lördag 28 maj 2016

Om NATO ett bygge för konflikt och krig - Gästinlägg

Några tänkvärda ord av Christer Brandt:

NATO ETT BYGGE FÖR KONFLIKT OCH KRIG?

Den tidigare biträdande chefen för Nato, den tidigare brittiska general Sir Alexander Richard Shirreff tjänstgjorde mellan 2011 och 2014 tjänstgjorde som vice SACEUR i Europa har har dragit slutsatsen att nästa år I maj 2017 kommer Ryssland att invadera Lettland, Estland, Litauen och Ukraina.

SACEUR en av de högsta militära befälhavarna inom NATO som leder Allied Command Operations (ACO), m.a.o. de allierades militära operationer

I en bok som publiceras 24 maj hävdar Shirreff att händelserna i Krim har förstört efter det kalla krigets uppgörelse och lagt grunden för konflikten, med början nästa år.

Vi behöver komma ihåg att USA, EU och NATO i operation Gladio banade väg för en högerfacistisk regering i Ukraina. USA bedriver en destabiliseringspolitik i Mellanöstern sedan 9/11.

Ryssland söker undkomma vad de anser vara inringning av Nato och kommer därför att ta territorium i östra Ukraina, öppna upp en landkorridor till Krim och invadera Baltikum.

Det började som en dragkamp mellan Ryssland och EU om vem Ukraina skulle gå in i ett mer intimt ekonomiskt samarbete med. När Ukraina valde Ryssland protesterade en stor del av befolkningen på Självständighetstorget i Kiev. Efter tre månader den 20 februari 2014 fick det en våldsam upplösning med minst 60 döda och många skadade genom krypskyttar på taket.

Operation Gladio ingår NATO och verkar ”stay behind network” för att framtvinga konflikter för att gynna USA. 

Gladio blev ett verktyg som NATO kunde utnyttja för att manipulera den etablerade politiken i Skandinavien, Beneluxländerna, Brittiska Öarna, Alpländerna, Italien, Frankrike och Tyskland i detta kalla kriget. Ubåten i Hårsfjärden 1982 fick Sverige att svänga höger.

När Sovjet föll, kunde NATO flytta in sin operation in i Östeuropa, Kaukasus och Centralasien. Före detta Sovjet-stater blev de nya områden där Gladio kunde operera. Och som vi ser är Ukraina inget undantag.

Shirreffs bok lanserades på Londons Royal United Services Institute.

För att undvika invasion av Baltikum vill Nato vidtaga nödvändiga åtgärder för att förpositionera krafter i tillräckligt stort antal i Baltikum.

Nato planerar att göra en start på just en sådan åtgärd i en Nato-toppmötet i Warszawa i juli.

Detta bemöts av skepsis från journalister om ryskt agerande Baltikum.

Shirreff säger att vår historia var full av irrationella beslut av ledare.

USA har både skapat och ridit på konflikter världen som sprider rädslans politik Konflikten mellan sunni och shia har gett terrorgrupper och proxykrigare för USA:s räkning

Shirreff säger dock att Putin kunde invadera Baltikum och sedan hota med kärnvapen om Nato hotade att ingripa.

Shirreffs varning om faran med Ryssland återspeglas i förordet av amerikansk amiral James Stavridis, tidigare Saceur Europa, som skriver:

"Under president Putin har Ryssland kart en farlig kurs som, om det är tillåtet att fortsätta, kan leda obönhörligen till en konflikt med Nato. Och det kommer att innebära ett krig som så lätt kan leda kärnvapen"

Galningar i världen har verkligen tagit över konfliktlösning. Bästa sättet att förhindra WW3 är att skicka en massa Nato-trupper in i Baltikum och göra Ryssland än mycket mer nervös.

En antiutveckling som rider på mänsklig svaghet och frestelser att föra krig mot sin nästa att nå makten.

Jordens skapelse var aldrig till för detta.

KÄLLOR:

http://whatsupic.com/news-politics-usa/1464098982.html
http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2014/03/svps-kopplingar-till-natos-operation_26.html

Så långt Christer Brandt. Vem hotar vem egentligen? Krigshetsarna i USAs federala regering hotar hela världen. Illuminati som infiltrerat hela US Governmernt. De är hotet mot världsfreden. Inte Putin. Och nu har riksdagen beslutat den 25/5 att  vi skall stödja detta. Vem hotar vem egentligen? Bilden nedan säger allt. Vad kan jag säga? Sorg.

Paul Craig Roberts ställer en berättigad fråga här:

How Much Did Washington Pay the Stupid And Corrupt Swedish Government To Give Up Neutrality And Make Its Population A Nuclear Target?

Om förtvivlan i Sverige - Gästinlägg

Dessa texter nedan är författade av av en Facebookvän till mig, Maria Natasja Baumert.

Texter som berörde mig mycket när jag läste dem.

Alla ni journalister på DN och Aftonbladet som jag vet läser min blogg och försöker få mig avskedad genom att ringa min arbetsgivare. Läs dessa texter från en helt vanlig svensk kvinna. Har ni inga mänskliga känslor kvar och känner någon som helst omsorg om Sverige? Förmodligen inte.

Några mycket kloka ord som publiceras med tillstånd av Maria och som jag hoppas ni delar. Över till Maria:

ÖPPET BREV, INNEHÅLLANDE BIKT TILL REGERINGEN.

Jag har gjort mig skyldig till ett antal smärre brott, så som att stjäla tuggummi ifrån den rara tanten i närkiosken, 13 år gammal. Jag skämdes, trots att jag inte åkte fast. 

Men ALDRIG, inte ens i min vildaste fantasi har jag varit med om sådana kriminella handlingar som NI begår.

Kanske har jag varit delaktig i att klottra med tuschpenna i nån trappuppgång i Botkyrka, sen kväll.
Detta i nån slags tro om att föreviga mitt namn. 15 år och rebell.

Men ALDRIG, har jag dragit ett namn i smutsen eller skrivit ett helt folk på pannan, så som NI gör.

Jag har slagit en vän på käften för att hon va elak, men tvingades också be om ursäkt inför övervakande föräldrar. Skamsen och ångerfull.

Dock har jag ALDRIG blivit så slagen och nedtryckt så som NI beter er mot oss OCH nån ursäkt har jag aldrig hört.

Jag har alltid hjälp vänner med pengar, jag har alltid lyssnat på problem och varit glad när de har lyckats. Som om det varit min egen seger. 

Jag anser mig själv, trots några "pojkstreck" ha blivit en bra samhällsmedborgare. Jag lurar inte mina medmänniskor på skattebetalarnas pengar, jag skriver inga falska intyg, eller dricker mig full på grannarnas bekostnad. 

Jag fattar inga större beslut utan familjens godkännande, eller låter vännerna betala mina krognotor. Så som NI gör, fast de betalande är VI.

Varför gör ni så här?
Är vi inte ETT land?
Är vi inte samma folk, i samma båt?

Hur känns det att bli så maktfullkomlig att man glömmer människorna, att man medvetet bygger torn och lämnar sitt folk på botten? På riktigt, hur känns det?

Jag vet, att på kvällen och många kvällar efter det att jag stal tuggummit hos kiosktanten, så kunde jag inte sova. Rädd att någon sett, rädd att polisen skulle storma mitt hem och slänga mig i fängelse.

Hur sover ni om nätterna?

Känns de kontant betalade sidenlakanen svala eller kastar ni er i ångest och skam över det ni gör?
Vaknar ni aldrig i vånda över att bli avslöjade?

För trots allt, kära bestämmande maktelit jag har gjort bus i mitt liv, ung och odödlig så skrattade jag det mesta i ansiktet.

Men aldrig har jag mött ett så sorgligt skämt som er. Och vet ni, jag skrattar inte längre!

GUD FÖRLÅT DEM INTE FÖR DE VET PRECIS VAD DE GÖR.

Jag vill bära upp varje dödat barn för era marmortrappor, rabbla upp namnen på varje våldtagen och antastad person i det här landet.

Jag vill skrika ut min frustration SÅ högt att det skallrar i era kristallkronor!

VARFÖR GÖR NI INGET!?

Jag står på gränsen till att be!

Tystnaden gör så ont och 

känslan utav förfall är så stark att jag bara vill lägga mig ner på högen utav nonchalans och insupa syret utav total likgiltighet.

Jag vill blunda och försvinna.

Jag vill inte se det här..

Jag kan INTE förstå varför folket inte reser sig!

Men så..

I samma sekund som hjärtslagen känns som svagast, i samma ögonblick som mitt sista andetag känns nära ser jag en bild.

En bild utav mina barn, 

en bild utav min familj och 

mina vänner.

Jag ser fragment utav hur det har varit och hur jag vill att det ska bli och jag förstår nånstans ATT jag inte får ge upp!

Sakta lyfter jag huvudet och 

försiktigt ser jag mig om.

Jag är inte själv. 

Jag är inte helt ensam.

Det finns många som mig och trots att benen känns stumma och fastän huvudet känns tungt

så fortsätter jag framåt.

Tro inte för en sekund, 

ni maktens män att jag ger mig.

Tro aldrig att jag håller tyst inför denna idioti. 

Det finns inte i mig.

Det finns inte i OSS som ser vad som sker.

Om ni har någon värdighet,

om ni har något som helst samvete kvar, 

kliv av era höga hästar och avgå innan vi står inför nästa begravning, 

Sveriges.

Maria Natasja Baumert

Bilden nedan är min egen kommentar. Hoppas Maria ursäktar.


Om att utgå från känslor istället för förnuft - Gästinlägg

Ännu ett läsvärt och tänkvärt gästinlägg av min vän Bechir Rabani (bördig från Syrien):

Well, låt mig fråga er detta: Om vi ifrån Mellanöstern eller Afrika inte ens kan enas eller hålla fred med länder/religioner/kulturer sinsemellan. Alltså med länder som är 80% lika varandra i den regionen.

HUR I HELVETE TROR DÅ SVENSKARNA ATT DE SKA LYCKAS?

Landet där man varnar för fartkameror innan kameran kommer. Landet där man håller "våldtäkt-kurser", där man lär män att inte våldta, likt ett jävla högskoleprov.

Hur fan har man tänkt att fösa ihop kulturer som är varandras motpol på en liten plätt kallad Sverige? Man liksom bara dumpar av folket här och hoppas på det bästa, att allt ska lösa sig självmant utan varken integration el anpassning pga brist på resurser och struktur. För dom som förespråkar detta bor inte i närheten av det. De "bryr" sig enbart på avstånd.

Jag brukar använda kaffemaskins-principen. Där kannan representerar Sverige, filtret representerar integration/språk/anpassning, kaffet utlänningar och vattnet svenskarna. I en sund invandring/flyktingpolitik så går kaffet sakta ut genom filtret med hjälp av vattnet och blandas ut fint och jämnt i kannan. I dagens invandring/flyktingpolitik så har man tagit bort filtret och häller kaffet rakt ner i kannan utan som helst hjälp av vattnet. Det bara ligger där som en enda stor klump och man hoppas att någon dag kommer den klumpen att bli drickbar.

Vilket är ett rent jävla nonsens eftersom man fortsätter att fylla på med kaffe i samma kanna år efter år. Ingen vill röra kaffet med tång, utan stapla det på högar ute i förorter där det i många fall redan liknar det folket flydde ifrån. Från en misär till en annan. Så länge de hålls borta från "hjälparnas" områden så klassas detta som en lyckad migrationspolitik.

Man håller på att skapa en vulkan av förakt, kulturkrockar, extremism, skev kvinnosyn, skev syn på hbtq folk, våld och kalla attityder. Detta är resultatet när hycklare driver på politiken. Detta är resultatet när man utgår ifrån känslor istället för sitt förnuft.
Om en kosmiskt korkad PK-kommentar

På mitt förra inlägg fick jag denna kommentar på bloggen:

Hur är Sverige världens sjukaste land?
Sverige är:

#7 bäst utbildning i världen
#1 att uppfostra sina barn i
#1 för green living
#2 bästa landet för kvinnor (borde va väldigt intressant för dig att veta)
#8 att gå i pension i
#15 att starta företag i
#15 att resa själv i (aka säkert)
#3 mest transparenta landet (aka ingen regering som styrs av en världshärskande elit)
#5 BÄSTA LANDET ATT LEVA I GENERELLT.

75 % av alla mellan 15 och 64 har ett jobb, OECD genomsnitt är 66 %.

82% of adults aged 25-64 have completed upper secondary education. 

