söndag 9 oktober 2016

Om mångkulturens 7 nedåtgående trappsteg - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Stefan Torssell. Denna gång om mångkulturens sju nedåtgående trappsteg:

För något drygt år sedan började jag skissa på olika utvecklingsalternativ för att kunna tolka när förändringar kommer. Att Sverige förändras är uppenbart för mig.

Utifrån böcker jag läst samt egna funderingar kom jag fram till att Mångkulturen leder till följande försämringar i samhället (staten + invånarnas verksamheter).

Mångkulturens 7 nedåtgående trappsteg

1. Yttrandefriheten begränsas
2. Kriminaliteten ökar
3. korruptionen ökar
4. Institutionerna försvagas
5. Ekonomisk tillbakagång
6. Diktatur införs
7. Inbördeskrig

Krav om begränsad yttrandefrihet möter vi dagligen och kriminaliteten har ökat på gator och torg.

Finns det inga gemensamma sammanhållna värderingar i ett samhälle så ökar korruptionen. Vi står nu med en fot var på trappsteg 2 och 3.

4 och 5 hör ihop. Det är Gunnar Myrdals tes i boken "Asiatiskt drama" som han senare fick Nobels ekonomipris för.

Ett sätt att undvika inbördeskrig är att införa diktatur. Inbördeskrig är sista trappsteget.

Allt detta kan ske i Sverige.

4 och 5 kan ske omkring 2020 och diktatur eller inbördeskrig före 2030.

Utifrån denna skiss kan man fundera på vad som sker på Gotland.

Ett märkligt tilltagande promiskuöst beteende verkar ha utvecklats i Sverige.
Kvinnor söker sig ut på kvällarna, små 13-åriga flickor, kvinnor i alla åldrar, och ger sig in i omedelbart sex och gruppsex utan att veta namn på eller kunna tala med dem de möter. Det sker numera dag som natt.

Sedan ångrar kvinnorna sig och säger sig ha blivit våldtagna. De utpekade frikänns som i massamnestier. Det är den officiella bilden som våra myndigheter förmedlar till svenska folket.

En kvinna på Gotland i rullstol säges frivilligt ha inlett en flera timmar lång orgie utan att ens veta vilka männen var.

Enligt våra institutioner (se punkt 4) verkar det bara vara ensamkommande barn som varken kan svenska eller svenska seder som kommer i kontakt med dessa "promiskuösa" kvinnor.

Beteendet är likartat. Kvinnorna blir ensamma med en grupp unga män, de har sex, kvinnan bryter samman och anmäler till polisen som omedelbart lägger ner anmälan.

Riksdagen, institutionerna och media tiger (se punkt 1 och 4).

Svensk lagstiftning börjar likna saudisk sexuallagstiftning där mannen frikänns och kvinnan döms vid en våldtäkt på kvinnan. Så långt som att hon får piskrapp och sedan fängelse har det inte gått än i Sverige.

Och det är här Gotland kommer in. Frisläppandet av männen kan närmast betraktas som en provokation.

En del säger sig känna kvinnan. Hon är inlagd för vård och befinner sig i ett traumatiskt tillstånd. Jag vet inte vad som är sant.

En massmobilisering av poliser till Gotland har skett de senaste dagarna.

Gotlandsfärjan klockan 12 i dag är inställd med hänvisning till hårt väder.
Just nu blåser det 14 meter per sekund vid Landsort (18 i byarna) som Gotlandsfärjan passerar och vid Harstena en bit längre söderut är vindhastigheten 8 meter per sekund (16 i byarna), vid Gotska Sandön är vindhastigheten 9 meter/sekund (20 i byarna). Fårösund (norr om Visby) 12 m/s (16 i byarna).

Är det hårt väder? Njäe. Det kan vara besvärligt med vinden från nordost.
Jag har en känsla av att polisen genomför en övning för att se hur man snabbt mobiliserar stora grupper poliser mot uppretade medborgare.

Det intressanta är att när upploppen är i Husby, Rinkeby, Gårdsten och Biskopsgården så står poliserna och tittar på. När det är svenskar, så mobiliserar polisen sig snabbt för aktioner mot befolkningen.

Det ser inte lovande ut för Sveriges befolkning.

Stefans tidigare gästinlägg om ett hotande inbördeskrig i Sverige hittar du här.
2 kommentarer:

  1. Vi är nog många som håller med att Stefans trappstegsmodell är en bra beskrivning av vad som händer i Sverige och Europa just nu. Den frågan man samtidig ställer sig är vad kan lilla JAG göra för att förhindra denna utveckling som verkar så destruktiv för det landet vi tross sina brister älskar. Jag är en vuxen man men kan ta mig i att fälla en tår för moder Svea och vår barn. Kan man lita på dessa politiker som verkar förneka problemet eller vara drabbat av hybris? Kan man hitta andra och samarbeta med så man blir starkare tillsammans. Måste man köpa självförsvarsspray och bära med sig för att gripa in om någon ger sig på kvinnor eller barn eller en själv? Det känns som vi behöver några som kliver fram och visar vägen eller kan det låta helt fel?

    SvaraRadera
  2. Han menar rätt men skiljer inte i ord på befolkning och folk, vilket är skilda saker. Det bör stå (ändringar i versaler):
    "Det intressanta är att när upploppen är i Husby, Rinkeby, Gårdsten och Biskopsgården så står poliserna och tittar på. När det är svenskar, så mobiliserar polisen sig snabbt för aktioner mot FOLKET.

    Det ser inte lovande ut för Sveriges FOLK."

    SvaraRadera