fredag 23 september 2016

Om tankar runt ett avslutat förhållande och effekter av misslyckad politik

Tänker på min f.d. livskamrat Lotten och hur hon har det. Vårt förhållande tog slut början av Juli och jag belastar regeringen helt för att så skedde.

Vi hade kärlek, vi hade allt, men som kvinna är hon utsatt och var verkligen rädd.

Rädd för att bli våldtagen eller gruppvåldtagen och liksom jag orolig för den kommande samhällskollapsen. Hon ville lämna Sverige snarast, utan någon egentlig plan.

Så Stefan Löfvén, även detta är du och din korrumperade feministiska regering skyldiga till. Allt för globalisterna, skit i medborgarna. Ert valspråk. Du förstör Sverige och du förstörde vårt förhållande.

Jag är helt säker på att hon nu har sålt lägenheten och panikflyttat utomlands, eller kommer att göra så. Jag vet dock inte då vi inte har kontakt med varandra längre.

Det som är så tragiskt med kvinnan jag älskade är att jag anser att hon greppar efter halmstrån som inte leder någonstans. Bara till mer elände. Något jag märkte när vi var tillsammans. Många diskussioner om emigrering eller inte som inte ledde någonstans var det.

Hon pratade om att flytta till Barcelona till sin dotter, och jag sade till henne, jaha, vad skall du göra i IS starkaste fäste i Europa och hur skall du försörja dig?

Även om jag också ibland känner att jag vill flytta så kommer jag alltid fram till samma resultat efter att ha tänkt en stund.

Just nu är det säkrast och mest moraliskt riktigt att stanna i Sverige och slåss för vårt land på ena eller andra sättet.

Jag hoppas verkligen Lotten har tagit sitt förnuft till fånga och inte handlat i panik som hon uttryckte till mig. För det var panik. Verkligen. Och jag förstår hennes känslor och lägger hela skulden på regeringen Löfvén.

Om hon inte lyssnade på mig får hon tyvärr ta konsekvenserna, och jag kan inte göra ett smack åt det.

Att härska genom att söndra är globalisternas strategi och därmed den korrumperade sjuklöverns strategi. Och i fallet vårt f.d. förhållande så avgick den ondskefulla makteliten med segern.

Till er alla, det är faktiskt så att det är säkrast att stanna i Sverige. Vikten av sociala nätverk och vänner kommer att betyda allt för överlevnad framöver. De har vi alla i Sverige. Inte i ett främmande land.

Det är bättre att vara främling i eget land (givet den regering vi har) än främling i ett främmande land. Som sådan är du längst ned i näringskedjan och kommer att förlora obönhörligen och duka under när västvärldens banksystem kraschar väldigt snart.

Det sade jag till min dåvarande livskamrat Lotten, men jag vet inte om hon valde att lyssna. Jag tror faktiskt inte det.

De första som kommer att duka under i ett främmande land är just de som inte har sociala nätverk som kommer vara A och O för överlevnad väldigt snart.

Kollapsen av västvärldens korrupta banksystem som kommer utlösa allt är lika för alla länder som är slavar under Federal Reserve System.

NWO är globalt och berör hela västvärlden. Skall man flytta någonstans är det österut eller väldigt långt söderut (Afrika) som gäller.

Jag hoppas verkligen att Lotten förstått vad jag sade till henne. För det är hon värd. Min före detta livskamrat.

Och till er andra, reflektera över vad jag skriver. Vi äger inte vår partner, vi måste acceptera olikheter, och kan vi inte det, ja då kan det ta slut. Men en sak är säker; om vi inte samarbetar och håller huvudet kallt har vi ingen chans att överleva det som komma skall. För det behöver vi både en partner och vänner.

Istället för Lotten har nu kära vänner tillkommit i mitt liv, något jag är mycket tacksam för och något jag skrev om här.

Vi får alla leva resten av livet med konsekvenserna av de beslut vi tar. Om vårt liv blir kort eller långt kan också avgöras av de beslut vi tar. Liksom för våra barns liv.