tisdag 22 mars 2016

Om terrorism och islam

Dagens terrorattentat i Bryssel ställer frågan på sin spets, är det islam som ligger bakom dessa attacker eller är det någon annan?

Jag påstår inte att jag har svaret på denna fråga, men jag har i alla fall en uppfattning.

Ideologin islam är extremt våldsbenägen och saknar fullständigt spärrar när det gäller våldsutövande mot oskyldiga människor. Graden av fanatism är extrem hos bokstavstroende islamister. Mohammed leder stort som massmördare och sägs personligen ha mördat 400 människor och genom sina skrifter leder han stort genom att inspirera till fortsatt mördande.

Det sägs att ideologin islam genom historien mördat över över 270 miljoner människor då det mördas fortfarande i profetens namn. De flesta av dessa offer är andra muslimer,

Nummer 2 på listan av mördare är Mao Zedong som sägs ha mördat 78 miljoner människor.
Nummer 3 på listan av mördare är Josef Stalin som mördade 23 miljoner människor.
Nummer 4 på listan av mördare är Adolf Hitler som mördade 17 miljoner människor.

Dessa siffror visar tydligt att islam är den i särklass värsta mördarideologin mänskligheten någonsin har upplevt och förmodligen kommer att få uppleva.

Idag stöds IS av mellan 63 och 287 miljoner muslimer i bara 11 länder enligt denna undersökning från Pew Research Center. Resultatet av undersökningen visas grafiskt nedan.


Alltså finns det 100-tals miljoner IS-anhängare bland världens muslimer.

Ideologin islam har terroriserat mänskligheten i 1400 år. Lyssna och lär av Dr. Bill Warner när han berättar om islams terror genom århundraden nedan. Ta dig tid att lyssna på hela föredraget då det är mycket viktigt !


Men, vad ligger bakom de senaste decennierna av islamistisk terror? Är det bara islam som ännu en gång beslutat sig för att sprida sin Jihad helt plötsligt? Något eller någon verkar ha väckt lusten till Jihad även i så avlägsna och kalla länder som Sverige.

Självförtroendet är det inget fel på. Denne danske imam säger full av tillförsikt att islam kommer att erövra Europa. Sen är det så, och det vill jag understryka, att alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister idag är muslimer.

Muslimer är också de som lider mest av islamisternas framfart så man skall inte relativisera alla muslimer till en grupp. Något jag skrivit om här.

Det är ett känt faktum att terrorism bara fungerar om man låter den fungera. Något som skrivs i denna artikel från The Clarion Project.

Terrorister är helt beroende av välvillig media som rapporterar om deras "stordåd" (som de själva ser det) annars får de ingen näring/payback för sitt mördande. Något jag tidigare skrivit om här.

Terrorism handlar om att sprida skräck och fruktan och dödandet är bara ett medel mot detta mål. Därför är rapporteringsvillig media helt avgörande för dem. Media som helt kontrolleras av de angloamerikanska bankoligarkerna som självfallet är väldigt angelägna att få rapportera.

Hur startade då denna våg av vår tids jihad vi nu genomlider? Jo, den startades av CIA i Afghanistan då USA utbildade och understödde föregångarna till Al Queada, mujahedin. Läs denna insiktsfulla artikel. Citat från artikeln:

"In fact, the CIA had been backing Afghan Islamists well before the Russians invaded the country in December 1979."

Motivet var då geopolitik och är detsamma idag. De västerländska bankoligarkerna (globalisterna) har startat, och betalat för, samtliga krig (genom att stödja båda sidor i konflikten) sedan Napoleonkrigen.

Idag är det regimen Assad i Syrien man vill krossa p.g.a. pengar och makt och för att det korrupta och kriminella västerländska banksystemet då och då behöver "startas om". Läs här.

Därför sker det som sker i Syrien idag. Lyssna på denna video med General Wesley Clark som berättar om globalisternas cyniska spel genom den statsbildning de styr, USA.

Planen 2003 var att erövra sju länder på fem år. Motivet är geopolitiskt och kretsar kring oljan, banksystemet och makt/personliga förmögenheter hos den globala eliten som drömmer om världsherravälde. Läs här.Vad är ett bättre vapen än fanatiska unga män från tredje världens mest dysfunktionella kulturer för att krossa Europas demokratier och välmående medelklass (som är förutsättningen för en demokrati)?

Dessa människor som helt saknar mänsklig empati och spärrar när det gäller våld är det perfekta vapnet att använda mot oss. Något jag skrivit om här, Och vi importerar dem villigt under en täckmantel som kallas "ensamkommande flyktingbarn" genom våra politiker i EU. Prognosen för Europa ser minst sagt mycket, mycket mörk ut. Läs här.

