söndag 24 januari 2016

Om det nya Sovjetunionen

Börja med att lyssna på denna video av Vladimir Konstantinovich Bukovsky, nu medlem UKIP i UK som var en ledande medlem av dissidentrörelsen på 1960-talet och 1970-talet i Sovjetunionen. Han är neurofysiolog och politisk aktivist och bor nu i Cambridge.

Han berättar nämligen något mycket viktigt. Läs inte vidare innan du har lyssnat.

Vill du kan du även lyssna på denna kortare variant (3 min 14 sek) som är en sammanfattning av den längre videon ovan. Men jag rekommenderar den längre varianten.EU är en klon av Sovjetunionen. Nä, det är ju inte sant säger du. EU är ju ett fredsprojekt för att det aldrig mer skall bli krig i Europa. Det är ju det vi matas med eller hur?

De finns de som påstår att globalistagendan är en konspirationsteori. Fel, fel, fel säger jag. Det är en högst reell konspiration som har pågått sedan EU skapades.

Efter många timmars läsande har jag nu förstått att EU inte är en federation för fred utan tvärtom.

En federation designad för att krossa nationalstaterna i Europa genom att successivt införa en totalitär marxistisk diktatur som ersättning för Europas nationalstater.

Jag har skrivit om det i flera blogginlägg. Bl.a. här, här och här med länkar från andra kloka personer som Peter Krabbe och Lars Bern.

Som verktyg för att krossa Europas nationalstater använder man massimport av unga våldsamma män från dysfunktionella kulturer. Något jag skrivit om här.

Man värvar politiska ledare i Europa genom att bjuda in dem till Bilderbergmöten där de korrumperas genom att deras maktbegär tillfredsställes då de får sola sig i glansen där och då. Sen är de fast.

Carl Bildt är den mest frekvente besökaren på dessa möten och redan 1992 talade han om den nya världsordning som globalisterna vill ha.


Så vakna Svensson. Om du inte gör det så bäddar du för en framtid för dina barn och barn-barn som är så hemsk att du inte kan föreställa dig den.

Kanske kommer du själv att tvingas uppleva den då "Time for action" enligt FN Agenda 2030 är 2016-01-01.

Allt finns i tidigare blogginlägg länkade ovan. Läs vad Peter Krabbe och Lars Bern skriver och bilda dig en egen uppfattning. Vänta inte dock, då det är bråttom nu om vi skall kunna göra motstånd och exponera deras onda agenda.

Läs också detta inlägg för mer information om EU.
Om tolerans och apati

Det svenska folket är ett märkligt folk. Vi är extremt toleranta mot en regering som förstör Sverige och vår välfärd mitt framför ögonen på oss.

Våra sjuklöverpolitiker är extremt toleranta mot brottslingar och tycker synd om dem och ger dem symboliska straff. Offren negligerar man.

Vi är också extremt toleranta, och de flesta finner sig i, att Sverige håller på att islamiseras mitt framför ögonen på oss.

Många i vårt land känner skam över vårt land istället för stolthet. Oikofobin är utbredd. Jantelagen gör dagliga triumfer i media och politiken.

De flesta är apatiska och bryr sig inte om vad de röstar på.

De sätter sig inte in i hur verkligheten ser ut i landet utan låter sig matas med kulturmarxistisk propaganda från media som kontrolleras av de angloamerikanska finansoligarkerna (globalisterna) som bara ger oss den lägesbild de tycker vi skall ha för deras agenda. Inte sanningen.

De flesta tror att vi är mitt uppe i en flyktingkris för det berättar sjuklöverpolitiker och media för oss.

I själva verket är vi utsatta för en regelrätt invasion organiserad av George Soros och de angloamerikanska finansoligarkerna som regeringen dessutom understöder genom att agera nyttiga idioter och låta sig korrumperas på Bilderbergmöten.

