torsdag 7 april 2016

Om varför Sverigedemokraterna aldrig kommer att få ut sitt budskap i gammelmedia

Om du tror att vi lever i en demokrati så tror du fel. Du lever i en totalitär marxist-leninistisk diktatur som nu har lagt in högsta växeln för att ta de sista stegen mot den nya världsordningen. Samma ideologi som IS drivs av. Citat från en artikel som du kan läsa här.

"I själva verket följer IS en politisk tolkning baserad på marxism-leninism, utvecklad i mitten av 1900-talet, och försedd med religiös "legitimitet", baserad på den egyptiske filosofen och tänkaren Sayyid Qutbs (1906-1966) ideologi och idéer. Qutb hade själv tidigare varit aktiv i sekulära kommunistiska och socialistiska kretsar i Egypten innan han vände sig till religionen, som han i sina verk tolkar genom sin bakgrund."

De som orkestrerar det hela brukar jag kalla globalisterna. Deras ideolog är också marxism-leninism (a.k.a. kulturmarxism eller politisk korrekthet) så det är väl inte så konstigt att deras skapelse, IS, också är drivs av samma ideologi? Vilka är dessa globalister? Läs här.

Vi har blivit indoktrinerade med vänsterpolitik i decennier och många har förlorat förmågan att se igenom lögnerna i mainstreammedia som över hela världen ägs och kontrolleras av globalisterna.

Svensk skola och mainstreammedia är de huvudsakliga kanalerna för indoktrinering av både barn och vuxna i "den rätta värdegrunden".  Läs Tobias Lindbergs artikel med titeln "Skolsystemets syfte – Barnen ska se staten som sin familj" här.

Så här introducerar Tobias själv sin artikel:

"Skolans verkliga syfte är att att se till att de som styr lättare ska kunna kontrollera befolkningen. Skolsystemet är ett noga utarbetat kontroll- och indoktrineringssystem med ursprung i 1800-talets Preussen. För att staten ska kunna kontrollera befolkningen tillräckligt effektivt måste skolan få människor att börja se staten som sin familj."

Ingenting, absolut ingenting, som inte passar globalistagendan, som idag helt styr svensk sjuköverpolitik, publiceras i mainstreammedia som enbart används för globalisternas politiskt korrekta "mind control" över dig som konsumerar deras "nyhetsrapportering" (i själva verket riktade påverkansoperationer mot dig). Därför avskyr de alternativ media som stämplas som "hatmedia" och bloggare som mig.

Lyssna på Stefan Torsell från folkets demonstration:

Varför talar Stefan på folkets demonstration? Läs hans egna ord här.

Regeringen går just nu helt medvetet tillbaka till katastrofläget hösten 2015 när det gäller välfärdssnyltare. Ju fler, desto bättre! Läs här.

Sverigedemokraterna är ett parti baserat på en ideologi som heter socialkonservatism.

Socialkonservatismen är för utvidgad demokrati, allmän rösträtt, ökad jämställdhet mellan kvinnor och män och man menar att samhället har ett ansvar för alla sina medborgare genom att t.ex. förespråka ett socialt skyddsnät med en dräglig levnadsstandard för alla medborgare, oavsett bakgrund och inkomst.

Sverigedemokraterna har en nationell grundsyn. Vad innebär då detta?

En av (social)konservatismens mest centrala uppgifter är att slå vakt om välfungerande och djupt rotade gemenskaper. Nationen är enligt SD, vid sidan om familjen, det främsta exemplet på en sådan gemenskap. Det är dessa gemenskaper som borde ligga till grund en stabil och välfungerande nation.

SD nationella ideologi innebär förenklat att att den egna nationens intressen skall sättas i främsta rummet, och att den egna nationens intressen skall vara fri och suverän i förhållande till andra nationer och att statens gränser så långt som möjligt skall sammanfalla med nationens utbredningsområde.

SD nationalism är demokratisk vilket innebär att partiet tar avstånd från alla former av nationalism som inte vilar på demokratisk grund och partiet menar att demokrati och nationalism kompletterar varandra.

Följaktligen är SD ideologiska fundament som ett rött skynke för globalisterna. Det finns inget som de avskyr så mycket som det SD står för. Media vet mycket väl vad SD politik står för och de är livrädda att folk skall börja förstå hur lurade de har blivit av lögner och vilseledning i decennier.

Deras kanaler, mainstreammedia och svensk skola, används istället för ren lögnaktig smutskastning av det enda parti i svensk politik som står på folket och nationen Sveriges sida, Sverigedemokraterna. Också det enda parti som inte är oikofobiskt.

Denna oikofobi går också igen i Bonnierproducerade läroböcker som används i undervisningen (snarare indoktrineringen) svenska för invandrare (SFI). Läs vad Johan Öberg skriver här.

Löfvén och mainstreammedia är ju duktiga att kalla Sverigedemokrater för "rasister" och "fascister".

Var har de fått detta ifrån?

Jo, han har adopterat riktlinjer från Sovjetiska Kommunistpartiets centralkommitté från år 1943:

"Medlemmar och frontorganisationer måste oupphörligen besvära, misskreditera och uttrycka sig nedsättande om våra kritiker. När motståndarna blir alltför irriterande, stämpla dem då som fascister eller nazister eller antisemiter. Kopplingen kommer efter tillräcklig upprepning att bli ett "faktum" i det allmänna medvetandet."

Detta är precis vad som sker hela tiden och det är därför SD aldrig bereds tillfälle att föra ut sin politik i mainstreammedia. De är livrädda för att människor skall börja tänka själva och förstå vad som EGENTLIGEN sker nu när Sverige skall krossas totalt som pilotland enligt FN Agenda 2030.


SD kommer heller aldrig att tillåtas påverka politiken även om de får 50% av rösterna i ett allmänt val då SD är det enda parti i riksdagen som inte är korrumperat av globalisterna. Därför kommer inget sjuklöverparti att vilja samarbeta med SD då deras partiledningar är korrumperade och sedan länge lagt omsorg om nationens bästa bakom sig.

SD är det enda parti i riksdagen som vill utvisa kriminella utlänningar. Varför skulle sjuklövern vara intresserade av detta? De kriminella utlänningarna gör ju ett fantastiskt jobb i att krossa Sverige och Europa. När man jobbat så hårt för att importera de våldsammaste och farligaste människorna från dysfunktionella kulturer, varför skulle man då sedan vilja utvisa dem? Det är ju inte logiskt. Läs här.

Lyssna på Kent Ekeroth i video nedan.Sverige är idag ett enda stort aprilskämt skriver Rolf Malm här. Men det är ingen galenskap som ligger bakom. Det är en ondskefull agenda. Allt är genomtänkt, speciellt det som skrivs i mainstreammedia, för att stödja agendan för den nya världsordningen. Därför kommer SD aldrig ges tillfälle att föra ut sin politik i mainstreammedia.

I Norge är det något annorlunda vilket jag illustrerar med ett citat från denna artikel:

"Det er gledelig at Generalsekretæren i Norsk Presseforbund Per Edgar Kokkvold støtter Nyhetsspeilets profil.

Vi ønsker at det skal være mulig å drøfte alt og alle. Frem i lyset med det. Ingen løgner. Ingen hemmeligheter. For hvordan kan folk ta korrekt avgjørelse i demokratisk valg om de ikke er fullt informert om pro og contra?

Generalsekretæren i Norsk Presseforbund vil at pressen skal gi mer plass til ytterliggående meninger.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4184913.ece

– Farlig å utelukke
– Det er viktig at de som føler uro over samfunnsutviklingen får sette ord på det. Jeg tror det er farlig å la ekstreme meninger ligge og murre på nettsteder utenfor den allmenne offentligheten, da kan det fort koke over. Dette påpekte også ytringsfrihetskommisjonen, sier Kokkvold til Aftenposten.no.
Flere kloke mennesker har tatt til orde for det samme."

Läs också Tommy Norums inlägg med titeln "tankar om det naiva svenska samhällets förespråkare" här