lördag 2 april 2016

Om att stå upp för vår kultur

Debatten i sandlådan Sverige handlar mycket om hur vilken usel regering vi har. Frågan är dock mycket större än så vet ni som följer min blogg. Det handlar om hela vår kultur, vår demokrati, upplysningstidens ideal, vår åsiktsfrihet, vår yttrandefrihet, vår kristna värdegrund och mycket mycket annat som vi en gång tog för självklart. Allt detta är på väg att tas ifrån oss och försvinna.

Kanske är det redan försent? Läs här. Läs också här om den profetia som Baba Vanga gjorde före sin död 1996.

Bulgaria-born Prophetess Baba Vanga, who died in 1996 at age 85, was known as “Nostradamus from the Balkans” thanks to a purported 85 percent success rate and has long been revered in Russia and Europe as a kind of supernatural saint.

2016: “Muslims” will invade Europe, which will “cease to exist” as we know it. The ensuing campaign of destruction will last years, driving out populations and leaving the entire continent “almost empty.”

2025: The population of Europe will reach almost zero.

2043: Europe’s transformation into an Islamic caliphate is complete. Rome is named the capital. The world’s economy thrives under Muslim rule.

Låt oss hoppas att hon hade fel denna gång.

Vi kan inte förvänta oss någon hjälp från våra etablerade partier eller EU. De är allt för djupt insyltade i globalistagendan, så skall vi försvara de värden som vi anser vara essentiella och självklara får vi göra detta själva. Europas folk mot den globala makteliten som nu inleder den sista fasen att förslava oss, som jag bl.a. skrivit om här och här.


Den här gången kan Europas folk inte vara säkra på om vi har den politiska eliten bakom oss. Mycket tyder på att så kanske inte är fallet. Socialister och liberaler har i decennier drömt om en mångkulturell utopi och frenetiskt kämpat för att realisera den genom massinvandring av unga våldsamma män från dysfunktionella kulturer i Mellanöstern. de flesta muslimer. Islam, som är en ideologi som är oförenlig med en sekulär demokrati. Lika omöjliga att förena som att blanda olja med vatten.

Det hela börjar slå tillbaka mot den politiska adeln nu. Se här om ett islamisthot mot Angela Merkel.

Upploppen enligt globalistagendan (en totalitär kulturmarxistisk diktatur) är nog tyvärr för sent att stoppa. Mycket tyder på att upploppen i Europa börjar väldigt snart, kanske redan i år. Läs här. Det är precis det som globalisterna vill. Provocera fram uppror så de kan etablera sin kulturmarxistiska diktatur och förslava oss alla. Ge dem inte denna glädje.

De våldsamma unga män som de hoppas skall starta upproren/inbördeskriget i Europa lockas hit helt medvetet enligt globalisternas plan med olika löften. En person som heter Anders skriver så här på Facebook:

Svenska kvinnor demonstrerar eftersom de kräver "riktiga män".

Så här låter det, när flyktingsmugglarna marknadsför, Sverige, över internet och i annonser.

På det hela taget kan man påstå att unga syriska män lockas till Sverige genom de äldsta tricken i boken pengar och tjejer.

Det publiceras bilder på blonda skönheter och man skriver att upprörda svenska kvinnor demonstrerar eftersom de kräver "riktiga män".
Sverige har tillgång till massvis med pengar som placerats på utländska konton av presidenten Bashar al-Assad. Nu delar man ut pengarna till de syrier som lyckas ta sig till landet. "Kom och ha lite roligt".

Sverige erbjuder de flyktingar som kommer ett lyxliv, och Migrationsverket hjälper alla nyanlända flyktingar att komma till rätta, genom att ordna bostad o.s.v.

Innan man får en egen bostad inkvarteras flyktingarna på hotell samtidigt som staten står för alla levnadsomkostnader.

Allt det här målas upp för unga män i ett krigsdrabbat land som sedan satsar över 100 000 kronor för att smugglas till ett uppdiktat Utopia. Så hamnar de i ett nedlagt skjutfält någonstans, och då är det kanske inte så konstigt att de blir upprörda.

