lördag 5 mars 2016

Om ett land som tillhör oss

Min bloggranne Lennart Eriksson skrev ett inlägg med titeln "Vem tillhör Sverige?" som även innehåller några sevärda videos. Klicka här för Lennarts inlägg. Sverige gick från demokrati till diktatur redan 1994 som mina trogna läsare vet. Läs här.

Vi är nu i nästa fas, en superstatsdiktatur som går under namnet EU. Sverige är pilotland och skall krossas först och visa vägen för resten av den nya världsordningen (NWO). Drömmen om världsherravälde hägrar för den globala eliten. Läs här.

Den politiska adeln vet precis hur planen ser ut och är beordrade att genomföra den av globalisterna.

Det är därför ingenting görs åt förfallet av Sverige som jag skrev om igår här. Allt följer planen perfekt, och Stefan Löfvén är handplockad för uppgiften att krossa nationen Sverige precis som psykopaten Adolf Hitler handplockades av de som egentligen styr världen (se också video nedan).

Kriget mot Nazityskland har vi alla en bild utav från globalisternas kontrollerade västmedia och Hollywood. Hitler var som sagt en psykopat som handplockades av arkitekterna bakom NWO och sällan eller aldrig har Tyska folkets lidande skildrats ur deras perspektiv och hur cynisk planen egentligen var har vi aldrig förstått.  Hur mönstret med våldtäkter av kvinnor och barn var utvecklat redan under andra världskriget och systematiskt. Inget nytt under solen alltså.

Därför uppmanar jag er alla att titta på dokumentären nedan.

En av århundradets viktigaste böcker har filmatiserats av Kyle Hunt. För den som inte har tid att läsa boken finns här nu filmen "Hellstorm". De flesta vet ingenting om detta eftersom segraren bestämmer vilken historia som ska berättas.


Det är filmen som borde så ett frö av tvivel hos tittare angående om andra världskriget var en så enkel sak som gott mot ont där det goda segrade eller inte.

Här har du också en hel bok om detta. "Other losses" av James Bacque där de allierades övergrepp på tyskarna efter andra världskriget dokumenterats.

Kanske planeras en ny "Hellstorm" just nu i USA av Khazarmaffian? (falska judar)

Läs här för att lära dig mer om Khazarmaffian och här för att lära dig mer om alla de "Hellstorms" de utsatt mänskligheten för under historien.

Citat ur artikeln enligt den andra länken:

1. They did it in Armenia and raped, tortured and mass-murdered about 1 and 1/2 million innocents Christian Armenians.

2. They did it in Russia in 1917 raping, torturing and mass-murdering about 22 millions innocent Orthodox Christians the first two years and then proceed to enslave and murder about another 80 million we know of.

3. They did it in Germany at the end of WW2 and raped, tortured and mass-murdered millions of innocent German Civilians and surrendered German Army troops, and violated numerous international treaties. We now know for certain that General Eisenhauer (his real Judiac name), Churchill another crypto Judaic and Stalin (also Judaic) created some of the World greatest crimes against humanity in how they handled the last two years of WW2 and starved so many innocent Germans. This of course has all been covered up until now and you will learn about it in the excellent video below called Hellstorm. Their reason, a deep malignant Judaic Triablsim based hatred of German Goyim they believed were essentially Christian.

4. They did it in Korea after WW2.

5. They did it in Vietnam, Laos and Cambodia after the Korean war.

6. They did it in the first Iraq war.

7. They did it in the second Iraq war.

8. They did it in the war in Afghanistan which was staged to get the massive opium crop and use deployed American troops to guard it so it could be transported into America using frequent Global Hawk remote control operated pilot-less flights.

9. They have been trying desperately to do it again with a pre-engineered stage war against Syria and Iran, but so far President Obama has resisted. This should be an omen for the top RKM Chieftains of the major lane-change that is coming with the whole World turning against them. More on that at the end of this article.

10. Their fall back and final plan is to do it again by bringing a total Hellstorm to America like they did to East Germany after WW2, after using their attack on America of 9-11-10 and their Samson Option Nuclear Blackmail to transform America into GAZA II, the World’s largest open-air prison camp with all Americans, even their Judiac supporters included.

