fredag 15 april 2016

Om ondskan i politiken och goda krafter

Svensk politik idag behärskas av ren ondska. Sjuklöverns politiker har smittats av makthunger och förmodligen också av rena mutor från den globala eliten, globalisterna.

Samtliga partier i riksdagen, utom Sverigedemokraterna, har helt tappat den moraliska kompassen. Vad regeringsformens skrivningar betyder struntar man högaktningsfullt i. Eget maktbegär och att bli evigt försörjd av valboskapen som karriärpolitiker betyder allt.

Allvarligt talat, vi kan inte låta detta fortsätta. Vi måste protestera ofta och högljutt. Blogga, skriva insändare och demonstrera på folkets demonstration och vid andra demonstrationer som anordnas.

Ju mer man avslöjar deras ondskefulla agenda, desto svagare blir deras ömkliga totalitära bygge.

Vi sover inte längre. Vi har vaknat. Vi har förstått att er politiska agenda är en del av den ondskefulla globalistagendan. Ni skall bort! Ni har helt förrått det folk som gav er förtroendet i sin naivitet och okunskap.

Det finns bra politiker i de andra partierna, som nu MÅSTE rensa i sina partiledningar. Oftast lokalpolitiker som ännu inte har blivit korrumperade på Bilderbergmöten.

Ni har alla ett enormt ansvar för att kliva fram nu och göra ert tillsammans med oss i SD för att försöka rädda det som är kvar av Sverige.

Det går inte att manövrera längre och "vänta", ni måste kliva fram nu och berätta om vad som egentligen pågår. Få era partikamrater att förstå globalistagendan och den ondska som den innebär. På min blogg har ni massor att läsa.

Läs dock inte för länge, utan GÖR NÅGOT NU!

Här är lite inspiration från medborgare i Spånga! Notera det totala föraktet från politikerna mot de rent ut sagt förbannade medborgarna.Det är ingen konspirationsteori. Det är en djävulsk och högst reell konspiration där de planerar att mörda 90% av jordens befolkning och starta ett tredje världskrig med kärnvapen om de inte stoppas. Det är allvar nu! Inse det!

Allt jag kan göra är att vädja till er att upplysa er och framför allt, AGERA!

Jag avslutar med några tänkvärda ord från min Facebookvän Gunnar Olofsson:

Det är en förbannat märklig situation vi svenskar befinner oss i. Vi anställer ett antal politiker och tjänstemän för att freda vår nation och vårt folks intressen. Dessa anställningar används sen till att kriga MOT oss svenskar, vi som betalar lönen och är de egentliga uppdragsgivarna. Ställer man dem mot väggen ljuger dem. De har media på sin sida varför man inte heller där, som svensk, kan påräkna uppbackning.

Det finns inte ett enda hållbart argument till varför detta vansinne ska fortsätta. Inte ett enda. Att importera miljoner ID lösa, obildade, bidragstagare från några av världens värsta och mest våldspräglade regioner kommer driva vårt enda hemland ner i ett evigt mörker. Det enda vi har att hoppas på är att slippa krig. Bättre blir det inte.

Det är dags att inte låta kretinerna som driver detta mot vårt bästa slippa undan. Det ska inte vara enkelt för en politiker att hänvisa till "regler" eller en egenkomponerad "värdegrund" när dom mot vårt, våra barn och barnbarns bästa för all framtid förstör vårt enda hemland.

1. Stäng gränsen
2. Lägg ner migrationsverket till förmån för ett nytt verk, "utvisningsverket"
3. Skicka hem migranterna
4. Ompröva vansinnet retroaktivt
5. Nu, inte 2018, då är det för sent.

Läs också vad Stefan Torssell skriver här.