tisdag 12 april 2016

Om Sverige - De blindas rike - Gästinlägg

Ännu ett gästinlägg av Daniel Larsson:

Sverige, de blindas rike

Läser nu på SVT-Text att det finns 100 IS-sympatisörer i bara Borås. Enligt SÄPO och Polisen ser det ut såhär i varje svensk stad av lite större storlek.

Så med andra ord håller Sverige på att förvandlas till ett Paradis för Islamister och de som vill bygga ett nytt Kalifat med ond bråd död till alla som vill annat, till alla homosexuella, till alla handikappade, till alla av annan religiös tro och med en vedrvärdig syn på kvinnan.

Hur har det blivit så?

Jo för att i Sverige har vi i under en lång tid nu haft politiker och media som drivit en hetsjakt på dem som kritiserat Islam, på dem som velat ha en annan politik kring flyktigmottagande o.s.v.

För låt oss nu för en gångs skull vara helt ärliga med att det är den oansvariga flyktingpolitiken som möjliggjort för denna lavinartade ökning av Islamskt synsätt.

Lägg därtill den mer eller mindre sinnesjuka synen på att rasism och hatbrott inte kan begås av människor med viss hudfärg eller etnicitet och vi har den kompletta bilden av hur en demokrati plötsligt blivit förespråkare för samma vedervärdiga synsätt på människa och samhälle som Adolf Hitler tvingade på Europa i den mörkaste delen av vår historia.

Imamer runt om i landet ser med glädje på hur vanliga svenskar går man ur huse och skanderar om rasism och hets mot folkgrupp när varje uns av kritik riktad mot Islam kommer fram.

Imamerna gnuggar glatt händerna och känner att det här var inga större problem att utrota demokratin i den här lilla staten. Invånarna praktiskt taget gör jobbet åt oss och inte anar de heller vad som väntar dem!
Allauh Akbar....

Hur kunde ett av världens mest jämställda länder hamna i en feminism som klär sig i ett av världens mest kvinnofientliga plagg frivilligt och påstår att de står upp för kvinnliga rättigheter?

Hur kunde ett av världens friaste länders Gaylobby öppet gå ut på gator och torg för att visa sitt stöd för en ideologi som vill mörda dem, och som inte tvekar att visa dessa åsikter öppet?

Hur kunde ett av världens mest demokratiska länder plötsligt bli en åsiktsdiktatur där politiska justitiemord begås av befolkningen varje dag, där hets och hat mot politiska motståndare numer är norm snarare än något vi kraftfullt ska motarbeta?

Och till sist, hur kunde ett land som så öppet visar sitt hat och sin avsky mot Nazismen, hylla både en religiös ideologi vars likheter med Nazismen är svindlande och ett eget politiskt klimat där likheterna med Nazisternas åsiktsförtryck är slående?

Sverige, en nations dödsdans på bästa sändningstid!
1 kommentar:

  1. Ett paradis för islamister? Och vad menas med att imamerna vill utrota demokratin? Varför då? Finns det bevis för det? Har du hört eller sett det personligen? Är ganska säker på att de hellre skulle stanna i sitt hemland än att behöva leva i ett land med de paranoida konspirationsteoretikerna som skriver på denna blogg om de kunde välja. Och är det inte era åsikter som ligger närmre Hitlers rasideologi? Det enda som står på den här bloggen är ju hur invandrare förstör Sverige och svenskarna.
    Att bära slöja är inte kvinnofientligt. Det som däremot är det är att gamla vita gubbar som ni ska säga åt kvinnor vad de får och inte får bära. Majoriteten av alla kvinnor bär dem frivilligt. I många muslimska länder är det inte ens lagstiftat, till skillnad från i flera västländer som har/vill förbjuda slöja. Det är att förtrycka kvinnor att lagstifta om att de inte får använda ett plagg som de själva VILL ha. Vad rör det dig om kvinnorna väljer att ha slöja eller inte? Kvinnliga rättigheter = kvinnor får själva välja vad de ska och inte ska ha på sig utan att tråkiga män kommer och försöker bestämma det åt dem!
    Så förundrande att ni väljer att helt bortse från fakta (så som att både Sveriges och Tysklands ekonomier går väldigt bra, Sveriges BNP har ökat sen flyktingkrisen startade, majoriteten av alla privata företag ägs av första eller andra generationens invandrare eftersom de kommer till Sverige med nya idéer och innovationer, Sverige är landet med flest MNC:s per capita etc.)

    SvaraRadera