Vi matas sedan länge av globalisternas media med en ensidig bild av Ryssland som det nya ondskans imperium mot vilken den demokratiska världen måste stå upp för mänskliga rättigheter och demokrati. Bilden vi får matas vi med för att det är det som krigshetsarna vill att vi skall höra. Ryssland är det stora hotet, vi måste komma med i NATO!

Min egen analys kan du läsa här.

I dessa tider då krigshetsen i media inför tredje världskriget når öronbedövande nivåer, kan denna film vara något av ett uppvaknande för dem som tror att andra världskriget var ett gott och ärorikt krig.

Det finns inga vinnare i krig, bara förlorare, och det är inget ärorikt i att spränga människor i småbitar eller bränna dem levande med fosforbomber. Dödsläger upprättades också av de allierade under andra världskriget vilket du garanterat inte visste tidigare därför att detta har undanhållits dig i historieskrivningen. Dokumentären ovan ger dig en helt annan bild av andra världskrigets ondska än den du tidigare fått dig till del.

1,5 miljoner tyskar dukade under i de allierades dödsläger, främst USAs, efter kriget. Det betyder att Eisenhover mördade 10 gånger fler tyskar efter kriget än vad som stupade på västfronten under hela det andra världskriget.

Media kontrollerad av globalisterna framställer alltid de krig de vill ha, som nödvändiga för demokrati och mänskliga rättigheter. Krig startas i princip alltid genom arrangerade "false flag operations". Så startades första och andra världskriget (se video längre ned).

Lyssna på Jack Otto i video nedan som bland mycket annat berättar om hur USAs deltagande i första världskriget manipulerades fram.PK-eliten menar ofta att "vi måste lära av historien", men då menar de nästan alltid den historia som skrivits av vinnarna och som underhållits av media kontrollerad av segrarna.

Allt vi lärt oss är sant kanske inte är det. Kanske allt är orkestrerat av väldigt få men onda män, en global maktelit. Denna dokumentär på svenska med titeln "i skuggan av Hermes" handlar om kommunismens hemligheter.En objektiv media finns knappast någon kvar av i världen som på allvar tror försöker rapportera sanningsenligt och balanserat. Vi tvingas därför söka sanningen själva. Jag har tidigare skrivit om sanningen här.

En statsminister med ledarkompetens, intellektuell spänst och som känner ansvar för det land som han är satt att leda är det sista globalisterna vill ha. Vi, det svenska folket, tror fortfarande att vi kan påverka vilka som leder landet genom allmänna val.

Så är det inte utan vi lever enbart i en illusion av demokrati. Världen styrs av helt andra krafter. De startar krig, finansierar båda sidorna i kriget. Hur det historiskt har gått till kan du förstå om du tittar på videon nedan. Ta dig den tiden.

Vem som skall bli statsminister, eller för all del om en statsminister skall kliva av (kom ihåg Reinfeldt), bestäms på innan på Bilderbergmöten.

Genom valfusk manipuleras resultatet så att önskat utfall fås och folket tror de har fått säga sitt. Vem det än blir så har denne person ingen makt, utan är bara en marionett.

Vi är alltså rånade på vårt land av korrupta och brottsliga politiker, som i sin tur kontrolleras av de angloamerikanska bankoligarkerna, som har den verkliga makten. Vi lever nu i en kulturmarxistisk diktatur och demokratin har vi sedan länge förlorat.

Jag skrev redan i augusti 2015 ett inlägg med titeln "om ett folk som definitivt tröttnat" som du hittar här.

Den sociala oron i Sverige kräver något drastiskt nu. En folklig resning. Något jag skrev om i november förra året här. Ett extraval eller ett allmänt val kommer inte att förändra situationen utan folket måste ut på gatorna och fredligt visa sitt missnöje med inbjuden internationell media.

För att detta skall vara möjligt krävs att människor blir medvetna om hur vi manipuleras av den globala makteliten.

