torsdag 1 december 2016

Om en fåfäng förhoppning

Det totala vansinne vi ser i Sverige har en enda bakomliggande orsak. Banksystemet baserat på petrodollarn och Federal Reserve System med dess agenda för en ny världsordning (NWO).

USAs centralbank ar ett privat bolag ägt av familjen Rothschild och inte en del av den federala regeringen. Inte ens amerikanerna själva förstår hur USA är uppbyggt.

USA är en frivillig union av självständiga delstater där delstaterna kan gå ur unionen.

Kalifornien har tydligen begärt utträde. Texas har länge velat göra detta. Delstaterna har under årens lopp uppgivit en del av beskattningsrätten till den federala regeringen. Centralbanken "The Fed" inrättades 1913 och dessförinnan hade delstaterna egna valutor.

I princip är man medborgare i den delstat man bor i. Den federala regeringen i Washington DC skulle ursprungligen bara ha hand om delstaternas säkerhet. Inkomstskatten var från början en s.k. War tax/krigsskatt. Unionen var alltså tänkt att vara en decentraliserad union, inte med en president som agerar kung/kejsare som i de europeiska länderna.

Genom olika manövrar genom krig etc har bankirerna roffat åt sig makt, och mer makt.

Det USA vi ser idag liknar mer det romerska imperiet än den republik som det ursprungligen var.

Sverige är uppbyggt på ett helt annat sätt än USA. Sverige har alltid varit en monarki/synarki och aldrig varit uppbyggt som en republik med folkstyre.

Makten har bara förflyttats fran monarken/adeln till ett byråkratvälde.

Den s.k. demokratin är bara ett spel for gallerierna. Sverige har aldrig heller varit uppbyggt på invandring, utan genom egna födelsetal trots ca 500.000 som dog under alla krig pa 16- och 1700-talen och den stora emigrationen 1850 till 1920 då ca 1.4 miljoner svenskar emigrerade.

Om du tror att valet 2018 kommer att ändra något är du extremt naiv. En röst på SD, sen fixar SD detta! Tänk om! SD är en del av problemet eller förstår inte problemet. Båda alternativen är lika illa.

Eftersom Sverige inte har någon tillväxt i realekonomin måste den politiska adeln, genom regeringen, fortsätta att öka den kollektiva skuldsättningen, annars kraschar banksystemet.

Kraschen kommer oundvikligen ändå, så vad man försöker göra är att hålla liv i ett dödsdömt system ett tag till genom att skuldsätta oss alla med digitala pengar utan reellt värde. Pengar skapade ur luft.

Om Sverige fortfarande existerar 2018, vilket inte är säkert, så kommer allt att fortsätta som förut oavsett valresultatet. Det är inte politikerna som styr Sverige, det är bankoligarkerna.

Så vakna upp och sluta hoppas på att SD skall frälsa oss. SD är kontrollerad opposition för hade de inte varit det så hade de kommunicerat det jag kommunicerar med er just nu. Roten till allt ont, banksystemet, och riggat till principprogrammet så det speglar en politik som bekämpar systemet.

Redan i mars i år skrev jag ett blogginlägg om detta som innehöll en uppmaning till SD. Du kan läsa det här.

Någon reaktion kom aldrig trots att jag är säker på att många ledande SD-politiker läste mitt inlägg.

Sverige ser ut som vanligt. Ditt bostadsområde ser ut som det alltid har gjort. Ett rikt land med stora resurser. Tänk om. Du lever i en kuliss i en nation som är en kopia på Grekland. Ett tomt skal där innanmätet har ruttnat fullständigt genom politisk och medial korruption.

Att hoppas på valet 2018 är en fåfäng förhoppning som kanske gör dig lyckligare i din slummer, men valet (om det blir något) kommer inte att förändra ett smack.

Inse fakta och vakna ur din slummer. Nu krävs en folkresning där vi syns på gator och torg. Det krävs politiskt ledarskap från politiker som vi inte har som inleder processen att lämna EU och närmas oss Ryssland och Kina. Total frikoppling från USAs dollarhegemoni är ett måste.

Vi får alltså hoppas på BRICS-länderna med Ryssland och Kina i spetsen. Det är endast de som kan ta över det konkursbo som vi känner som västvärlden där Sverige är ett av de mest konkursmässiga länderna. Om de vill ta över resterna d.v.s.

Ryssland och Kina har en ekonomi uppbackad av guld, inte luft som är dollarhegemonins bakomliggande "värde".

Dollarsedlarna är mindre värda än toalettpapper då de inte ens kan användas till toalettpapper.

Släpp nationell politik. Sätt dig in i hur banksystemet fungerar och vilka krafter som styr geopolitiken. Förbered dig och din familj för den oundvikliga ekonomiska kollapsen. Lagra mat och vatten för minst sex månader. Köp guld eller silver om du har möjlighet.

Har du möjlighet att odla mat, gör det! Men sluta och var naiv och hoppas på Jimmie och SD! Förbered dig istället på överlevnad i ett kollapsat samhälle.

Engagera dig också i folkets demonstration. Nu är det upp till oss. Vi kommer inte få någon hjälp från politikerna då de är alla korrumperade av bankoligarkerna.1 kommentar: