torsdag 1 december 2016

Om det medvetna söndrandet av Sverige - Gästinlägg

Dags för ett gästinlägg av Kenny Korén. Över till Kenny:

Jag förstår inte varför detta är så svårt att ta in.

Det är Kulturmarxister eller Globalister eller Sionister eller Wahabister med samma mål men med helt olika bevekelsegrunder att söndra de Väst-Europeiska nationalstaterna och dess sammansättning med hjälp av de s.k nyttiga idioter som driver sin "godhets" och faktaresistenta agenda.

Självklart så var EU en konstruktion för att ta bort makten för respektive nation och dess innevånare och det till en maktelit.

Man har medvetet gjort så att 9 av 10 jordbruk försvunnit i Sverige sedan EU-inträdet. Nu har man nyligen beslutat att EU skall besluta hur Sveriges skogsägare skall få avverka sin skog.

Vet inte folk vad Reinfeldt hade för plan? Han har för fan öppet deklarerat den flera ggr.

Här uttalar sig Bo Lundgren Moderaternas Partiledare 1999-2003 om detta och det är endast lite över två minuter långt.


Orkar någon ta in det och reflektera och fundera kring det och dra en annan slutsats än att Reinfeldt är "dum"?

Hur svårt kan det vara och svårt att förstå att Löfvén gör samma sak?

Han är säkerligen inte speciellt begåvad, men så djävla dum är han och hans regering inte att de inte förstår att de söndrar vår välfärd, pensionssystem och trygghet.

Därför blev Dan Eliasson tillsatt och hans söndrande av Sveriges polisorganisation.

Därför så blev Anders Danielsson tillsatt som högsta chef för migrationsverket.

Nationalstaterna skall söndras och vår kultur som vi har inte ens någon enligt många som t.ex Mona Sahlin säger är någonting värt men det är meningen att söndra vår känsla för gemenskap och samfällighet som byggt vårt Sverige .

Man skadar medvetet de som plikttroget byggt upp vår välfärd medans de flesta barn och barnbarn tycker att det är för djävligt men inte gör något.

Globalister och kulturmarxister och vänsterextrema om man så vill är "antirasistiska" genom att döma folk efter hudfärg och säga att det är den vita majoriteten som är problemet och den Kristna kyrkan skall utarmas för en ny trosinriktning samt kvinnosyn och rättssystemet skall förändras för den blivande majoriteten.

Rent demografiskt och i förhållande till barnafödande så är det ingen raketforskning.

För många kulturer är det helt otänkbart att kvinnan skall ut i arbetslivet utan hon är hemma och föder ett större antal barn en riksgenomsnittet.

Dessa barn skall sedan gå i Muslimska statsfinansierade friskolor vilket bidrar till att försvåra integrationen.

Det radikala ökade Islamistiska kvinnoförtrycket i förorten även förtrycket mot även mot unga barn som inte är tillräckligt Muslimska tystas ned av s.k "feminister" och "antirasister" som gärna offrar flickor och kvinnor för att inte uppfattas som rasistiska. Men minns ingen vad Gudrun Schyman har haft för politisk åskådning inom VPK?

En barnvåldtäkt har lite över 2 år på straffskalan så man offrar gärna t.om våra barn.

Jag förstår mig inte på varför många reagerar på fruktansvärda händelser från dag till dag utan att förstå att detta är iscensatt.

Ett mångkulturellt samhälle är ett maxsplittrat samhälle och det är mer lättstyrt för makteliten och dess politikermarionetter.

Detta har jag säkerligen publicerat över 100 gånger men många fattar ingenting ändå.


Hon kanske bara är "dum" i sandlådan Sverige?

Islamister infiltrerar MP och sätter sig i olika nämnder för att föra över bidrag till olika Muslimska föreningar.

SD har en falang med Ted Ekroth som t.o.m. belönats för sina insatser för Sionismen.


Nämen nu väller ditt in 150.000 människor från andra länder trots Sveriges alltmer begränsade resurser där en majoritet inte flyr ifrån något krig och har passerat ett antal länder som inte har krig och av dessa människor så har en majoritet en extremt låg utbildningsnivå.

Staten tvingar kommunerna att slå sönder sin ekonomi och det genom att kraftigt försämra för dess infödda innevånare.

Detta är för fan meningen att det skall ske. Ylva Johansson driver en agenda men hon är inte "dum" däremot en fullblodspsykopat som medvetet söndrar Sverige. Läs här.

Så långt Kenny.

Läs också detta blogginlägg av Christer Brandt med titeln "DEN OUPPKLARADE HISTORIEN – SIONISMEN OCH DEN SJÄLVUTNÄMNDA JUDENDOMEN I ASIEN"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar