torsdag 11 februari 2016

Om ett icke trevligt samhälle att leva i och radikal vänsterfeminism

Jag har många väldigt kloka Facebookvänner. En av de klokaste Facebookvänner jag har heter Ann Degerstedt som här får göra ett gästinlägg.

Ann kommenterade ett reportage från uppdrag granskning och ett inlägg av Gunnar Olofsson som ursprungligen hade "Maktkvinnor spelar ut offerkortet." Se reportage från Uppdrag granskning här:Anne skriver;

Varför gör ingen ett liknande program om alla SD-politiker som råkat ut för samma sorts hat?

För att inte tala om alla överfall.

Ett stort flertal har fått sina liv sargade och i några fall har det lett till självmord.

Eller alla kvinnor som skändas och förnedras dagligen i Sverige av nyanlända unga män (sanningen!)?

Det är en skam att de säger i programmet att det är så viktigt att ta upp och belysa problemet med de allt grövre hoten mot politiker och journalister.

Konstigt att det nästan bara är vänsterfolk (en liberal men de är ju också vänster numera - kulturmarxister) som man tar upp?

Hela programmet kändes som en del av den kulturmarxistiska propagandan som pågår.

Jag säger inte att Dinamarcas tårar inte var äkta - även hon har ett privatliv, men samtidigt beter hon sig som en skitstövel själv, nu senast i en debattartikel på SVT Opinion där hon skrev om Folkets Demonstration och inte drog sig för att oavkortat använda lögnfraserna från tabloiderna om de som deltog i demon på Norrmalmstorg och omständigheterna kring demon.

Ska vi inte bli arga? Mycket arga? Förbittrade! Hon ljög eller skrev bara av vad andra sagt. Sak samma.

Hon är inte seriös och hon tror att alla medel är tillåtna i den politiska kampen. Hon borde därför inte vara förvånad då att hon får höra hemska saker riktade mot henne i en miljö som den på internet.

Även helt vanliga Svenssons blir rasande över deras beteende, för att de känner sig överkörda och förnedrade av att våra folkvalda beter sig omoraliskt, och inte följer etiska regler för hur man uttalar sig, hur man skriver eller hur man debatterar i riksdagen.

Det är då ingenting att förvåna sig över att mindre nogräknade personer spränger alla gränser och låter ilskan flöda fritt - de går över gränser för vad som är ok och de har möjlighet på nätet att förverkliga sina intentioner att såra och förnedra.

Även människor som inte utmärkt sig som Dinamarca & Co blir drabbade av hot och mobbing, så varför skulle sådana som dessa representanter från makteliten, slippa undan?

Politiker- och journalistföraktet har aldrig varit större än nu.. Det hade varit på sin plats att göra ett annat urval och sätta en annan rubrik på programmet.

Dinamarca och övriga kvinnor i programmet är inte utsatta för hot och hat, för att de vågar vara stridbara, utan för att de inte är sanningsenliga i sin profession och för att de använder fula metoder att smutskasta och manipulera sanningen, för att uppnå politiska, karriäristiska och personliga mål.

Det ser väljarna. De kvinnor som deltog i programmet är inte bara föraktade av småfolket och arbetslösa 35-åringar som sitter vid datorn och hatar, utan de är starkt kritiserade och ofta ifrågasatta även i den offentliga debatten.

Jag anser inte att det är ok att använda hot eller nedsättande och sexistiska vokabulär mot någon, och jag säger inte att det är rätt det mannen gjorde - det är oacceptabelt, men det finns förklaringar till varför just dessa offentliga personer blir så utsatta.

Det är en komplicerad fråga överhuvudtaget. Hela samhället har blivit ett mobbsamhälle och man har helt tappat kompassen när det gäller att bedöma hur långt man får gå och vad som är ok. Alla förlorar på det. Det blir inte ett trevligt samhälle att leva i.

Om våld och uppror

Jag skriver detta blogginlägg med ett enda syfte. Att få stopp på den mobilisering i motståndsgrupper beredda att ta till våld mot främst muslimer som jag har fått indikationer på nu pågår. En del av dem kallar sig säkert Sverigevänner oavsett om de är SD (vilket jag hoppas att de inte är) eller inte.

Det absolut värsta som kan hända Sverige, och den Sverigevänliga rörelsen är just att några förbannade och frustrerade "Sverigevänner" känner att nu måste de ta saken i egna händer och väljer att ta till våld mot de som de uppfattar är hotet mot Sverige. Muslimerna.

Jag har tidigare skrivit om muslimer och hur arga unga män från dysfunktionella kulturer exporteras till oss för att krossa vår nationalstat. Läs här, här och här innan du läser vidare.

Jag är officer och vet att våld i ett samhälle föder bara mer våld. Våld eskalerar utom kontroll. Alltid. Speciellt när det är medborgare som tar saken i egna händer och statens våldsmonopol bryts.

De våldsamma unga män som globalisterna via George Soros exporterar till oss för att krossa oss är kanske i många fall hjärntvättade islamister med stridserfarenhet från Syrien och Irak.

Men det finns också bland dem många som dricker alkohol och tar droger vilket en rättrogen muslim aldrig skulle göra.

Vad jag tror (en hypotes - jag har inga bevis) sker är att Soros köper ut de värsta av de värsta kriminella ur fängelser i de korrupta stater som de kommer från. Samma taktik som Castro använde mot USA på 70-80-talet. Åskådliggörs väl i filmen Scarface av Al Pacino från 1983.

Vakter mutas och Soros flyktingsmugglare skickar dem till Europa och till oss.

Stater som är korrumperade och kulturellt dysfunktionella blir på så sätt tacksamma för Soros att rekrytera extrema våldsverkare som är mänskliga tidsinställda bomber och inte drar sig för något. Att våldta kvinnor är för dem självklart som det var för Mohammed då de följer krigsherren Mohammed (som levde  mellan år 570 till år 632) blint.

Se här hur våldsamma brott formligen har exploderat i Sverige mellan 1975 (då regeringen Palme beslutade att Sverige skulle bli mångkulturellt och skrev i det i grundlagen) fram till år 2012.

Det går inte att kombinera islamistisk ideologi med våra värderingar varför Islam som ideologi måste förbjudas och grundlagen återställas.

Självklart generaliseras även i artikel länkad ovan alla muslimer till en grupp "muslims" där alla är lika våldsamma och onda. Vilket inte är sant. Det är ren propaganda för att hetsa mot muslimer så att inbördeskrig kan provoceras fram.

Jag är god vän med Hanna Gadban som är en liberal muslim (ja såna finns) och vars värderingar och syn på samhällsutvecklingen jag stödjer till 100%. Hanna skrev förra året årets viktigaste bok, som Per Gudmundsson på SvD utnämnde den till, Min Jihad. Läs här. Läs Hannas bok, köp den här eller här (e-bok), och läs mitt länkade blogginlägg.

Man kan kritisera Islam mycket. Framför allt för att Islam är en ondskefull ideologi mer än en religion som inte förändrats någonting på 1400 år. En medeltida sekt används av många för att beskriva islamisterna vilket stämmer väldigt bra anser jag.

Muslimer är alltid de som är mest hotade av fanatiska islamister. Det är därför muslimer inte vågar höja sin röst mot islamisterna. De och deras familjer skulle riskeras att mördas av de som anser sig har den enda rätta tolkningen av islam i sin agenda. Islamisterna.

Men det är inte muslimerna som är hotet mot oss. Det är de angloamerikanska finansoligarkerna som är hotet mot oss. De använder galna och hjärntvättade människor (ofta radikala islamister) för att provocera oss att ta till våld då de vet att ett inbördeskrig skulle krossa Sverige som nation så de kan ta över.

Skulle detta ske, väpnat uppror mot muslimer, i Sverige (man behöver inte vara islamist för att man är muslim), så skulle den Sverigevänliga rörelsen och framför allt SD skadeskjutas så mycket att röda mattan skulle vara utrullad för globalisterna att införa den kulturmarxistiska diktatur som de redan nästan lyckats etablera i Sverige och som de eftertraktar hett för all framtid.

Sverige måste förändras. Vi behöver en helt ny politik för att överleva som nation. Vi behöver en konservativ motkraft i POLITIKEN som växer sig starkare än socialismen (vilket den redan är).

Vi är alltså redan där. SD är idag Sveriges största parti. Ni som kallar er Sverigevänner, ge upp alla tankar på väpnat uppror. Därmed inte sagt att ni inte kan försvara er själva och era döttrar mot våld.

Jag anser att vi måste ge våra kvinnor effektiva självförsvarsvapen som riktig pepparspray. Inte sånt skit man köper på Kjell & Co eller Claes Ohlsson. utan effektiva självförsvarsvapen som idag är förbjudna i Sverige. Men för att nå dit, krävs mera POLITIK. Sverigevänlig politik.

Lär er mer om vilka krafter som EGENTLIGEN kontrollerar oss för att förstå "the big picture". Då inser ni att ni liksom de flesta svenskar är vilseledda genom kulturmarxistisk propaganda.

Det är inte muslimerna kan jag väl säga som en "cliff hanger" som är det största hotet mot oss.

I Sverige har Polismyndigheten och Försvarsmakten våldsmonopol beroende på situationen. Så måste det förbli annars blir Sverige en stat som garanterat går mot anarki och totalt sönderfall. Ett nytt Irak eller Syrien.

Så ni som kallar er "Sverigevänner" och är beredda till att ta till våld, skulle ni göra det skulle ni garantera och cementera att den största motkraften som finns just nu mot förd sjuklöverpolitik, Sverigedemokraterna skulle för alltid skadas.

Ni skulle för evigt krossa den Sverigevänliga rörelsen då opinionen skulle svänga kraftigt FÖR de som just nu håller på att krossa Sverige och MOT den enda konservativa motkraft som finns i svensk politik. Sverigedemokraterna skulle målas ut som förövare av kulturmarxistisk svensk media som helt kontrolleras och ägs av globalisterna.

Ni har alltså ett mycket stort ansvar och ni måste tänka efter före ni agerar. Jag respekterar att ni är förbannade. Det är jag också men Sverige måste förändras genom politik och demokrati. Inte genom våld!

Vi Sverigedemokrater står bakom demokrati och att all makt utgår från folket. Läs här. Vi tror på politik, inte våld.

Skulle ni välja en annan väg, våldets väg, så är ni de facto de största landsförrädare som Sverige skådat någonsin. Ni skulle för evigt döda den Sverigevänliga rörelsen och rulla ut mattan för den kulturmarxistiska diktaturens totala övertagande av Sverige.

Ni har ett enormt stort ansvar. Tänk på det.