Hur ser då planen ut för oss enligt min uppfattning? Vad den politiska adeln vill framprovocera hos oss är våldsamma oroligheter där grupper ställs mot varandra och strider på gator och torg uppstår.

Först då kan de ta nästa steg i planen, att utlösa undantagstillstånd och begära in "hjälp" från den överstatliga paramilitära EU-polisen (60 000 man) och NATO enligt Host Nation Support (HNS)-avtalet, som handlades skyndsamt av alliansregeringen i skuggan av valrörelsen 2014.

Då har de den slutliga möjligheten att etablera den totalitära kulturmarxistiska nya världsordning som de så hett eftertraktar.

Med detta blogginlägg vill jag vädja till mina läsare att inte ge dem det våld och de oroligheter som de så hett eftertraktar. Sverige tillhör oss, inte de angloamerikanska bankoligarkerna (globalisterna), och vi kan förhoppningsvis återta landet genom en fredlig revolution. Tyvärr är det politiska systemet inte tillgängligt för oss längre då det är manipulerat precis som i USA.

Vill ni förstå den politiska världen och hur den kanske egentligen fungerar se denna 3 1/2 timmar långa dokumentär med titeln "From JFK to 9/11 everything's a rich man's trick".Dena dokumentär lär skaka om dig rejält och har du inte vaknat efter att ha sett den så är du nog redan död. Titta på videon då den är MYCKET viktig att se förstå vad som händer nu idag.

Ca 28 minuter i videon finns ett tal som bevisar att historien upprepar sig idag. Du får alltså också reda på sanningen om det andra världskriget som inte är den vi fått lära oss i skolan. Och mordet på J F Kennedy. Förstår du inte vad som skett historiskt så förstår du inte vad som sker idag, Du blir en nyttig idiot.

Dokumentären förklarar också varför globalisterna vill provocera fram det tredje världskriget. "War is good for business",


Väljer några av oss våldets väg för att protestera, ja då är snart globalisternas totalitära kulturmarxistiska diktatur snart ett faktum och dissidenter börjar arresteras eller "försvinna".

I USA har mer än 800 interneringsanläggningar, starkt påminnande om koncentrationsläger, byggts. De är komplett utrustade med rastgårdar, gasbehållare, taggtrådsstaket och vakttorn. Sök på Internet "FEMA camps" så hittar du videos om detta. Inne på vart ett av dessa koncentrationsläger har lagrats uppskattningsvis 200 000 likkistor gjorda av plast som är stora nog att rymma 2-3 personer.

Multiplicerat med 800 läger så rymmer de hela USAs befolkning. Det verkar rimligt med hänsyn till den globala elitens målsättning. De vill minska slitaget på miljön säger de, men i själva verket vill de försäkra sig om att ha befolkningen under full kontroll, d.v.s. de 10% som skall få finnas kvar i en framtid där den nya världsordningen styr.

Eliten behöver inte mycket våld för att ha den ursäkt de behöver för att kunna utlysa undantagstillstånd för att kunna dra igång kriget mot den egna befolkningen. Beställ boken "Långsamt vaknar vi upp och ser vilka som styr vår värld" av Ingemar Wärnström här. Den lär garanterat förstöra din nattsömn så läs den på egen risk.

Det är också sannolikt att de själva genom "False Flag Operations", t.ex. riggade terrordåd, eller mord (se video ovan) försöker framtvinga oroligheter som de hoppas eskalerar så de kan utlysa undantagstillstånd. Läs här och här.

Vi har en del att lära av Östeuropa som redan levt under totalitärt kommunistiskt förtryck i decennier. De ser vartåt det barkar i Europa just nu och vill av förklarliga skäl inte uppleva detta igen. Låt oss också resa oss mot diktaturens förtryck tillsamman. Fredligt.

Det är många timmar film att titta på i dessa videos. Men ta dig tid och bilda dig en egen uppfattning. Det är nämligen viktigt för att förstå framtiden och varåt den globala eliten vill ha oss någonstans. De få av oss som blir kvar d.v.s. om de får som de vill.