söndag 10 juli 2016

Om vägen mot det tredje världskriget och Armageddon

Globalisterna är desperata nu med att provocera fram det tredje världskriget. Man använder alla sina verktyg frenetiskt. FN, EU, NATO och korrumperade politiker som går deras ärenden.

Genom False Flag attacker, som skjutningarna i Dallas, så försöker Obamaadministrationen provocera fram sådana upplopp så presidenten kan sägas ha mandat för att utlösa undantagstillstånd.   Därefter kommer en FN-styrka sättas in mot "terrorister" i det amerikanska folket och människor kommer att interneras i speciella läger som kallas "FEMA Camps". Googla på detta ord.

Läs också här om den globala överstatliga polis som de vill använda för etablerandet av NWO.

Då de också kontrollerar all media i väst förnekas vi kunskap om vad som är på gång.

Jag tycker du skall titta på videon nedan med Alex Jones. Jag hoppas du delar detta inlägg så att fler får reda på sanningen. Läs också denna artikel.Videon nedan visar bl.a. hur många gånger som krig har startats med Fals Flag attacks. Något som kommer ske även denna gång. Även kopplingen till NWO förklaras i denna video nedan.


Det kanske kommande världskriget är alltså ett krig av många globalisterna har startat genom historien. De har startat samtliga krig sedan Napoleonkrigen. Varför? Jo, för att få inkomster från den angloamerikanska vapenindustrin till deras giriga fickor samt att steg för steg föra in oss i den nya världsordningen (NWO) där de har all makt och kontrollerar oss alla och behandlar oss som slavar.

Även målet att drastiskt minska värdens befolkning vill man uppnå genom förödande krig (FN Agenda 2021/2030).

Denna gång kommer Ryssland att svara med kärnvapen om de känner sig angripna. På grund av värdlandsavtalet med NATO är Sverige också ett primärmål för taktiska kärnvapen. I mitt förra inlägg som du hittar här finns det länkar till tidigare inlägg om NATO och betydelsen av värdlandsavtalet.

Läs denna artikel.

Vad kan du göra då? Inte mycket. Du kan hjälpa till att väcka fler genom att dela detta inlägg så vi får igång en debatt och sätter press på våra korrupta politiker.

De som har en stuga i obygden som inte är beroende av el är lyckligt lottade. De som sitter i lägenhet i stan, kan förbereda sig men ofta är det praktiskt svårt att lagra förnödenheter och stora vattendunkar om man bor i en lägenhet. De flesta har inte heller tillgång till något annat än elspisen för att kunna laga mat. Elspisen som blir värdelös när, inte om, elen försvinner.

Enligt ansvarsprincipen så är du själv ansvarig för att du har mat lagrad hemma. Staten och kommunen kommer inte hjälpa dig. Affären kommer att vara plundrade och betalsystemet utslaget.

Jag klipper in en text av Daniel Markus Eliasson:

"Globaliseringen och Sverige just idag"

Den globala makteliten jobbar frenetiskt just nu för att söndra och härska världens folk till underkastelse genom olika ideologier, livsåskådningar och oliktänkande som de finansierat från samma hand. Folket blir således slavar omedvetna om att de slåss i ett läger där de finansiella krafterna är samma som motpartens sida.

Kaos och upplopp, mord och våldtäkt, skott och granater. Det blir en allt större vardag för alltfler i Sverige. Vi är påväg helt i fel riktning. Samtidigt håller våra politiker sandlåda i Almedalen väl skyddade från eländet med medel från skattebetalarna som dör på gator och torg.

Sveriges utveckling går mot fel håll, där våra poliser kämpar frenetiskt i motvind mot en alltmer uppretad folkmassa där många mår psykiskt dåligt pga olika orsaker. Vården håller på att haverera och även personalen som får utstå ett allt högre tryck. Samtidigt påverkas betydande samhällsfunktioner alltmer och störningar blir således ett faktum i infrastrukturen.

Såvida inte folket genomskådar det som sker så ser det otroligt mörkt ut för samtliga som lever och bor i Sverige.

Jag hoppas samtliga som läser det här, anammar mottot; -Frihet under ansvar och tar sitt ansvar för att skydda, värna samt upplysa folket tillsammans om vad som är på gång.

För stunden är vattennivåerna extremt låga samt grundvattnet håller på att försvinna i vissa områden i Sverige. Samtidigt har vårt jordbruk snart tappat hela sin möjlighet till ett suveränt Sverige.

Alltmer mat importeras med skadliga E-ämnen som har en negativ effekt och förkortar människors liv, givetvis från bolag som ägs av den globala makteliten i syfte att försvaga folks hälsa och omdöme.

Det räcker med en störning av importen så kommer samtliga i Sverige svälta mer eller mindre inom två veckor. ///JMD

Så långt Daniel Markus. Nedan är en bild som kan vara till hjälp för dina förberedelser. Detta är saker du måste ha hemma till hela din familj. Glöm inte heller solcellsladdare för dina mobiler. Här kan du köpa en bra sådan.

Om jag får rekommendera något. Åk ingenstans utomlands som kräver flyg för att komma hem.

Bunkra vatten, livsmedel (konserver, torrmat) och andra förnödenheter som livsviktiga mediciner. Jag skulle rekommendera för minst två månader.

Skaffa gasolkök eller flera spritkök. Glöm inte bränsle. Beställ kolloidalt silver på flaska för att rena vatten. Köp silver eller guld om du kan.

Åker du någonstans med flyg riskerar du att bli fast och inte komma hem. Trots allt är det bäst att vara hemma. Åker du med bil kanske du inte kan tanka för att komma hem när betalsystemet kraschar.

För övrigt inträffar väldigt snart den största ekonomiska kollapsen någonsin. Så även om vi klarar oss från världskrig så är det ändå nödvändigt att lagra förnödenheter inför den krasch som kommer. Mitt tips är början av september i år.

Försök också att alltid ha bilen fulltankad samt lagra extra bensin i därför avsedda dunkar.Lycka till med ditt preppingprojekt och låt oss hoppas att vansinnet upphör!