IS, som är skapat av CIA och NATO, som också underhåller dem med vapen och fordon, säger öppet att de skall invadera Europa och erövra Rom, vilket är en viktig stad för dem med högt symbolvärde. Läs här.

Svensson är så kuvad av kulturmarxism att han säger ingenting. Han är också livrädd att bli kallad "rasist".

Vårt försvar och vår polis är så illa åtgången att staten inte skulle kunna använda sitt våldsmonopol för att försvara oss och vår säkerhet även om staten ville, vilken staten inte vill.

Polisen går på knäna och klarar inte längre av situationen. Läs här.

Jag bryr mig om Sverige och våra barns framtid. jag är tacksam för det generationer före oss byggde upp den välfärd vi en gång hade och deras slit förtjänar respekt. Därför bloggar jag. Bryr du dig?Om sjuklövern och islam

Ondskan frodas på jorden. Till och med svenska kyrkan stödjer nu den mest ondskefulla ideologin av alla. Islam.

Islam är inte en religion i den mening vi i Sverige uppfattar vad en religion är. Islam är ett samhällssystem och en ideologi som bygger på ett stamtänkande baserat på en 1400 år gammal bloddrypande bok. Islam passar inte in i ett västerländskt samhälle och är en cancer för hela mänskligheten.

Summerar man de som folkmördats av kommunismen, den näst värsta och grymmaste ideologin, så är denna ideologis mördade 100-150 miljoner människor ingenting mot de som mördats av ideologin Islam.

Varje röd prick på bilden nedan symboliserar 1 miljon mördade människor. Islam är längst till höger


Den rödgröna regeringen Löfvén hyllar både kommunismen och islam genom praktisk politik i Sverige. Det är uppenbart att det finns många hjärntvättade och onda svenskar i Sverige som röstar fram en regering som kommer att krossa Sverige om de inte stoppas.

Socialdemokratin har alltid vurmat för Islam och 1999 skrev partiet en överenskommelse med det islamistiska Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor. S-föreningen Tro och solidaritet skulle hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning. Läs här.

Tro och solidaritet borde verkligen lägga alla kort på bordet som Sameh Egyptson, islamolog och religionsforskare vid Lunds universitet skriver här.

Dessutom bildar Löfvén regering med det mest vänsterextrema partiet i hela riksdagen, det kulturmarxistiska partiet miljöpartiet. Kommunism och Islam värmer en sosses hjärta mycket.

Här kan du läsa en mustig bredsida mot regeringen Löfvén.

Daniel Suhonen, S-debattör och chef för tankesmedjan Katalys skriver här att socialdemokraterna i princip upphört att existera som ett parti. Ändå får vi dras med den mest destruktiva och samhällsfarliga regering som Sverige någonsin haft. Löfvén vägrar ge folket det extraval vi förtjänar.

Och dessa galningar röstar svenskar trots allt fortfarande på av egen fri vilja! Något måste vara väldigt fel i huvudet på en stor del av befolkningen.


När TV-kanalen CNBC intervjuade Stefan Löfvén om den senaste tidens uppmärksamhet om sexuella övergrepp som drabbar flickor och unga kvinnor säger Löfven att det inte har att göra med flyktingströmmarna av unga muslimska män i vapenför ålder. Något jag har skrivit om här.

Lars Bern visar på motsatsen med statistik från Migrationsverket och NewsVoice ställer prognosen att våldtäkterna kommer att öka massivt under sommaren 2016. Läs här.

En skriftlärd Imam Sami Abu-Yusuf sade att flickor under de senaste sexattackerna i tyska städer "har sig själva att skylla" på grund av sina ”öppna kläder och sin parfym”.

