fredag 28 oktober 2016

Om att torka upp översvämningen utan att stänga kranen

Europa går mot sin undergång om inte något radikalt sker snart. Ingen vågar se problemet som det är, mångkultur är en katastrof för kontinenten och kommer att förgöra vår civilisation. Och fort går det.

I Asien och i Ryssland betraktar man Europa med fasa. En hel kontinent vars politiker arbetar för sin egen undergång. Putin är mycket klarsynt i frågan om mångkultur och den globala eliten. Läs här.

De vet att det inte handlar om en flyktingkatastrof utan om en planerad invasion inom ramen för NWO syftande till att förverkliga Kalergiplanen. Människor används som vapen för att krossa Europas välmående nationer. Läs här.Men få Européer förstår detta och läser bara mainstreammedia där det hela framställs som en "flyktingkatastrof".

Läs här vad J M D Eliasson skriver:

"Attention on sinking ship of Sweden"

Detta är ytterst viktigt, detta förklarar flyktinginvasionen av människor som inte vill ta sig hit egentligen. Vilka ligger bakom den egentligen? Israel, de ljög och påstod att Saddam hade massförstörelsevapen och bad storebror USA om hjälp för att krossa Saddam Hussein, i ett land där man hade kontroll, där folk mådde bra och levde i fred och frihet lät man krossa ett samhälle under förespegling av en lögn. Vilket i sin tur gjorde ISIS möjligt till att "städa" upp runt Israel främst i Syrien.

Sverige har dom planerat att dumpa av en stor del av alla flyktingar i en nation där vi har en egenproduktion vid importstörningar på 1/10 del. Således kommer 9 miljoner människor i händelse av allvarlig kris sakna mat i landet Sverige, låter det rimligt med tanke på Sveriges ledande roll i flyktingkrisen? Är detta humanistiskt?

Sedan väljer Saudi Arabien att skicka in ett antal Fundamentalistiska terrorister som hjärntvättats för ett ändamål, att söndra och härska Europa genom vad de påstår är Islam. Vilket är en stor lögn, Wahhabism är en tolkning av Islam som Sionisterna i Israel ihop med sin bundsförvant Saudi Arabien använder som mordredskap mot Europas befolkning.

Hur reagerar gemene Svensk? Troligen kommer polariseringen öka, rasism, fördomar, våldsbrott, våldtäkter, och hatbrott. "Många döda som försöker fly" är egentligen Svenskar och dem som lever och bor i Sverige i framtiden. För kan det hända i Irak, kan det hända i Syrien så kan det också hända i Sverige!

Kräv Svenska politiker nu på att våran egenproduktion skall öka, se till att odla, lagra, och se till att det finns mat i händelse av kris. För krisen kommer onekligen drabba Sverige, frågan är inte om utan när och ingen bryr sig mer än du och dina vänner, grannar och familj. Politikerna? Glöm dem, de tänker bara på sig själva, sin inkomst och hur de skall undkomma eländet de vet ska komma.

Dagens ord av JMD, oberoende patriot i Sverige.

Hade USA aldrig startat kriget i Syrien hade man inte kunnat hävda att det var en "flyktingkatastrof" så man behövde kriget även av denna anledning.

Man smutskastar glatt den folkvalde och omtyckte president Assad av samma skäl, och framställer honom som en diktator i västmedia, på samma sätt som man gjorde med den mördade Khadaffi som också var folkvald och omtyckt och ryckt upp Libyen till ett välmående land.

Anledningen till att Khadaffi mördades av NATO, med stöd av Sverige, hittar du här och här. Khadaffis sista ord var; "vad har jag gjort er?" Läs här.

De deltagande länderna i NATO-koalitionen delade efter kriget upp landets tillgångar emellan sig. Ren plundring alltså.

Man plundrade det Libyska folket på alla deras tillgångar skoningslöst. Därför är Libyen ett helveteshål på jorden idag.

Globalisterna/Khazarmaffian sjunger dock på sista versen. Fler och fler vaknar och förstår deras ondskefulla agenda. Just nu pågår massarresteringar världen över, läs här. Kanske är mardrömmen över snart? Hoppet står till goda krafter i USA och till BRICS-länderna.

Eller lyckas de innan de faller starta det tredje världskriget först? Läs här. Jag tror dock att Putin är så klok att han inte låter sig provoceras.

Även Israel som också kapats av Khazarmaffian kommer att rensas från dem enligt artikel ovan.

Därför är det så fel att likställa den judiska staten Israel med Khazarmaffians härjningar. Något jag skrev om här i mitt blogginlägg om Sionism.

Jag vill passa på att länka till en läsvärd artikel om just Khazarmaffian som ni hittar här. Vilka är de egentligen?

Först då då dessa ondskefulla individer är fängslade tillsammans med sina lakejer i politiken och i mainstreammedia kommer vi att tillåtas att få stänga av vattenkranen.

Men är redan huset så vattenskadat att det är bortom all räddning?

Det vet vi inte, men mycket talar för det tyvärr.

Mycket talar också för att många av oss kommer att svälta ihjäl den dagen krisen kommer då vi inte har någon inhemsk livsmedelsproduktion kvar. Att krossa den, har också globalisterna och deras lakejer i den politiska adeln lyckats med.

1 kommentar: