fanns så var det enkelt för makteliten, bestående mestadels av mer eller mindre bra maskerade kommunister sprungna ur Frankfurtskolan, att kontrollera folket. Något jag har skrivit om här.

Att Sveriges journalistkår består till 70-80% av dessa kommunister ser vi bevis på varje dag. Lyssna på Stefan Torssell i inlägget länkat ovan.

Den socialistiska/kommunistiska makteliten och journalistkåren förväntar sig att vi även fortsättningsvis lydigt skall betala vår TV-avgift till de värsta indoktrineringsorganen SVT och SR. Lysande affärsidé; låt folket betala för sin egna kommunistiska indoktrinering! Mainstreammedia tappar hela tiden läsare och gräver sin egen grav.

Nu börjar dammen att brista. Flera stora sprickor har redan uppstått i dammen där vattnet sprutar rätt ut.

Alternativ media, bloggare som jag själv och eldsjälar som folkets demonstration gör att fler ser igenom spelet och börjar förstå hur missledda de har varit och hur monumentalt maktelitens och journalistkårens förräderi mot folket är. Men makteliten tillsammans med kontrollerad media hittar alltid vägar runt ett problem.

Då folk inte längre vill betala för Bonniers propaganda så lånar givetvis EU ut pengar till koncernen så att propagandan ska kunna fortsätta finasierad av offentliga medel. Inget ska kunna stoppa Bonniers i sin iver att hjärntvätta medborgarna. Läs denna artikel.

Ett annat hot mot landet som den rådande ordningen innebär är att det psykolgiska förvaret krackelerar.

Värdet av en fri debatt blir särskilt stort om landet skulle hotas. Befolkningen utsätts då för mängder av falska rykten och propaganda. Det psykologiska försvarets främsta uppgift är att säkerställa att vi alla får snabb, sann och fullständig information av myndigheter och medier, vilket är grunden för en stabil försvarsvilja och motståndsanda. Censur är uteslutet.

Följaktligen kan man säga att SVT, SR och all annan mainstreammedia är ett säkerhetshot mot landet då man inte kan lita på deras nyhetsförmedling längre.

En dag kommer dammen att spricka och då skulle jag rekommendera dem att snarast evakuera.

Kraften hos folket är nämligen lika stor som kraften hos det vatten som finns bakom dammen och ständigt vill komma ut och söka sin frihet. Lägg därtill till uppdämd vrede och frustration till detta så är utgången given.

Socialisterna och kommunisterna har haft sin storhetstid. Sakta vaknar folket men när uppvaknandet når "tipping point" så kommer de att få finna sig i att se sig besegrade av kärlek, omtanke, nationalism, stolthet och folklig sammanhållning.

Då kommer de skingras som fröna på en maskros när man skakar på den. Det är därför de är rädda, och inte vill att vi skall röra deras rådande ordning.