lördag 22 oktober 2016

Om ett maktlöst folk

Sveriges folk är redan slavar under bankstermaffians NWO och befinner sig nu i ett tillstånd av fullständig maktlöshet. Socialismen är navet i införandet av NWO i hela Europa. Något jag skrev om här.

Svensk politik är riggad och korrupt och ingen kan därför hoppas på förändring genom politik. Vi måste vara beredda att förändra oss mer säger Fredrik Reinfeldt här. Det räckte inte med att öppna våra hjärtan.

I själva verket kan vi inte göra ett smack för att rädda resterna av Sverige då det är geopolitiska krafter som avgör vårt öde. Dessa krafter kontrollerar helt de svenska politikerna på riksnivå som sålt bort oss till globalisterna. Läs här om hur Stefan Löfvén låter sig kontrolleras.

Skulle Trump vinna presidentvalet i USA, vilket är osannolikt då deras valsystem är riggat av George Soros och demokraterna, läs här och här, då skulle förändringar kunna börja inledas som innebar massarresteringar av hela den korrupta politiska elit som är ansvariga för att Sverige brinner och faller samman. Så detta är en from förhoppning som tyvärr är ytterst osannolik.

Det finns krafter i den amerikanska administrationen och i federala organ Agencies och i Pentagon som jagar Khazarmaffian för att arrestera dem. Clinton och Obama vet att de lever på lånad tid och att de en dag kommer att ställas inför rätta för "High treason" mot det amerikanska folket.

Är Donald Trump farlig för dem för att att han avslöjar graverande fakta om makten i USA? Lyssna på hans tal i West Palm Beach, Florida här.

Jag har hoppats på Benjamin Fulford och hans "White Dragon Society" länge nu men inget synbart har skett ännu.

Så vår framtid avgörs inte av marionetter för Khazarmaffian i svensk politik, den politiska adeln, utan avgörs i det amerikanska presidentvalet.

Vinner Clinton, vilket verkar sannolikt p.g.a. valfusk så står vi alla inför att få uppleva WWIII med kärnvapen och utrullande av NWO i full skala. Läs här och här.

Under tiden vi väntar så brinner Sverige.

Våra kvinnor och flickor blir utsatta för gruppvåldtäkter av män som aldrig borde släppts in i Sverige. Det finns ingenstans att fly utan det är bara att förbereda sig på att försvara dig och din familj och att överleva det som komma skall. Polisen har gett upp och vädjar om stöd från medborgarna. Läs här.

Man kan ju också fråga sig, även om Trump skulle vinna, hur blir vi av med de medeltidsmänniskor som sjuklövern så länge importerat troget följande Kalergiplanen? Människor som inte vill integreras, bara mörda oss. För ut ur landet måste de. De har kommit hit som vapen mot oss alla. Läs här.

Som Roland Fransson säger i bilden nedan; Sverige var fantastiskt men allt som var Sverige finns bara i våra minnen, vi som är gamla nog att ha fått uppleva 70- och 80-talet.

Läs denna läsvärda artikel med titeln "När normen blir att inte våga fråga".

Läs också Ann Heberleins artikel här om tillit.

"Tillit måste också vinnas, upprätthållas och bekräftas – och när tilliten börjar tryta kan det gå mycket fort."

Så, svenska folk, fortsätt att diskutera bilbränder och utanförskapsområden med våra hjärntvättade politiker om ni orkar, de har ingen aning om vad de själva och deras föregångare ställt till med under de senaste 40 åren. Även om de skulle ångra sig finns det ingen återvändo längre. En stilla undran kan vara i vad mån man förutsåg att deras beslut skulle leda till en ren folkvandring eller inte. Den muslimska andelen av befolkningen i Europa närmar sig nu 20 % och kommer att fortsätta öka i framtiden. Finns det en gräns? Jag tror inte att våra politiker anser det.

Peter Krabbe. Källa här


Jag avslutar m

1 kommentar:

  1. När transfereringssystemen upphör så försvinner utrymmet för de flesta av våra nya landsmän att befinna sig här.

    SvaraRadera