lördag 7 maj 2016

Om rätten att bli rasande över vansinnet - Gästinlägg

Jag hittade denna text av Åsa Westerberg på Facebook. En text som exakt beskriver mina känslor också. Läs Åsas ord, kanske du känner igen dig också? Över till Åsa:

Det är min förbannade RÄTT att som svensk medborgare bli rasande över galenskapen som förtär mitt land inifrån och ut. Det är min grundlagsskyddade RÄTT att få uttrycka den ilska som just nu kokar inom mig. Det är nämligen det som kallas demokrati.

Det är det som ÄR yttrandefrihet. Det är ALDRIG NÅGONSIN min skyldighet att "högakta" precis varenda främmande "kultur" som letar sig hit till MITT eget land - definitivt inte de som hatar mig som svensk (kvinna) och öppet inte bara visar förakt utan pissar på hela min kultur, mitt ursprung...!

Det är vidare min grundlagsskyddade RÄTT att bli fly förbannad när jag ser hur människor kommer hit enbart i syfte att roffa åt sig delar av det välfärdssamhälle som MINA förfäder kämpat sig blodiga för att bygga upp - samtidigt som de är respektlösa bortom alla gränser mot oss medborgare som idag, med våra surt förvärvade skattemedel, tvingas betala det påtvingade kalaset.

Jag är trött på att höra hur det klagas på allt från den mat som serveras minst tre gånger per dag, till snabbheten på surfen på de smartphones och laptops som tillhandahålls dessa "ensamkommande". Naturligtvis helt gratis. (För dem.)

Jag är förbannat TRÖTT på att läsa om hur uppenbart fullvuxna skäggiga s k "flykting""barn" slår sönder boenden de är hänvisade till bara för att det i deras ögon inte passas upp tillräckligt bra och snabbt på dem.

Jag är spyless på att höra hur de misshandlar eller till och med mördar inte bara varandra utan tyvärr i några fall även den personal som är satt att finnas till hands och serva dem dygnet runt.

Jag är vansinnigt jävla apless bortom alla ord på att dagligen se på nyheterna hur främst små flickor och kvinnor i våra förut så trevliga och glada badhus blir tafsade på och antastade av primitiva, översexuella män. Trött på att läsa om alla dessa brutala överfall och gruppvåldtäkter som ökat lavinartat i takt med "berikningen" av vårt samhälle.

Jag är kräkless på de arroganta yrkestiggare jag möter i min vardag. Individer som anser sig ha rätt att antasta mig hur och varsomhelst för att kräva mig på pengar. Individer som tycker de har rätt att stjäla vad än de vill från våra butiker. Tar sig rätten att bryta sig in på privat mark ockupera den och slå upp illegala, ohygieniska, läger.

Men inte nog med det: de anser sig även ha rätt att kräva el, vatten och toaletter - givetvis helt gratis och utan någon som helst motprestation.

I de fall de faktiskt får hjälp av någon "godhjärtad" frivilligorganisation tar det inte många dagar förrän allt de så generöst fått till skänks är totalförstört och nedskitat till oigenkännlighet. Då kräver genast de här oinbjudna "gästerna" att någon annan (läs en svensk eller annan s k "gadjo") ska städa upp efter dem - de anser sig nämligen själva vara alldeles för fina för att befatta sig med skiten de bär ansvaret för.

I Sverige lever idag människor från världens alla hörn. Redan på 1960-talet fick vi en stor invandring hit främst från Finland och södra Europa. Det var bra.

De människor som då valde vårt hemland som sitt nya kom till oss för att vi var i skriande behov av ny arbetskraft. De inte bara integrerades snabbt i det svenska samhället - de assimilerades helt och hållet och är idag, precis som deras barn, svenskar.

I slutet av 70- början på 80-talet kom iranierna som likt européerna snabbt anpassades och kom in vårt samhälle utan några problem.

Under 80-talet kom det många jugoslaver till Sverige främst för att arbeta. Sedan till följd av Balkankriget kom en ny våg av riktiga flyktingar (d v s sådana som faktiskt flyr från pågående krig) under 90-talets första hälft.

Vi såg samma slags positiva utveckling för dem som för de grupper som kommit före.

Idag har vi fått en relativt stor grupp människor som invandrat till vårt land från Asien, främst Thailand och Vietnam. Vad beror det då på att vi ALDRIG på nyheterna, gång efter annan, får se skrämmande reportage om hur thailändska män överfaller och gruppvåldtar svenska tjejer?

Varför kan vi inte ständigt läsa i våra tidningar hur ligor av vietnamesiska kvinnor specialiserar sig på fula åldringsrån och fickstölder? (Jag menar de är ju också invandrare...!)

Så VAD beror det då på att även denna grupp utan problem lyckas bli en fungerande del av vårt samhälle - som verkligen berikar oss i ordets sanna betydelse - utan att för den sakens skull känna sig "kränkta" eller att de behöver göra avkall på sin identitet som asiater...?

Kan det eventuellt bero på - och här kommer tiotusenkronorsfrågan - att det faktiskt ÄR en enorm skillnad på olika kulturer och religioner?? Att det faktiskt SPELAR ROLL vilken uppfostran och grundvärderingar man bär med sig från starten?? Att vissa religiösa inriktningar och kulturer de facto ÄR mindre önskvärda än andra i ett samhälle som vårt??

Om vi svarar ja på någon eller alla av frågorna ovan, hur kan det då någonsin klassas som s k "hets mot folkgrupp" att belysa detta enkla faktum?! Hur kan det vara "brottsligt" att påpeka det uppenbara i att det bevisligen inte är den mest briljanta av idéer att släppa in okontrollerbara mängder människor från kulturer vi redan VET är svårare än andra att integrera (än mindre assimilera!) i ett samhälle som ser ut som vårt?

Och slutligen, hur kan det vara straffbart att erkänna att man inte känner en direkt översvallande glädje och kärlek när man blir ofrivilligt över"berikad" med individer från dessa kulturer och religioner som står i diametral motsats till våra egna grundvärderingar, som är fullständigt oförenliga med vår inhemska svenska kultur??

Vari ligger det konstiga i att känna stark motvilja, ibland till och med hat, mot de värderingar som går tvärs emot ALLT vad humanism och medmänsklighet heter??

Som är ett regelrätt HÅN mot mitt Sverige, min historia, min kultur - mot mig och mina systrar och bröder! Hur kan det anses "fel" att känna en viss avsky mot de individer som anser sig ha rätt att tvinga på mig sina främmande värderingar, mot min vilja??! I mitt eget land!!

Det ska bli mycket intressant att höra hur det motiveras i en svensk rättssal.

And I hereby rest my case!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar