lördag 14 maj 2016

Om Jimmie Åkessons vårtal 2016-05-14

Trots ett kylslaget väder var årets vårtal mycket välbesökt av Sverigevänner som i vissa fall rest väldigt långt till Stockholm för att få lyssna på Jimmie och få träffa andra Sverigevänner.

Det slog mig detta år hur många äldre det fanns i publiken. Av publiken att döma är SD det nya pensionärspartiet. Det är väl inte så konstigt, då SD är det enda parti som står upp för våra äldre.

Sverigedemokraterna lanserar alltid en ny film i samband med vårtalet och årets film, tid för Sverige, var oerhört berörande och framtvingade nog tårar hos många. Även hos mig. Du kan se filmen nedan.Unikt med SD filmer är att det är partiets mycket duktiga medieavdelning som själva gör filmerna. Ingen extern mediebyrå är inblandad. Manus skrivs av medlemmar, tjänstemän och förtroendevalda. Just denna video har Jimmie själv varit djupt involverad i och hans kärlek (och sorg) till Sverige syns tydligt.

Här hittar du Jimmies tal länkat.

Sverige är i ett katastrofalt läge men Jimmie försökte ändå ingjuta hopp hos oss som var där. Det är så sorgligt att vårt fina land har misshandlats så fruktansvärt av decennier av politiskt vanstyre.

Ett vanstyre som började att accelerera med nya moderaterna och Fredrik Reinfeldt år 2006.

Nu, 10 år senare, är Sverige ett farligt, otryggt och förfallet land. Ett land som är ledande i våldtäktsstatistiken och som rusar i höjden vad gäller våldtäkter och gruppvåldtäkter. Ett land där det förmodligen brinner fler bilar än vad det byggs.

Det går att rädda landet sade Jimmie, men då krävs Sverigedemokratisk politik. Det kommer dock att ta ett bra tag att få igång framtidstro och tillväxt igen även med en Sverigedemokratisk politik.

Jimmie tryckte på betydelsen av medborgarskapet och de rättigheter, men framför allt skyldigheter, ett medborgarskap innebär. Jimmie tryckte också på behovet av nationell sammanhållning för att komma ur denna kris, den värsta Sverige någonsin drabbats av.

Jag tänkte hålla detta blogginlägg väldigt kort, för det är ju Jimmie som är huvudpersonen. Det han säger är mycket viktigt och jag hoppas du kan få lite framtidstro av hans fantastiska tal.Nedan är en intervju med Jimmie som gjordes efter vårtalet,


Hjälp till att rädda Sverige du också genom att dela detta inlägg till dina vänner. Du kan läsa om partiets politik här och här kan du bli medlem.
Om globalisternas fördumning av befolkningen - Gästinlägg

Dags för ett gästinlägg av min vän Bechir Rabani. Över till Bechir:


Detta är ett problem som jag ofta skriver om och som har resulterat i att jag har blivit kallad för "husblatte" av "Bonnier-blattarna".

Ni kan läsa mer om den selektiva "antirasismen" i min senaste artikel. Läs här.

Det här är inget nytt fenomen. Bonnier/schibstedt media som ägs av globalister genom banker och företag, har successivt sen de satte sin fot på svensk mark, försökt att krossa nationalstaten för att senare öppna upp landet för storföretagen och bankerna. Ett land med ett stolt, utbildat och enigt folk är inte bra för business, svårt att plundra. Därför har kriget mot vita varit det ultimata vapnet för att krossa Europas länder från insidan.

På ena sidan fostrar man svenskarna genom Bonniers skolböcker och propaganda kanaler att vita är privligerad ondska. Hitler var vit, så nu måste ni bära en sorts kollektiv vit skuld för allt ont som vita män har gjort genom historien. Att all kritik från vita människor är "rasism". Detta tankesättet spelar man upp 24/7, till den grad att vi ser vita människor idag som föraktar sitt land och sin färg. Vita män gapar "döda vita män" och feminazis gapar "vita män ska dö" med folkets stöd.

Samtidigt på andra sidan av melodin så lägger man ett enormt fokus på minoriteter och radikal ideologier. De får fritt utrymme att expandera medan man kväver européerna med div hittepå stämplar. Minoriteter har idag brännmärkts som "offer". Vilket betyder i klarspråk att de har varken skyldigheter el ansvar. Bara förtur och förmåner som en vit bara kan drömma om idag. Många av dessa "offer" finner sig i rollen, då detta blir deras VIP biljett och identitet genom livet.

De behöver "rasism" och konflikt osv. Så länge den elden hålls varm så kan deras räkmacka liv fortsätta i all oändlighet. Inte enbart minoriteter som cashar in på detta. Utan även "journalister", ideologier, partier osv. Många av dessa har hela sitt levebröd bundet till att minoritets-gnället får fortsätta. Därför kommer ni aldrig se den privatägda median tala till tex svenskarnas fördel, det gynnar inte deras karriär och går emot globalisternas agenda.

Mixa dessa två mentaliteter på samma yta och nationens förfall är ett faktum.

Även när jag var ung för ca 10-15 år sedan så var "svennehora" mentaliteten enorm. Har den blivit bättre? Glöm det, totalt katastrofal, på en nivå jag aldrig kunde föreställa mig. Man kan göra i stort sett vad man vill mot en etnisk svensk el person av vit färg idag. Skyll på "rasism" el att kvinnan frestade så får gärningsmannen första sidan med lite krokodil-tårar.

Så här ser det ut över hela Europa. Faktiskt ett bra kännetecken för globalisternas spel. De länder där det hissas Pride-flaggor, där radikal islam har fritt spelrum eller där mörkhyade får köra över majoritets-befolkningen, de länder kan ni vara säkra på är i globalisternas kedja.

Problemet går inte längre att sopa under mattan. Den enda formen av sann accepterad rasism, är den som idag bedrivs mot vita. Så illa att även den privatägda median inte längre kan hålla locket på.

Sverige måste ut ur EU, kedjan som håller de europeiska länderna totalt maktlösa och paralyserade. Tro inte att Löfven är boven, han är bara syndabocken, ingen frisk människa på planeten hade satt Löfven på den posten som han har idag. Besluten fattas högre upp på ett globalt plan, återigen därför ser det likadant ut över nästan hela Europa.

Det är inte enbart genom denna kanal man försöker förinta svenskarna och Sverige.

Även genom det mest effektiva vapnet av dom alla försegår där en subtil propaganda. Nämligen genom tv, media och musik.

Man sätter mörka minoriteter på folkkära program. Där normaliserar de en bild av ett icke svenskt Sverige.

Storföretagen öser in minoriteter i reklamen på tv. De får det att låta som att man jublar för "mångfald". Bullshit, de vet att refugees är den nya arbetarklassen. Men även där normaliserar man bilden av ett icke svenskt Sverige.

Hollywood, i 90% av all film, musik, tv serier så sätts det stor fokus på att hela tiden propagera för minoriteter. Där ryssar och muslimer är alltid fienden. Kända händelser genom historien som blir till film,där man ersätter vita med minoriteter. Som sagt detta är på ett globalt plan. Nästa gång ni tittar på tv el film så OBS detta:)

Musiken är med totalt hjärndöd. Sex, våld och uppmuntrar till förakt mot vita.

Glöm inte bort att man även sparkar undan benen för ländernas kunskap och intellekt genom att sänka skolorna till botten. Med hjärndöd musik, film och förebilder så håller man befolkningen hjärndöd. I våra länder genom diktaturer och krig, här genom media och ytligheter.

En passiv dum befolkning är en lättkontrollerad sådan.

Se på mitt arabiska folk, en gång i tiden utbildade och stolta. Idag en total hycklande trög sörja. En mix av halal, haram, fifa, karriär och "svennehoror" gangster mentalitet.

Om hotet mot svenska kvinnor

Det handlar inte längre om att kräva att "ge fasen i oss svenska kvinnor och flickor" som många kommentarer på Facebook handlar om. Förmodligen från hjärntvättade och förtryckta kvinnor som kulturmarxisterna genom Socialdemokraterna lyckats väl med.

Nu handlar det om krig. Det får inte fortsätta som det fortgår. Det krävs alternativa metoder. Metoder vi inte är vana vid. Men som är nödvändiga.

Låt denna bild av min vän Harry Larsson få illustrera det helvete som sjuklöven och deras invandring har skapat. En person med ett arabiskt utseende står där och spanar över en svensk blond flicka. Vad hade hänt om Harry och hans kamera inte hade varit där?I vår och i sommar kommer minst hundratals, kanske tusentals, flickor eller kvinnor få sina liv förstörda. Kanske mördas.

Allt detta kan våra politiker i sjuklövern avstyra. Men det vill de inte då Islam är ett medel för att krossa Europa. Helt enligt Kalergiplanen. In med de värsta. Töm fängelserna i MENA-länderna. Samma taktik som Castro använde mot USA på 80-talet.

Den politiska adeln är köpt av globalisterna och kommer låta detta hända om inte vi, folket, gör något åt det.

Allt följer en plan. Kalergiplanen. Tusentals flickor och kvinnor att få sina liv förstörda eller mördas. Allt för den heliga massinvandringen och Kalergiplanen som syftar till att krossa Sverige.

Hoppas du som läser detta inte blir en av dem. Hoppas du vaknar och vill göra något för att försvara vår kultur, våra värderingar och framför allt, våra flickors och kvinnors säkerhet. Regeringen lär inte hjälpa till. Tvärtom.