tisdag 7 juni 2016

Om att stöpas i samma form enligt Frankfurtskolan

En viktig pusselbit för den nya världsordningen är att få bort självständigt tänkande individer. Ett fundament i socialism och kommunism.

Följaktligen arbetar arbetar arkitekterna bakom den nya världsordningen (den största ondska världen någonsin skådat) frenetiskt med att eliminera alla former av kritiskt och självständigt tänkande, genom fundamentet för alla individers framtid. Skolan. Verktyget är kulturmarxism.

Har du inte lyssnat på Stefan Torssell tidigare om Frankfurtskolan, gör det!Allt leds och planeras av globalisternas organ FN och i Sverige av deras lakejer, den politiska adeln. Allt enligt FN Agenda 2021 och 2030. Läs här.

Lisa Haven, en icke politisk korrekt bloggare (om politisk korrekthet, läs här), larmade om vad FN planerar den 4:e juni. Se här. De fick som de ville (det får de alltid tack vare politiska lakejer).

Min bloggranne Parik Enlund släpper fram sin fru Caroline i ett inlägg som heter “Staten indoktrinerar barnen i form av skola” här.

Vi föds som fria människor. Men så fort vi är födda blir vi en PERSON (med versaler = Capitis Diminutio Maxima) och en ägodel, en del av "Maritime Admirality Law", vilket betyder en del av Federal Reserves banksystem. Du förvandlas från en fri människa till en slav strax efter din födelse. Likheten med The Matrix är slående. Se denna video!


Vi är i krig. Frihet eller slaveri. Vad väljer du? Väljer du det röda eller blå pillret? Du är redan slav under banksystemet. Läs här.

Vår framtid avgörs just nu. Vad gör du för världen och dina barns framtid? Det är högt tid att bestämma dig. Kanske finns det en annan verklighet som du inte vill eller vågar se? Vågar du läsa, läs här.

Vågar du frigöra dig? Punkt 10 i den sista sliden i videon ovan är egentligen vad detta inlägg handlar om. MEN SAMMANHANGET ÄR BETYDLIGT STÖRRE!

Befria dig själv och våra barn från Frankfurterskolans kommunism och den nya världsordningen. Gör motstånd och låt oss inte duka under som slavar i den nya världsordningen! Vi är redan slavar, men låt oss göra oss fria!

Vill du förstå Sverige av idag så läs här.

Sov gott i natt!

Vill du veta mer, finns det mer på min blogg.

Pink Floyd visste vad de talade om redan 1979...

'


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar