fredag 3 juni 2016

Om ett land i kaos och förtvivlan - Gästinlägg

Gästinlägg av min partivän Daniel Johansson:

Sverige idag ett land i kaos och förtvivlan.

Med sorgen i ögon och hjärta kan jag se och konstatera hur vårt underbara land blir förstörd av de personer som är av folket satta att styra.

Vi har en regering som egentligen inte har någon demokratisk legitimitet att sitta vid makten.

Regeringen Löfvén sitter på sina poster trots en kraftig icke socialistisk majoritet och tack vare alliansen.

Denna allians som nu sitter med armarna i kors och bara gnäller över regeringen men gör ingenting för att få bort den. De tillsatte den genom sin vanliga vägran att prata med den tredje kraften i svensk politik. Det socialkonservativa Sverigedemokraterna.

Till skillnad från alliansen har vi gjort många åtskilda försök att avsätta Löfvén men alliansen vägrar varje gång och räddar dem kvar.

De har ingen rätt att gnälla över den katastrofalt dåliga politik som s och mp regeringen förhandlat fram med vänsterpartiet.

Alliansens hycklande borde få samtliga alliansväljare att dra åt sig öronen. De är inte seriösa. De tror att det räcker med att låta Löfvén klanta sig fram till valet 2018 för att kunna vinna en lätt seger. Men hur mycket kommer de inte hinna förstöra på dessa två år?

Om inte alliansen tar sitt förnuft till fånga genom att börja prata med oss och tillsammans med oss äntligen avsätta den sämsta regering vi någonsin haft så hoppas jag på att alliansens väljare kommer gå till oss. Vi är den kraft som vill ta ansvar för vårt land. Vi vill inte se en katastrofal vänsterpolitik ruinera vårt land.

Vi vill ha ett fritt och demokratiskt land som de svenska folket styr själva utan överförmyndare som EU. Jag hoppas starkt nu på en lycklig utgång i den folkomröstning som kommer hållas i Storbritannien om utträde ur unionen.

Vid en seger kan vi nog se en stark befrielsevåg börja svepa över vårt Europa där folken kommer kräva sin frihet tillbaka från de allt mer diktatoriska EU eliten. I det arbetet har vi i SD ett stort ansvar att delta i.

Det finns så mycket som måste göras för Sverige att det kommer ta tid att rätta till alla fel och brister. Det kommer att krävas en stenhård politik om det skall kunna gå att få landet på fötter.

Vårt rättsväsende måste reformeras och byggas om från grunden så att den blir välfungerande och att brottslingar inte längre så lätt kan slippa undan.

Vi har en skola som måste reformeras om så att den åter kan bli en kunskapskola i världsklass. Då måste allt daltande och flum bort ifrån undervisningen. Strängare disciplin i klassrummet och övriga lokaler inom skolan. En bättre och mer näringsrik mat krävas.

Vi har en sjukvård som befinner sig i fritt fall. Där kommer det krävas enorma insatser för en framtida SD regering eller regering där SD ingår.

Äldreomsorgen måste också en gång för alla stärkas och förbättras. Bättre och mer näringsrik mat för våra gamla. De måste få den tid de behöver när det gäller omsorgen så att deras liv blir värdiga.

Invandringen måste skärpas kraftigt. Vi måste sluta upp med denna massinvandring för gott.

Den politik som Olof Palme genomdrev i mitten av 70-talet om det mångkulturella samhället har försatt det i en stor fara. Vi har områden man knappt vågar sig in i längre. Kvinnor vågar i allt mindre grad röra sig ute själva. Att de styrande bara kan sitta med armarna i kors och bara titta på är ofattbart.

Vi har en politik som är till gagn för hela landet. Vi måste hela tiden sätta press på de andra partierna. Vår önskan och vision är att det svenska folket skall ha ett tryggt och land även i morgon.

Vi skall inte vara ett land där utländska politiker sätter agendan för en stor del av vår lagstiftning. Vi skall styra oss själva utifrån våra egna förutsättningar och vad som är bäst för Sverige.

Sverigedemokraterna det svenska folkets värn mot politisk dumhet.