lördag 11 juni 2016

Om NWO och de angloamerikanska bankoligarkerna - Gästinlägg

Ett långt gästinlägg av Kathleén Freja Roos. Det är långt, men det är viktigt det hon har att säga så jag hoppas du tar dig tid att läsa. Över till Kathleén:

Är detta system för att etablera en ny världsordning i själva verket en verklighet?

Ja det är det.

Om du inte tror på det föreslår jag att börjar studera FNs dokument (Agenda 2030 & agenda 21) och även fördrag som en gång ratificerats av enskilda nationer, blir internationell rätt.

FN har inrättat kommissionen för global styrning. Det är bara att besöka FN: s webbplats och slå upp det så kan du läsa mer om det. Utskottet för "Global Governance" har släppt en rapport: "Vårt globala grannskap", som predikar en världsdomstol, en global skatt, och global polisstyrka".

Och det amerikanska utrikesdepartementets publikation 7277 beskriver en världspolis enligt FN.

Det finns så många framstående världsledare som kräver en världsregering och avsikten är uppenbar.

Men de flesta människor är så upptagna av livets ansvar, karriärer, sport och TV, att de har alldeles för lite tid att studera vad som händer i maktens korridorer eller helt enkelt inte bryr sig.

Den kommande världsregeringen håller på att upprättas på den politiska arenan under FN-flaggan, genom organisationer som Trilateral Commission, Council on Foreign Relations, Kungliga internationella frågor, Bilderberggruppen och Romklubben vars medlemmar inkluderar många av världens ledare, mediepersonligheter och andra inflytelserika personer.

Den publicerade målet för Council on Foreign Relations till exempel är en världsregering. Och även om de flesta aldrig har hört talas om många av dessa grupper, så existerar de i allra högsta grad och de är mycket inflytelserika. Kärnan i dessa grupper är hålla sig till "illuminist" filosofi.

Ett andra fokus är ekonomi med frihandelsavtal (TTIP), Internationella valutafonden, Världsbanken och Bank of International Settlements.

Den kommande globala valutakrisen är avsett att införa en allmän skuldbaserade valuta kontrolleras av internationella finansiärer och utfärdas till individer mot biometriska id-kort.

Detta handlar om kontroll! Den tredje fokusområdet är religion. Organisationer som Kyrkornas Världsråd och Parliament of the World's Religions upprättades för att införa en ny världsreligion.

Den är baserad på en pantheistic/humanistisk filosofi. Man bör ägna stor uppmärksamhet när man studerar de dokument och rapporter som publicerats av FN och liknande organisationer.

Denna filosofi lärs nu ut i utbildningssystemet och har genomförts inom ramen för program som mål 2000.

"The New World Order" kommer att leda till socialism.

Läs FN deklarationer och konventioner för bevis på detta faktum. Den enskilde kommer att vara underordnad staten.

Rättigheter och makt uppehålla sig i och härrör från staten, inte individen. FN-dokument alla talar om kollektivism.

De hävdar att privat ägande och förvaltning av fastigheter är inte till nytta för mänskligheten. Dessa saker är höljt i en trevlig språk, och de flesta människor går på lögnerna. Men få bryr sig om att studera dessa dokument.

I den nya världen kommer DU vara i livegenskap gentemot den styrande eliten! Du kommer INTE att ha någon frihet, och INGA rättigheter.

Staten kommer att ta hand om dig för ditt bästa. Ser du hur regeringar i den fria världen långsamt blir mer delaktiga i vardagen?

Detta är precis vad socialism är. Regeringen blir involverad i varje aspekt av privatliv. Idag behöver vi licens för så många saker.

I Australien t.ex, krävs det att bönder måste ha tillstånd för att odla på den mark de äger.

Detta är inte frihet. I den nya världsordningen kommer privat ägande av egendom avskaffas. Du kommer bara få äga vad du behöver "eftersom detta är bäst för världen." "Vi behöver tas om hand."

Termer som "hållbar utveckling" betyder avfolkning och livegenskap.

Massorna fortsätter att falla för lögn efter lögn efter lögn.

Börja studera historia och du lär att upptäcka att det har funnits mycket få fria samhällen. De som var fria var antingen stört eller föll i fällan att socialismen, helt omedvetna om faran förrän det var för sent.

Socialism (kommunism) är alltid genomförbart genom bedrägeri. Historia skildrar ett repetitivt fenomen; slaveri-revolt-frihets apati-slaveri. Slaveri följde ofta revolution eftersom folk inte insåg att socialismen var slaveri, inte frihet.

Den nya världsordningen är ett "snällare, mjukare" sätt att kontextualisera det för dem de försöker styra. Denna styrande maktelit, i en top-down ordning, består av de i sfärer av bank-, följt av industrin, då politik- branschen.

Finns säkert många som tänker "Folk har ju talat om det i flera år nu, och det har inte hänt ännu". MEN det är just den briljans av deras plan.

Sociala ingenjörer är mycket mer tålamodiga än de flesta av oss kan även tänka sig, eftersom de vet att deras plan att fungera måste det föras på plats långsamt och stegvis.

Jag tror att de har lärt sig samma lärdomar från historien som jag har, eftersom det är den mänskliga naturen att förakta, och därför motstå en observerbara och / eller känt tillstånd av tyranni.

Skulle de helt enkelt tillkännage en morgon som vi alla nu helt enkelt levde under en världsregering, med en icke vald organet lagar för världen, skulle resultatet bli inget annat än direkt uppror och kaos, vilket skulle vara svårare för dem att få under kontroll.

De har målat in sig i ett hörn, som de brukade patriotism för dem "land att driva krig som de utkämpade för att motivera en global regering, och alla har tecknat så lätt till en nationalistisk känsla, skulle ingen vill förlora sin nationella suveränitet nu .

Redan 1915 höll Columbias rektor Nicholas Butler ett tal som han med titeln "en ny världsordning håller på att födas" på Union League of Philadelphia, om vad som ser ut att bli den första världskriget, som användes som motivering för det första försöket på global styrning, nationernas förbund.

Sedan dess har många politiker och andra världsledare från finans och industri talat antingen om en global regering, global styrning, en världsregering, eller en ny världsordning, och gjort det ungefär ett sekel nu, inklusive sådan noterbara siffror som Rockefellers, Senator Warburg, Tony Blair Gordon Brown, och Rothschilds.

FN grundades 1945, och finansieras och grundades i stor utsträckning av Rockefeller Foundation, i samförstånd med andra bank, industri och politiska ledare från USA och runt om i världen.

De sålde den idén till människorna i världen som ett medel för att etablera och upprätthålla fred i världen, men att det har misslyckats så kapitalt på det uttalade målet räder det ingen tvekan om. Känner du att deras uttalade avsikt har varit uppriktig?

Många av de organisationer som säger sig vara en kraft för det goda är en fasad för deras förtäckt konstruktioner, såsom den ovannämnda FN och NATO, som båda verkligen fungerar som en världspolis för att avskräcka eventuella nationer från en bristande samarbete med sina dagordning.

Dessa är i allmänhet endast utövats på länder som de inte kan sätta i linje genom skuld slaveri via Världsbanken och Internationella valutafonden.

Dessa organisationer bildar lån till länder som de vet att de inte kommer att kunna betala tillbaka, och sedan använda hotet om ringa skuld i att tvinga länder att böja dem till sin vilja. Om detta inte fungerar, kommer FN genomdriva sanktioner på dessa länder, vilket bokstav folkmord genom svält och sjukdomar, brist på mat, rent vatten och medicin.

Makteliten kallar "vanligt folk" i världen för saker som "mänskliga resurser", "värdelösa matare", och de verkligen skrattar åt de flesta av oss, som de fortfarande luras att tro att deras New World Order inte existerar, trots de senaste 4 presidenter i USA nämnt det offentligt, samt som så många andra framstående världsledande.

Tro på det du väljer att tro, men jag hoppas att du väljer noga. Det finns många resurser på nätet för dig att forska om detta ytterligare. En enkel Google-sökning på "The New world order" kommer att starta dig på din resa.

För vad som väntar i framtiden kommer att drabba oss alla och det börjar bli väldigt ont om tid för verklighetsfrånvarande människor att inse vad som väntar oss.

Enade är vi starka och tillsammans kan vi besegra makteliten!

Jag har också översatt & sammanställt två texter från två olika författare som beskriver hur Rothschilds kontrollerar och styr världen, vilket är väldigt viktigt att vara medveten om:

"De privata bankerna har skapat ett globalt nät av skulder som håller oss fångna i träldom. Vårt penningsystem är inte vad man har fått oss att tro att det är.

Skapandet av pengar har "privatiserats", eller tagits över av en privat penningkartell. Förutom mynt, så skapas nu alla våra pengar som lån, vilka lånas ut av privata bankinstitutioner - inklusive världens mest inflytelserika centralbank, den privatägda amerikanska Federal Reserve.

Bankerna skapar kapitalbeloppet, eller med andra ord de pengar som lånas ut, men inte pengarna till räntan som behövs för att betala av deras lån. För att få tag på pengar till räntan, måste ständigt nya lån tas ut, vilket expanderar penningmängden, som i sin tur driver upp priserna och plundrar dig på värdet av dina pengar.

Världens ekonomi i dag domineras av sedlar från den amerikanska centralbanken, Federal Reserve, och av lån tagna i US dollar, men att denna internationella valuta inte är pengar som givits ut av det amerikanska folket eller dess regering.

Istället är detta pengar som är skapade ur tomma intet och utlånade av en privat kartell av internationella bankirer, som inte bara har lyckats att få själva USA hopplöst intrasslat i ett skuldnät, utan även resten av världen. Allt dock enligt deras plan för global kontroll (NWO).

Rothschilds tog över Bank of England omkring 1815, och har sedan dess har
utökat sin bank kontroll över alla nationer i världen. Deras metod har varit att få ett lands korrupta politiker att acceptera massiva lån som de aldrig kan betala tillbaka, och därmed gå in skuld till Rothschilds bank befogenheter.

Om ledare vägrar att acceptera lånet, är de ofta antingen störtade eller mördade. Och om det misslyckas kan invasioner följa och en Rothschild ocker-baserad bank är etablerad.

Nu finns det endast tre länder kvar i världen, vars centralbank inte är under Rothschild kontroll: Iran, Kuba och Nordkorea.

Rothschilds är ute efter dessa länder och inte minst deras banksystem. Och eftersom Rothschilds i stort sätt kontrollerar all media och utövar starkt inflytande över världens stora nyhetsbyråer så luras massan att tro, genom ständig upprepning, att dessa länder är fiender.

Listan nedan visar 165 olika sätt hur den första inflytandesfären (Rothschilds och Brzezinski-Kartellen) kontrollerar världen.

Varje post är en separat och distinkt centralbank, som ligger i en separat och specifik del av världen. Dessa centralbanker täcker hela världen och vet absolut inga gränser, effektivt raderar gränserna mellan ens svurna fiender.

BIS är Rothschilds spargris, ett veritabelt djupt dagbrott, motsvarande biljarder dollar.

Vad är betydelsen av att ha en centralbank inom ett land och varför ska du bry dig, din familj och kollegor?

Centralbankerna är olagligt skapade privata banker som ägs av Rothschild, Bankfamiljen.

Familjen har funnits i mer än 230 år och har nästlat sig in i varje land på denna planet, hotande alla världens ledare och deras regeringar och kabinett.

De har hotat varje världsledare och dess regeringar med fysisk och ekonomisk död och förintelse och sedan planterat sitt eget folk i dessa centralbanker att kontrollera och hantera varje lands ekonomi.

Värre ändå är att Rothschilds kontroll även intrigerat varje enskild regering på makronivå, utan att bry sig om de dagliga växlingarna inom våra enskilda personliga liv, förutom när de tycker att vi gått för långt ifrån deras regler.