Det finns sååå många länder där befolkningen inte ens TILLÅTS gå i skolan och lära sig! Det finns länder som svälter sin befolkning, som har drabbats av inbördeskrig, där kvinnor systematiskt våldtas och mördas, där de inte får tillgång till sjukvård, där barn används till slavarbete! Jag skulle kunna skriva en jävla trilogi om hur Sverige är ett av de bästa länderna någonsin jämfört med vad som pågår runt om i världen. Om du inte är tillräckligt upplyst för att förstå det så för all del, snälla emigrera. Ingen kommer sakna dig i Sverige ändå.

Och ditt citat av Hans Rosling är bara ännu ett bevis på hur ignorant du är. Du vet väl om att citatet INTE innebär att han tycker att vi ska slänga ut alla invandrare och inte hjälpa de som behöver? Varsågod, här har du Roslings åsikter om flyktingkrisen. Där han bland annat BER OM URSÄKT för att Sverige inte låter alla som behöver söka asyl göra det!

Ja, vi borde öst in mer pengar till FN. Men Sverige kan inte betala den kostnaden själv. Och om du själv håller med, att pengarna behövs till FN för att de ska kunna hjälpa flyktingarna i sina läger och inte i Sverige, hur mycket har DU skänkt till UNHCR?

Jag kan bara konstatera att personen (som inte vågar skriva sitt namn) är ett praktexemplar på extremt lyckad kulturmarxistisk PK-indoktrinering. Jag lever inte i samma mentala land som denna person då jag kan tänka själv och kan tänka kritiskt, vilket de indoktrinerade inte klarar då de inte läser mer än mainstreammedia.

Jag avser kort bemöta påstående efter påstående nedan. Jag gör ett undantag denna gång, då jag normalt raderar oförskämda kommentarer på min blogg, särskilt om de är helt anonyma. Inga referenser till utsagorna nedan finns. Låt mig gissa på DN.

#7 bäst utbildning i världen
Så kan bara en kulturmarxist tycka. Svensk skola handlar inte längre om att ge alla barn en bra utbildning för livet baserad på vetenskaplig grund. Den handlar inte om att ha kompetenta och bra lärare vilket fallet Annelie Sjöberg bevisar. Den handlar istället om att ge alla barn en lika dålig utbildning och indoktrinera barnen i "den rätta värdegrunden", alltså kulturmarxism.

#1 att uppfostra sina barn i
Denna utsaga går inte att kommentera då den är subjektiv och inte objektiv. Jag förstår att man kan tycka så om man är kommunist med förkärlek för kulturmarxism. Antar att det är därför personen tycker så.

#1 för green living
Samma sak här. Obegriplig kommentar. Tycker man inte att det är bra att vi får tungmetaller och gifter sprutade på våra grödor genom flygplan som genomför s.k. "geoengineering" (alltså medveten förgiftning av alla levande organismer) så finner man bara kommentaren stötande.

#2 bästa landet för kvinnor (borde va väldigt intressant för dig att veta)
Där kom den mest korkade kommentaren av alla. Sverige är världsledande i våldtäkter och gruppvåldtäkter. De kvinnor jag känner, som min egen älskade Lotten, anser inte detta det lovar jag. Här är hennes gästinlägg på min blogg.

#8 att gå i pension i
Sure. Det mest skuldsatta landet i världen med krossad välfärd har säkert lysande utsikter för oss alla att gå i pension i.

#15 att starta företag i
Sure. En arbetsmarknad där alla jobb idag kräver högskoleutbildning så måste bästa lösningen vara att importera människor från MENA-länder som saknar utbildning. Företagsklimatet, som jag är dåligt påläst på, verkar i alla fall inte gå uppåt direkt om man får tro svenskt näringsliv här.

#15 att resa själv i (aka säkert)
Jaså!? Definitivt inte om man är kvinna. Det är idag direkt farligt för kvinnor att resa ensamma med allmänna kommunikationer. Speciellt på kvällar och nätter.

#3 mest transparenta landet (aka ingen regering som styrs av en världshärskande elit)
Obegriplig kommentar. Sverige är pilotland för globalistagendan och FN Agenda 2030. Hela den politiska adeln är korrumperade på Bilderbergmöten där de mottager order uppifrån. Löfvén var där för orderuttag 2013. Arbetarpartiets främste föregångare var då inbjuden av självaste Wallenberg. Läs här. han lär väl aldrig bli inbjuden igen dock. Läs här.

#5 BÄSTA LANDET ATT LEVA I GENERELLT.
En helt subjektiv kommentar som är omöjlig att bemöta. Det var det en gång enligt min egen uppfattning, men idag är Sverige på randen till anarki och samhällskontraktet med oss medborgare är brutet. Regeringen prioriterar bostäder till nyanlända medan våra egna unga vuxna vare sig kommer ut på arbetsmarknaden eller bostadsmarknaden. Sverige är som jag skrev i mitt förra inlägg, ett kommunistiskt dårhus. Ett ofattbart svenskt samhällsfenomen.

Sveriges främsta statsförstörande parti, socialdemokraterna, jobbar på stenhårt för att krossa det som är kvar av Sverige. Något jag skrev om i december 2015. Läs här.

En obegriplig kommentar till: "Du vet väl om att citatet INTE innebär att han tycker att vi ska slänga ut alla invandrare och inte hjälpa de som behöver?" Ja, vem har någonsin sagt i svensk debatt att "vi skall slänga ut alla invandrare"? Jag har har aldrig hört någon säga det i alla fall.

Återkom när du har skrivit din "jävla trilogi om hur Sverige är ett av de bästa länderna någonsin jämfört med vad som pågår runt om i världen". Den skall bli intressant att läsa. Intill dess, håll dig borta från mitt kommentarsfält.

"Ingen kommer sakna dig i Sverige ändå".

Och hur vet du det? Har du frågat alla i Sverige? Vad har du för empiri för denna utsaga?

Ibland är det roande att läsa korkade kommentarer. Vill du återkomma, skriv då ditt namn så vi kan föra ett demokratiskt samtal och avstå från oförskämdheter. Annars kommer dina kommentarer raderas.

Hur mycket jag har skänkt till UNHCR genom att ha betalt skatt (där bistånd ingår) får du fråga skatteverket om. Jag har betalat skatt i ca 35 år så det är nog en och annan krona...

Jerzy Sarnecki & SVT ljög medvetet i Rapport om minskad mordstatistik, men Sverige har aldrig varit tryggare, eller hur?

Jag låter min Lotten avsluta med en text (som kan innehålla spår av ironi):

Jag tycker det är bra med en regering, som prioriterar att lägga pengarna på rätt saker.
Det vill säga till att bygga bostäder åt kriminella, våldsbenägna män från kulturer som är de värsta som finns på jorden och låta dem bosätta sig permanent i landet, utan att göra ett enda handtag.
Att låta dem begå valfria brott utan att bli lagförda.

Hellre det än att ge oss svenskar en bra skola, en trygg förskola, en fungerande sjukvård eller en pension som man kan överleva på.

Hellre det är att bygga bostäder åt våra ungdomar och vuxna barn så de kan flytta hemifrån.

Hellre ge våra skattepengar till dessa människor som ser ned på oss och fyller vårt land med våld.

Hellre låta svenska folket nedvärderas, förkrossas och förintas till förmån för våldsamma män från en medeltidskultur.

Hellre det.

Och det bästa av allt är att vi själva får arbeta och slita var dag på en allt mer människofientlig arbetsmarknad.

Det blir bra.

Det kommer nog att krossa svenskarna snart.

Det kommer att förinta vår folksjäl och förgöra vår stolthet över nationen.

Det kommer att utplåna nationalismen och kampen för vårt fosterland.

Det kommer att göra det svenska folket till de rika miljardärernas lydiga bandhundar.

Ty efter det kaos som stundar inom kort, kommer alla hjärntvättade svenska idioter, att nyvaket och med en blick fylld av fruktan, hjälplöshet och förundran, be makten om hjälp.

Hahaha!

Hjälp kommer ni få. Då har vi er i vår hand. Då har vi ett järngrepp om varje svensk individ.
Ty utan oss har landet ingen chans att fungera.

Vi äger pengarna.
Vi äger makten.
Vi äger landet.
Och vi äger er.

Grattis alla svenskar!

Ni har ingen aning om vad som stundar!
Hehe!
😊😊😊