fredag 22 januari 2016

Om en lögnerna i svensk politik

Sjuklövern i Sverige, och framför allt Stefan Löfvén, är världsledande på lögner. Det märkliga är att deras självdestruktiva beteende tömmer deras egna partier på väljare som går till SD då människor idag tillgång till korrekt information och väljer bort svensk media och därför lär sig kritiskt tänkande.

Dessutom lever människor i verkligheten vilket sjuklöverpolitiker inte gör. Verkligheten kan illustreras med detta citat:

"Jag har fått min pension sänkt från 7.577 till 6710, alltså en sänkning med 867 kr. Har jobbat i 40 år och betalt skatt. Tydligen är jag inte värd mer! Någon annan som fått sänkt pension? Själv klarar jag mig p.g.a. arv från mina föräldrar. Jag tänker på andra som inte fått ärva, eller mycket lite. Jag uppfattar Löfven som folkförrädare!"

Löfvéns senaste lögn har rivit upp en storm på sociala medier idag. Läs här. Så mycket hat, avsky och ilska mot en svensk statsminister har nog aldrig setts tidigare i Sverige. Denna lögn är exceptionell då den görs framför kamerorna i den internationella tevekanalen CNBC. Satsministern förstår tydligen inte att han får i princip alla svenska män (ej hen) emot sig och de flesta svenska kvinnor också. Undantaget vänsterfeministerna så klart.

En statsminister som står och ljuger rätt ut i internationell media är en fara för Sverige och måste avgå och utlysa extraval omgående. Han har slagit sitt folk med en örfil i ansiktet och det är oförlåtligt.

Det lilla förtroende han eventuellt hade hos några torde nu vara borta, utom hos de som själva lever i en lögn förstås (som konsumerar svensk media). Och sen har vi de inom akademi och offentlig förvaltning som vet hur verkligheten ser ut men som ändå inte säger något, det är väl bara de som är värre än en patologisk lögnare som Stefan Löfvén. 

Utländska medborgare vet hur läget ser ut i Sverige. De har tillgång till fri och korrekt rapporterande media samt sociala medier och är nu Löfvén så korkad att han tror att utländska tittare skall svälja hans lögner, ja då är även detta ett bevis på hur olämplig han är som statsminister.


Frågan som hänger i luften är varför detta självskadebeteende överhuvudtaget existerar? Förklaringen kanske är så enkel att allt följer en plan att krossa Sverige och Löfvén kanske är utsedd att fortsätta det som Fredrik Reinfeldt började? 

Löfvén kanske vet att det inte kommer att bli några fler allmänna val och därför spelar det ingen roll vad väljarna tycker om honom eller socialdemokraterna. Det viktiga är att han fortsätter med det som hans uppdragsgivare, de angloamerikanska bankoligarkerna, sagt åt honom, Merkel, Blair m.fl. att göra; krossa era nationer, riv alla gränser, öka invandringen av våldsbenägna muslimer och krossa den välmående medelklassen så att de tystnar. Han kanske vet att år 2016 så skall den totalitära marxistiska diktaturen etableras i Europa på bredden enligt planen, FN Agenda 2030?

Det viktiga är att destabilisera Europa så att inbördeskrig provoceras fram som denna Ungerska ekonom säger i den video som jag länkade till här?

Vad kan vi vanliga dödliga då göra? Ja, ett sätt är att inte låta oss provoceras till att ta till våld utan fortsätta att jobba genom politiken och SD. Då kommer deras ondskefulla plan att misslyckas. Vi genomskådade den och ansvar kommer att utkrävas vid nästa ordinarie val 2018. Behöver inte regeringen utlysa undantagstillstånd och kalla in EU-polisen och NATO för att etablera diktaturen med våld med oroligheter och upplopp som svepskäl då kommer allt rulla på som vanligt mot 2018.

Vi kommer då att ha ett förstört land ekonomiskt och demografiskt men vi kommer i alla fall förskonas från inbördeskrig.

Jag säger inte att det är så här, men jag har mycket svårt att hitta en annan förklaring.

Ett annat bevis på hur han medvetet provocerar svenska folket kan du hitta här. Hans beteende är fullständigt obegripligt om det inte är så att det finns en underliggande plan som han följer exakt.

Är det någon som har en annan förklaring så får ni gärna kommentera.

Läs också vad min bloggranne Mons Krabbe skriver här om en stat som inte längre tjänar medborgarna.

Nej Stefan Löfvén, vi svenska män är inte våldtäktsmän. Du är en episk lögnare. Lyssna på Jan Christensen nedan.Låter en Facebookvän avsluta som heter Sandra.
Om en värld som ser ut som vanligt men inte är det

Jag pendlar varje dag mellan Stockholm och Uppsala med kollektiva färdmedel. Där sitter mina medpassagerare som de alltid gjort och låter sig indoktrineras med lögner från gratistidningen Metro och annan vänstermedia.

Jag känner sorg och tycker synd om dem för att de fortfarande är omedvetna om att Sverige idag inte är en demokrati längre utan en kulturmarxistisk diktatur där människor förföljs, hotas och blir av med jobbet för att man inte ställer upp på den politiskt korrekta kulturmarxistiska värdegrunden.

Samtidigt är jag avundsjuk på dem då de i alla fall slipper leva med de tankar jag gör dygnet runt. Vart skall man emigrera? Hur skall man försörja sig? Hur blir det med familjen som stannar kvar?

Världen må se ut som vanligt, men allt är en illusion. Sverige har förvandlats till något jag inte vill vara del av längre på grund av massinvandringen av unga män i vapenför ålder från dysfunktionella kulturer. Jag vill inte längre betala skatt och TV-licens och bidra till att samhället förfaller längre mot en totalitär marxistisk diktatur. Jag vill inte se mina kvinnliga nära och kära bli våldtagna i ett förfallet och farligt samhälle och kanske mördade.

Även som man lever man farligt. De fega invällarna anfaller alltid i klunga om minst 5 våldsamma unga män. Hur skall man som ensam man kunna försvara sig mot detta?

Europa är på väg mot inbördeskrig, helt enligt den plan som globalisterna har utvecklat där George Soros är chefsarkitekten.

Se denna video:Ja, vi lever i en illusion av demokrati. Vi som förstår och ser att vi har berövats demokratin och istället blivit påtvingade diktatur, vi får finna oss att må dåligt och dessutom betala för att det skall bli ännu värre. Vi inser att freden snart är över och vi alla tvingas genomlida förödande krig därför att några få väldigt rika vill ha det så.

Vad gör man? Något jag funderar på dygnet runt. Denna bild symboliserar vad som väntar våra barn. Ivrigt påhejat av kulturmarxistiska lärare i svenska skolan.