tisdag 9 februari 2016

Om en strimma hopp

Det märks skillnad. Det märks att människor börjar att vakna. Sen jag började min aktivitet på FB 2011 har jag märkt en stor skillnad i respons och i delningar.

Det märks också att makteliten är rädda. Idag märks det särskilt tydligt och illustrativt på den massiva lögn- och smutskastningskampanj som har varit mot de sanna demokraterna involverade i Folkets Demonstration.

Mainstreammedia hade aldrig satsat så mycket kraft i att producera lögner på löpande band. Skillnaden är att de når inte fram till så många längre. Folk har genomskådat deras lögner och söker andra källor istället för information. Alternativ media eller bloggar läses av allt fler.

Läget är dock akut i landet. Vi läser till och med i mainstreammedia att gamla tvingas lämna sina hem, vanvårdas fysiskt och näringsmässigt genom dålig mat som många inte ens skulle vilja ge sin hund.

Bli inte gammal i Sverige. Eller sjuk, det kan vara dödligt även om det inte borde vara det i det Sverige som tagits ifrån oss.Vi läser om att 8 av 10 poliser vill sluta. Vi läser om upplopp och våldtäkter ständigt. Landet är för att klara klartext på väg mot sönderfall och inbördeskrig.

Hoppet då? Jag är personligen övertygad om att det kommer hända saker i vår. Regeringen kommer att falla under sin egen episka inkompetens. Det jäser också bland alliansens väljare som vill att alliansen fäller regeringen.

Om det finns rester av demokrati kvar i Sverige så är det enda hoppet att svenska folket ges tillfälle att säga sitt om hur landet skall styras genom ett extraval.

SD är enligt Yougov Sveriges största parti nu. Mycket större än moderaterna och ställa SD utanför en regeringsombildning går helt enkelt inte utan att göra det uppenbart för var och en att Sverige inte längre är en demokrati.

Sedan valet 2014 har SD mer än fördubblat sina väljarsympatier från 12,9 % till 28,8 % enligt YouGov januarimätning. Det är ca 7 % mer stöd än det näst största partiet, moderaterna har.

Så låt oss hoppas att det finns en strimma hopp. Fortsätt att res er ur förtrycket svenska folk. Anslut er till nästa folkets demonstration för att kräva er grundlagsskyddade rätt. All makt utgår från folket! Om inte annat för era barns skull. Läs Julia Caesars tänkvärda krönika "låt inte barnen ta smällen" här.