tisdag 26 juli 2016

Om att leva i de sista dagarna

Kanske börjar allt nu få sin förklaring. Allt som hänt sedan 1983 sedan Ronald Reagan utfärdade sin exekutiva order. Den globala eliten vet vad som är på väg att hända och bygger enorma underjordiska komplex åt sig själva medan vi vanliga människor hålls ovetande. Kanske sker detta redan nästa månad?

Planet X, Niburu, kommer kanske att passera vårt solsystem med ödesdigra konsekvenser för allt liv på planeten. Miljarder människor kommer att dö.

Jordens poler kommer att skifta med jättevågor, enorma jordbävningar och vulkanutbrott som följd. Läs här och här om supervulkanen i Yellowstone som kanske får ett utbrott snart. En effekt av de rörelser i jordens magma som Niburu orsakar.

Om NASA har mörkat och undanhållit information om Niburu under 25 års tid så förklarar detta oändliga byggprojekt av underjordiska anläggningar de senaste 10 åren i Ryssland, USA, Sverige, Schweiz m.fl. samt kanske många stickspår av tunnlar när bygget av supertunneln i Schweiz, och kanske även Flytten av Kiruna syftande till att säkra ytan av gruvan för evakuering och bosättning i gruvan under lång tid framöver.

Gruvan är redan utrustad med nödvändig rening av luft, den har ett ekosystem naturligt för viss odling av mat, samt den är belägen högt över havsytan, och har ett djup på 12 km under jordens yta.

Även de ännu ej bebodda spökstäder som är byggda i norra Kina och i Angola för upp till 16 miljoner människor, ligger samtliga i högt belägna områden över havsytan och har egenförsörjning av det mesta förberett.

Denver Airport, av många ansedd vara ett huvudkontor för Iluminati, har 5 våningar under markytan och är även den högt belägen över havsytan.

Södra Europa med medelhavsländerna, södra och mellersta USA, Japan, Australien, Södra Kina, Thailand, Sydamerika etc kommer kanske att drabbas värst av det stigande vattennivåer som uppstår till följd av jordytans förändring i tryck i polerna.

Läs även denna artikel som hävdar att Planet X vid solen är svaren till chemtrails och vädermanipuleringen.

Om detta är sant så kan man verkligen säga att vi lever i de sista dagarna som det talas om i Bibeln. Det gäller då nu att göra det bästa av varje dag du har i ditt liv den tid som finns kvar.

Döm själv. Det är många timmar video så därför gjorde jag detta blogginlägg så att var och en kan titta i sin egen takt.

Förhoppningsvis är detta en av många "Internet hoaxes". Jag kan inte avgöra detta. Tur för oss i så fall. Denne vetenskapsman från NASA, David Morrison, verkar i alla fall väldigt övertygande då han säger att planet X inte existerar. Döm själv och se videon i artikeln.