onsdag 20 juli 2016

Om ett val som måste göras nu och att ta ställning

Judarna får ofta skulden för att ligga bakom New World Order (NWO) och mycket annan ondska.

Muslimerna får skulden för islamism. Det är inte så enkelt tror jag.

I själva verket är de äkta judarna helt oskyldiga till NWO och huvuddelen av världens troende muslimer helt oskyldiga till islamistisk terror. Något som bevisas av det faktum att huvuddelen av alla offer för islamistisk terror är just muslimer. Ondskans axel verkar istället ligga i London. Läs denna långa men mycket intressanta artikel.

Den analys jag har gjort här pekar på något helt annat.

Allt började med Sabbatai Zevi, en Judisk kabbalist (avfälling från judendomen och satansdyrkare) som levde under 1600-talet och som utnämnde sig själv till Messias och så småningom konverterade till Islam för att undgå bestraffning av sultan Mehmed IV (1642-1693).

I en bemärkelse är jag Sionist, nämligen att jag anser att det judiska folket har rätt till en egen stat. Staten Israel. I en annan feltolkad bemärkelse av Sionsim, satans synagoga/Illuminati, ja då är dessa element de som just nu håller på att förstöra världen och försöka starta det tredje världskriget. Då är jag självfallet inte Sionist.

Hatet mot judar (antisemitism) bekymrar mig lika mycket som hatet mot muslimer som växer dag för dag. Vi måste alla hjälpas åt att minska detta hat.

David Fredin, som själv är jude, har bidragit till min analys med en text som ni hittar länkad ovan också.

Det är inte säkert att allt stämmer i min analys, men här är den i alla fall. Jag tror i alla fall att ni kommer bli överraskade av vissa saker i texten. Ledtråd: Saudi-Arabien.

Vi som lever i ett land baserat på kristna värderingar vet att det finns endast en Messias, Jesus Kristus, Guds son så tror jag att det är ytterst viktigt att vi hittar tillbaks till våra kristna rötter just nu.

Rötter som inkluderar Israel då Jesus var en Israelit och inte jude som många tror. Läs här. De rötter från Bibeln som aldrig kan förnekas oss när våra föräldrar valde att döpa oss in i den kristna kyrkan. Vi var döpta in i ett trossystem baserat på Guds kärlek.

Vi måste alla nu ta ställning. Ljuset eller mörkret. Jesus eller Satan? Tiden rinner ut. The End of Days är kanske snart här?

Jag har nu tagit ställning och genom att köpa detta kors. Jag har jag tagit ställning för Jesus Kristus och ondskan har ingen makt över mig längre. Möjligen kan ondskan ställa till elände i mitt liv fortfarande men jag vänder mig mot Jesus Kristus, Därav förnekar jag dem makt över mig.

Jag är nu inte längre agnostiker utan bekänner mig till sonen, fadern och den helige ande. Jag kommer att bära korsets märke i min panna som kristen från nu.

På askonsdagen 2017-03-01 kommer jag att gå till kyrkan och få korset målat på min panna. Förhoppningsvis av den enda präst jag litar på just nu, Helena Edlund. Defacto den enda präst jag skulle anförtro min begravning åt. Givet att Helena är kvar i en reformerad Svensk kyrka.

Intill dess, i mitt hjärta och genom det kors jag kommer att bära kring min hals så visar jag var jag står.

Jag kommer också att gå tillbaka till Svenska kyrkan OM några präster och teologer kan reformera kyrkan tillbaka till kristendomen. Med en politiserad kyrka som anordnar koranstudier är det inte aktuellt.

Vi ser att Illuminati är självsäkra över att ha vunnit över kristendomen med sin dyrkan av Lucifer. Vilket för mig är detsamma som Islam.

Något som bevisas av videon från tunnelinvigningen i Schweiz. Det behövs egentligen inte fler bevis än detta. Illuminati och satanisterna ger oss kristna ett öppet slag i ansiktet genom denna video. Vi har tagit makten, Jesus är besegrad. Det är deras budskap. Om man läser uppenbarelseboken så kommer dock ljuset att segra.

This is the complete NWO, satanic tunnel opening ceremony at the Gotthard tunnel in Switzerland. The ceremony took place in two parts. There is a short clip of dignitaries and elites spliced in between the two ritualistic ceremonies. 

The first part of the ceremony took place in a train house before the elites were loaded onto the train and sent through the Gotthard tunnel. The second part of the ceremony took place after the trip though the tunnel.

This is 100% satanic, evil, new world order garbage that will make the hairs stand up on the back of your neck!

Uppdatering 2017-04-26

Det finns inga ABSOLUT INGA ursäkter till att inte titta på den här videon nedan. Kan du inte läsa engelsk text så får du be nån vän att översätta.


Ronald Bernard som tidigare i hela sitt liv arbetat som elitens bankir i en Rothschildkontrollerad bank. Han berättar här om det kitt som håller eliten samman och hur det kommer sig att politiker m.fl säljer ut sina länder och medvetet skapar kaos.

Ni får insikt i en värld där satanism praktiseras öppet och alla förväntas delta. Ronald Bernard vet att han kommer att mördas för att ha tagit upp detta men säger sig redan vara död.

Han fick nog när han själv vid en satanistisk sammankomst förväntades att döda/offra barn. Om du ska du se nånting på youtube det närmaste året så är det videon här ovan du ska börja med.

Hela videon hittar du inbäddad i denna artikel.

Här är ytterligare två videos att titta på:För mig leder alla spår tillbaka till Sabbatai Zevi och hans nutida efterföljare i satans synagoga.

Påve Franciskus, född Jorge Mario Bergoglio 17 december 1936 i Buenos Aires, Argentina, är katolska kyrkans 266:e påve, biskop av Rom och Vatikanstatens statschef.

Han valdes till påve Benedictus XVI:s efterträdare 2013 och var dessförinnan ärkebiskop av Buenos Aires.

Varför tror ni Benedictus XVI avgick? Kan det vara så att han vägrade foga sig till Illuminatis agenda för NWO? Kan det vara så att han fick två val, avgå eller dö?

Kanske är det så att Illuminati nu har tillsatt en påve som stödjer deras agenda. En påve som i hemlighet arbetar för satans synagoga/Illuminati istället för Gud?

Påven kommer till Sverige i slutet av oktober i år. Kanske är det vid detta besök som den nya världsreligionen för NWO kommer att lanseras? Dyrkandet av Lucifer.

Att det sker just i Sverige vore kanske passande då Sverige verkar vara pilotland för FN Agenda 2030 och svenska kyrkan har övergivit kristendomen i stora stycken och ersatt den med kulturmarxism. Läs här om Påvens besök i höst.

Tänk om det är så? Miljontals katoliker har ingen aning om att Påven har övergivit Gud till förmån för Satan.

I Uppenbarelseboken 18:1-24 beskrivs kanske katolska kyrkans fall? Se video nedan.

Jag grät igår när jag insåg detta. Jag har inte förstått det tidigare. Jag hoppas att ni också förstår hur viktigt det är att ta ställning. För Jesus. NU handlar det om att välja sida. I morgon kan det vara försent.

Jag ställer från och med nu min tro till Jesus Kristus. Och jag hoppas kan bara hoppas att min son gör detsamma. Det kristna dopet, som är avgörande, har han. Resten är upp till honom.