onsdag 10 februari 2016

Om det mångkulturella helvetet i Sverige

Detta är ett gästinlägg av en person som vill vara anonym. Jag har bara ändrat i texten där det behövs för att bevara anonymiteten.

Jag postar detta gästinlägg som ett typfall på hur det mångkulturella samhället vi påtvingats har förvandlats till ett helvete för oss som älskar Sverige och vår kultur och framför allt för våra barn och kvinnor/flickor.

Våra barn tvingas idag bära på fruktan dygnet runt och all energi i skolan idag går åt att hålla koll bakom egen rygg och försöka skydda sig mot övergrepp. Vem orkar lära sig något då? Ens framtid blir förstörd.

Varje dag. I skolan och på väg till och från skolan.

I samhället där man bor. I badhuset.

Det enda stället man kan känna sig trygg är i hemmet, och alla barn har tyvärr inte ens den tryggheten.

Låt min gästkrönikörs berättelse bli en varning.

Gör inte ansvariga politiker något radikalt nu kommer detta land att explodera i upplopp och inbördeskrig.

Det är mycket, mycket värre ställt än vad de flesta har en aning om. Allt tystas ju ned av kod 291 och kulturmarxistisk media.

Över till min gästkrönikörs berättelse som som sagt är ett autentiskt människoöde för en 8-årig flicka, adopterad, berättad av hennes far:

Min dotter har snart varit här i 2 år och började skolan direkt. Men hon har varit förvisad från Svenska skolan hela tiden.

Hon har alltså gått med muslimer hela tiden.

Hon började i 8:an men tokarna i skolan skulle sätta henne i nionde klass direkt.

Det satte jag stopp för direkt med den kommentaren att 9:an ska ju ge ett slutbetyg, omöjligt för henne.

Nu går hon i nionde klass men har varit förvisad till en skola med 120- 130 muslimer. Inga Svenskar alls men några kristna invandrare.

Jag tryckte på säkerheten för min dotter och dom kristna utan att få gehör från skolan.

Dom menade att dom har full säkerhet för eleverna med fler lärare, jo kyss mig i arslet!

Jag var dit på öppen dag i skolan och fick en chock hur det var i skolan och då begärde jag ett möte med rektor och lärarna, kommunister naturligtvis.

Så jag gjorde mig väldigt impopulär direkt när jag började prata om orena och otrogna i förhållande till muslimer och deras kvinnosyn.

Min dotter, ensam oren och otrogen, har löpt risken under ett år för våldtäkt och kanske bli mördad av dessa muslimer hela tiden.

Var sen på utvecklingssamtal med lärarna och då framgick det att dom stollarna skulle hålla henne med muslimer ett år till i ett så kallat för gymnasium där hon skulle läsa 9:ans årskurs med muslimer då också.

Då klarade jag inte längre att hålla mig när en muslim dök upp och hejade så stort på mamman och jag reste mig upp och muslimen såg mig och försvann då med en jävla fart och tur var väl det för honom.

Då tog jag jäntan ur skolan och hade 2 möten till med skolan och sa som det var.

Ingen Svensk skola för henne ingen skola alls med polisanmälan mot dom.

Anmälan har inte lämnats in ännu men överväger det allvarligt.

Detta har alltså varit en oerhörd diskriminering och säkerhetsrisk för min dotter. Hon går idag i Svenska klassen som hon ju varit skriven i hela tiden men fått gått där.

Kommer vidare att ha ögonen på skolan och min dotter så dom inte smyger tillbaks henne i muslimskolan då tar det hus i helvete för dom.

Håller på och ska bilda ett medborgargarde för vi måste rensa badhuset på muslimer för vi svenskar kan inte gå dit med familjen längre.

Går vi och sätter oss i bubbelpoolen säger det pang och poolen är full med muslimer.

Damer kan inte längre gå dit och bada.

Min dotter var ju förvisad till muslimer och därmed baddagar var givetvis med muslimerna.

Undrar vad hon fått utstå då?

Hon vill inte prata om det men hon har förändrats.

Hon har idag fått tillbaks sitt glada jag efter muslimtiden.

Hon går ju i en klass med blandade nationaliteter som alla klasser är idag. Men dock med Svenska ungdomar också i klassen.

Hon badar också med svenska ungdomar nu och livet för henne har blivit bättre.

Men hon blev rasande på mig när jag tog bort henne därifrån så det var i grevens tid jag fick bort henne från en muslimifiering vilket redan hade gått för långt.

Nu i februari kommer jag att ta upp detta i kommunfullmäktige och varna dom att vi kommer att rensa badhuset så vi i folket ska kunna gå dit i fortsättningen också.

Du kan använda detta material om du vill men utan namn så det kan kopplas till min familj. Använd inte hemort heller för då kopplas det till mig för det är många som känner till det här redan.

Folk är vansinniga på hela byket nu och ett medborgargarde blir inga problem att få ihop.

Jag avlutar detta blogginlägg med ännu ett inlägg av Helene Rose i Gävle som har förekommit flera gånger som gästkrönikör på denna blogg, Läs och begrunda:

Ang rasismen! 

De små barnen är riktiga fullblodsrasister vaggade sen födseln! Samma fick mitt barn höra på den mångkulturella skolan hon vara smuts/oren/KELB/HAIWAN/Sharmota/kafir etc skällsorden kan göras lång!

Muslimska Islamtroende barnen talade om att de fick inte leka med svenskar/kristna/judar och ta dem som sina vänner för sina föräldrar, eftersom svenskar/kristna/judar=otrogna. 

Somaliska tjejen med huvudduk sa till att alla 'blattar' skulle ut o leka när min dotter frågade om hon fick vara med sa hon; - Nej du är ingen blatte så du får inte vara med och vi får inte leka med dej!

Observera de är 11 år går i 5:an och beter sig på detta vis.

Eftersom muslimerna på skolan var i majoritet började helvetet, kringgå svenska lagar seder och bruk de står över vetenskapen o framförallt kvinnliga lärare.

De bråkade på hemspråk som eskalerade ut i slagsmål på golvet i klassrummet, fröken grät fick hämta rektor.

Fröken blev sjukskriven 3 mån, hon har slutat nu.

Elever som blir tillsagda kallar lärare för rasister etc till och med slog lärarna. 

Kristna kallad äckliga varpå de gjorde kräkningar åt dem i matsalen för de åt gris.

Numer är gris borttaget från menyn.

Totala kaoset vi bytte skola för min dotter till privatskola med svenska/kristna barn.

När min dotter slutade var det bara 2 svenska barn kvar i den klassen o samma vecka började 2 nya elever som bara pratade hemspråk! Gråter för våra barn det går fort utför nu!"

Bryr du dig?

Jag gör det.

Och jag vägrar se rättssamhällets upplösning och våra barns framtid förstörd som Mons Krabbe skriver om här. Jag accepterar det helt enkelt inte.