Den stora planen i första intressesfären är att skapa en global mononation (NWO).

Vår egen Riksbank är en del av Federal Reserve som är en olagligt inrättad privat bank och är direkt ansvariga för att skapa alla USAs depressioner, lågkonjunkturer, och inflationer och deflation av vår dollar. Fed styr tryckningen av vår egen valuta och avgifstbelägger sedan den amerikanska regeringen med ränta på dessa lån.

Räntan växer för varje år vilket gör det svårt, om inte omöjligt, för vår regering att betala den. Hur betalar vi denna ränta? Jo, via den amerikanska personliga inkomstskatten! Denna skatt går till familjen Rothschild."

Detta är listan över de av Rothschild ägda centralbankerna i världen:

Afghanistan: Bank of Afghanistan
Albania: Bank of Albania
Algeria: Bank of Algeria
Argentina: Central Bank of Argentina
Armenia: Central Bank of Armenia
Aruba: Central Bank of Aruba
Australia: Reserve Bank of Australia
Austria: Austrian National Bank
Azerbaijan: Central Bank of Azerbaijan Republic
Bahamas: Central Bank of The Bahamas
Bahrain: Central Bank of Bahrain
Bangladesh: Bangladesh Bank
Barbados: Central Bank of Barbados
Belarus: National Bank of the Republic of Belarus
Belgium: National Bank of Belgium
Belize: Central Bank of Belize
Benin: Central Bank of West African States (BCEAO)
Bermuda: Bermuda Monetary Authority
Bhutan: Royal Monetary Authority of Bhutan
Bolivia: Central Bank of Bolivia
Bosnia: Central Bank of Bosnia and Herzegovina
Botswana: Bank of Botswana
Brazil: Central Bank of Brazil
Bulgaria: Bulgarian National Bank
Burkina Faso: Central Bank of West African States (BCEAO)
Burundi: Bank of the Republic of Burundi
Cambodia: National Bank of Cambodia
Cameroon: Bank of Central African States
Canada: Bank of Canada - Banque du Canada
Cayman Islands: Cayman Islands Monetary Authority
Central African Republic: Bank of Central African States
Chad: Bank of Central African States
Chile: Central Bank of Chile
China: The People’s Bank of China
Colombia: Bank of the Republic
Comoros: Central Bank of Comoros
Congo: Bank of Central African States
Costa Rica: Central Bank of Costa Rica
Côte d’Ivoire: Central Bank of West African States (BCEAO)
Croatia: Croatian National Bank
Cuba: Central Bank of Cuba
Cyprus: Central Bank of Cyprus
Czech Republic: Czech National Bank
Denmark: National Bank of Denmark
Dominican Republic: Central Bank of the Dominican Republic
East Caribbean area: Eastern Caribbean Central Bank
Ecuador: Central Bank of Ecuador
Egypt: Central Bank of Egypt
El Salvador: Central Reserve Bank of El Salvador
Equatorial Guinea: Bank of Central African States
Estonia: Bank of Estonia
Ethiopia: National Bank of Ethiopia
European Union: European Central Bank
Fiji: Reserve Bank of Fiji
Finland: Bank of Finland
France: Bank of France
Gabon: Bank of Central African States
The Gambia: Central Bank of The Gambia
Georgia: National Bank of Georgia
Germany: Deutsche Bundesbank
Ghana: Bank of Ghana
Greece: Bank of Greece
Guatemala: Bank of Guatemala
Guinea Bissau: Central Bank of West African States (BCEAO)
Guyana: Bank of Guyana
Haiti: Central Bank of Haiti
Honduras: Central Bank of Honduras
Hong Kong: Hong Kong Monetary Authority
Hungary: Magyar Nemzeti Bank
Iceland: Central Bank of Iceland
India: Reserve Bank of India
Indonesia: Bank Indonesia
Iraq: Central Bank of Iraq
Ireland: Central Bank and Financial Services Authority of Ireland
Israel: Bank of Israel
Italy: Bank of Italy
Jamaica: Bank of Jamaica
Japan: Bank of Japan
Jordan: Central Bank of Jordan
Kazakhstan: National Bank of Kazakhstan
Kenya: Central Bank of Kenya
Korea: Bank of Korea
Kuwait: Central Bank of Kuwait
Kyrgyzstan: National Bank of the Kyrgyz Republic
Latvia: Bank of Latvia
Lebanon: Central Bank of Lebanon
Lesotho: Central Bank of Lesotho
Libya: Central Bank of Libya
Lithuania: Bank of Lithuania
Luxembourg: Central Bank of Luxembourg
Macao: Monetary Authority of Macao
Macedonia: National Bank of the Republic of Macedonia
Madagascar: Central Bank of Madagascar
Malawi: Reserve Bank of Malawi
Malaysia: Central Bank of Malaysia
Mali: Central Bank of West African States (BCEAO)
Malta: Central Bank of Malta
Mauritius: Bank of Mauritius
Mexico: Bank of Mexico
Moldova: National Bank of Moldova
Mongolia: Bank of Mongolia
Montenegro: Central Bank of Montenegro
Morocco: Bank of Morocco
Mozambique: Bank of Mozambique
Namibia: Bank of Namibia
Nepal: Central Bank of Nepal
Netherlands: Netherlands Bank
Netherlands Antilles: Bank of the Netherlands Antilles
New Zealand: Reserve Bank of New Zealand
Nicaragua: Central Bank of Nicaragua
Niger: Central Bank of West African States (BCEAO)
Nigeria: Central Bank of Nigeria
Norway: Central Bank of Norway
Oman: Central Bank of Oman
Pakistan: State Bank of Pakistan
Papua New Guinea: Bank of Papua New Guinea
Paraguay: Central Bank of Paraguay
Peru: Central Reserve Bank of Peru
Philippines: Bangko Sentral ng Pilipinas
Poland: National Bank of Poland
Portugal: Bank of Portugal
Qatar: Qatar Central Bank
Romania: National Bank of Romania
Russia: Central Bank of Russia
Rwanda: National Bank of Rwanda
San Marino: Central Bank of the Republic of San Marino
Samoa: Central Bank of Samoa
Saudi Arabia: Saudi Arabian Monetary Agency
Senegal: Central Bank of West African States (BCEAO)
Serbia: National Bank of Serbia
Seychelles: Central Bank of Seychelles
Sierra Leone: Bank of Sierra Leone
Singapore: Monetary Authority of Singapore
Slovakia: National Bank of Slovakia
Slovenia: Bank of Slovenia
Solomon Islands: Central Bank of Solomon Islands
South Africa: South African Reserve Bank
Spain: Bank of Spain
Sri Lanka: Central Bank of Sri Lanka
Sudan: Bank of Sudan
Surinam: Central Bank of Suriname
Swaziland: The Central Bank of Swaziland
Sweden: Sveriges Riksbank
Switzerland: Swiss National Bank
Tajikistan: National Bank of Tajikistan
Tanzania: Bank of Tanzania
Thailand: Bank of Thailand
Togo: Central Bank of West African States (BCEAO)
Tonga: National Reserve Bank of Tonga
Trinidad and Tobago: Central Bank of Trinidad and Tobago
Tunisia: Central Bank of Tunisia
Turkey: Central Bank of the Republic of Turkey
Uganda: Bank of Uganda
Ukraine: National Bank of Ukraine
United Arab Emirates: Central Bank of United Arab Emirates
United Kingdom: Bank of England
United States: The Dirty Nasty Stinky Fed, Federal Reserve Bank of New York
Uruguay: Central Bank of Uruguay
Vanuatu: Reserve Bank of Vanuatu
Venezuela: Central Bank of Venezuela
Vietnam: The State Bank of Vietnam
Yemen: Central Bank of Yemen
Zambia: Bank of Zambia
Zimbabwe: Reserve Bank of Zimbabwe

Referenser här och här.

Lyssna gärna på Ken O'Keefe också.