Skulle inte Sverige kunna sätta in militär, för att bekämpa människohandeln på plats, och på så sätt rädda massvis med liv, och spara en massa unga kvinnors lidande, i form av sextrakasserande Muhammedaner?

Läs också artikeln från Östersundsposten här med titeln "Här är de rena lögnerna som lurar flyktingar till Sverige".

Unga män från dysfunktionella kulturer används som vapen för att krossa oss som bor i Europa. Något jag skrivit om här. Islam är bara ett verktyg i en satanistisk konspiration att ta över världen och för att starta det tredje världskriget. Se denna video.Allt vi f.n. kan göra är att väcka fler ur dvalan som man hamnat i genom indoktrinering via mainstreammedia så att ett massivt folkligt motstånd etableras mot globalistagendan.

Min blogg, som innehåller mina analyser och tankar kryddat med massor av länkar till filmer och artiklar, innehåller massor av det som alla borde känna till. Det är däremot upp till var och en ta sig tid att upplysa sig.

Nu är det allvar, det är Europas folk mot den globala makteliten. Vi är miljoner, de är bara några tusen så rent numerärt har de ingen chans. Men är man inte medveten om hotet så kan man ju heller inte protestera emot det. Tro inte på något du läser i mainstreammedia. Sök andra källor. Här är ett exempel på en artikel som är läsvärd. Tyvärr måste du leta själv eller följa bloggar som min.

Se till att upplys dig nu. Vänta inte längre, Det är upp till dig och mig att kämpa för Europa. Ett Europa som vi vill ha det. En framtid vi drömmer om för våra barn.

Titta på denna video av Henrik Larsson som introduceras så här:

"The media blackout was near complete when patriotic veterans from both the U.S. military and the Occupy movement, along with III% Militia and Anonymous marched on Washington D.C., in a united attempt to start a peaceful second American revolution—an Americana counterstrike against Cultural Marxism. 

This documentary provides an in-depth report on what the political aristocracy and its propaganda tool, Mainstream Media, would like to label as potential "Domestic Terrorists." 

This is also a forthright account by these good men and women concerning the current American crisis: a country about to collapse due to corrupt leadership on both sides of the political spectrum; in fact by the very enemies of Lady Liberty herself—Globalists."


Vilka är då globalisterna och deras lakejer?

Lars Bern har skrivit en utmärkt artikelserie på detta tema. Du hittar dem länkade nedan:

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4

Läs också Lars Berns artikel om varför våra politiska ledare sviker oss här och hans artikel där han ställer sig frågan, "Är Peter Hultqvist en säkerhetsrisk" här.

Missa inte heller Peter Krabbes artikel om vilka som i verkligheten styr världen som han presenterar med orden "Tror någon att dagens händelser i världspolitiken sker slumpmässigt? Som spontana tillfälligheter i det fördolda? Nej, det som händer är fullt medvetet och de som iscensätter det har absolut ingen ambition att kliva fram!"

Det är hög tid för en fredlig revolution. Låt dig inspireras av de amerikaner som visas i Henriks video ovan. Den fredliga revolutionen kommer att komma om bara fler görs medvetna om vad som står på spel. Deras egen framtid, och kommande generationers framtid.

Vi har ett land vi älskar. Onda krafter vill ta ifrån oss vårt land.


Börja med att dela detta inlägg till dina vänner.

1 kommentar:

  1. jag har svårt att se en fredlig revolt då det det finns för många jehad i landet dessutom är det ett faktum att övriga muslimer som vi har accepterat lider av total munhäfta vilket i sin tur gör att dom blir kanske potenssiella jehad vid konflikt men våran revolt kanske ska börja med våra egna förädare det finns ett antal personer som har dömts till långa volter för landsföräderi så jag ser ingen skillnad på dom i regeringen o typ ex wennerström

    SvaraRadera