Abu-Yusuf, som är baserad i Köln, sade att kvinnorna som attackerades hade klätt på ett sätt som hade ”gjort männen vilda” och tillade: ”Flickor som dricker öl förtjänar att bli våldtagna”

Han sade: ”Dessa unga män tar tabletter och droger, och över nyår drack de alkohol, som tog bort alla hinder. ”Det fanns kvinnor med mycket öppna kläder och doftande av parfym, som promenerade genom de berusad massorna.” Sedan tillade han: ”Naturligtvis, för dessa nordafrikanska män, det var en ursäkt för att våldta dem.”

Webbplatsen ”MuslimStern”, som har mer än 22 000 anhängare på Facebook, säger att kvinnorna är tvungna att acceptera sitt ansvar för att de blev attackerade: ”Du kan inte slänga en naken antilop framför ett lejon och inte förvänta sig att det reagerar”. Läs här.

Samuel Nygren (KD) skrev i SvD här: "En annan typ av "kristallnatt" men denna gång drabbade den inte judarna. Denna gång drabbade den unga kvinnor och flickor över hela Europa, på en och samma natt.

Denna gång var det inte nazister som stod för vad som skedde. Denna gång var det deras jämlikar och bundsförvanter nämligen muslimska islamister.

En samordnad attack som skulle visa vad Europas muslimer är kapabla att uträtta. Även för att sätta sig i respekt inför den Europeiska ursprungsbefolkningen och visa vad man är på väg att genomföra. Nämligen att islamisera hela Europa och den övriga världen."

Se här en video från Luton i UK där Islam tagit över en hel stad. Detta är vad som väntar oss.

Detta är den framtid som alla sjuklöverväljare och blankröstare vill ha för Sverige. Alla partierna är förenade mot det enda oppositionspartiet, Sverigedemokraterna, som värnar om vårt land, vårt folk och vår kristna värdegrund. Varför invällningen av unga våldsamma män från dysfuktionella kulter sker har jag skrivit om här.

Se en 20 minuter lång video från en 16-årig tysk ung kvinna. Hon är rädd! Hennes vänner är rädda.

Hon ber om beskydd. Beskydda oss, kvinnor och barn. säger hon.

Vi behöver ert beskydd! Det är inte riktigt, att vi inte ska kunna gå ut efter klockan 18 en kväll utan att bli antastade. "Jag är verkligen rädd", upprepar hon gång på gång.

Tyskland, Sverige....

Detta är ett ärligt och rörande inlägg från en ung kvinna som är värd att lyssnas på. Mycket starkt gjort av denna unga kvinna.

Att observera: "The FB account of this young girl and her video has been censored under FB’s new “hate speech”.

Islam kommer att ta över Europa om vi inte förbjuder denna med nazismen närbesläktade ideologi. Se denna varning från UK.Sverige är sjukt, riktigt allvarligt sinnessjukt och drabbat av en masspsykos. Statsministern som skall leda landet är galnast av alla. Läs här. Det finns inte en chans att EU-länderna i Östeuropa går med på att fördela de muslimska bidragsinvällarna. 40% av Europas befolkning är dessutom antisemiter. Vad kan det bero på? Läs här.

Det vi har sett hittills är bara en liten föraning av den gigantiska tsunami av invällare som kommer att komma. Inom 30 år är européerna en minoritet på vår egen kontinent om vi inte sätter STOPP!

1,2 miljard bidragsmigranter väntas fram till 2050 om inte "Festung Europa" skapas snarast! Många indoktrinerar dessutom sina barn att hata oss. Läs här.

Globalisterna vill ha ett förödande inbördeskrig i Europa och tyvärr pekar mycket mot att de kommer att lyckas. George Soros är rikare än många stater i Europa och kan betala obegränsat med flyktingsmugglare.
Läs Julia Caesars krönika om en vecka i september 2015 här, Men sjukast är nog som sagt de som röstar på sjuklövern eller väljer att rösta blankt. Missa inte heller Victoria Wärmlers tankeväckande blogginlägg här och Peter Krabbes 4 inlägg om invandring och islam med titeln "när spåren i sanden suddas ut".

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4