Men kom ihåg, invällarna hade inte kommit hit om det hela inte hade varit planerat och önskat av den globala eliten. George Soros är den person som leder invasionen av Europa på uppdrag av de övriga globalisterna.Så vår tids jihad är skapat av väst själva och främst USA, som är styrt av en frimurarelit. Läs denna artikel med titeln "Vestlige ledere fraskriver seg ansvaret for en terror de sjøl har skapt" från en bloggare i vårt västra grannland.

Sveriges säkerhetspolitik styrs idag helt av USA enligt denna artikel och vad USA gör i världen det stödjer även svenska regeringar fullt ut. Vilket gör dig och mig till medskyldiga i terroristernas ögon som varande svenskar.

Just nu pågår kampanjen om att vi skall in i en annan av globalisternas skapelser, NATO, som om det inte vore nog illa med EU och FN.

Läs också Lars Berns utmärkta artikel här med titeln "Vilka är de ansvariga?".

Det är dags att vakna upp Svensson innan problemet kommer till ditt kvarter. Du har röstat fram de politiker som har makten att ta tag i problemet. Kräv att de gör det eller följ med på resan som innebär vår civilisations undergång.

Idag styrs världens mest brutala terrornätverk från Sverige. Läs här. En av IS-terroristerna som dödades i Bryssel förra veckan satt i styrelsen för ett Hoforsföretag. Läs här. Förvånad? Inte jag. Svenska politiker har låtit politisk islam ta över hela det svenska samhället länge nu.

Något vår egna modiga liberala muslim Hanna Gadban väl beskriver i sin bok "Min Jihad". Köp den och läs den! Se här.

Detta har kunnat ske p.g.a. en sinnesjuk och ansvarslös migrationspolitik och politiker som låtit sig korrumperas på globalisternas Bilderbergmöten. Stefan Löfvén var på Bilderbergmöte år 2013. Läs även här.

Här är en upplysande artikel om Bilderberggruppen och de som egentligen styr världen.

Se här vad som hände ett team från Australienska 60 minutes när de besökte Rinkeby, en av Sveriges 55 no-gho-zoner. Snart är hela Sverige en enda stor no-go-zone.

Vårt lilla hopp står till Centraleuropas nationer som börjar vakna upp ur globalisternas kulturmarxistiska strypgrepp då de förstår och vet vad totalitärt förtryck innebär och vad som EGENTLIGEN sker i Europa.

Läs Mons Krabbes artikel om detta här och lyssna på Ungerns ledare Viktor Orbán via Tobias Lindbergs blogginlägg med titeln "Tiden för motstånd är kommen" här och här.

Det är precis en sådan ledare Europa behöver nu. En person som vågar stå upp för sitt folk och vår civilisation. Vi kommer säkert inte undan det kommande kriget, men om vi inte vill vinna det (om politisk vilja saknas), då är vi garanterat dömda till undergång och vår civilisation låter sig ersättas av den värsta mördarideologi som finns, politisk islam.

Läs min bloggranne statsmannens inlägg om vilka krav vi BORDE ställa på muslimer som kommer hit. Läs här.

Valet är ditt förbered dig, våga öppna munnen eller sov vidare. Läs här. Väljer du att vara tyst, så skall du veta att din tystnad dödar människor.

Jag avslutar med att citera "En arg blatte talar" i ett inlägg han postade på Facebook idag. Läs det och reflektera:

"Terrorattacker i Bryssel dödade 26 människor och skadade 136 stycken. Det hände på flygplatsen, tunnelbanan och centralstationen. De allmänna platser folk brukar vistas mest. Områden där varenda människa garanterat kommer ställa sig ett flertal gånger i livet.

Och folk är rädda. Vilket är förståeligt.

Sverige delar ut asyl till vem som helst. De som saknar ID-handlingar, har falska ID-handlingar, begår brott, saknar egentliga skyddsskäl, de som redan har uppehållstillstånd annanstans.

Säpo har redan bekräftat att det finns terrorister i Sverige bland flyktingarna men att de inte kan utvisas på grund av ”mänskliga rättigheter”, och vi har sett flera rapporter om IS-sympatisörer som trakasserar kristna asylsökare dom delar asylboende med.

Självklart blir dessa INTE utvisade med omedelbar verkan. I ett fall släpptes han på fri fot under pågående rättsprocess trots flera vittnesmål: Läs här.

Det finns säkert terrorister i Sverige. Trots detta, är det tveksamt om dom skulle vilja attackera Sverige. Med tanke på att detta är en fristad där dom får tillgång till gratis sjukvård och socialbidrag när dom inte halshugger och våldtar nere i Mellanöstern.

Så ni kan nog känna er trygga. Däremot ska ni inte känna er oskyldiga. De senaste 10 åren har ni röstat på samma människor som gjort det här landet till en tickande bomb. Politiker som finansierat Al-qaidas allierade i Syrien och hjälpt till att skapa flyktingkrisen: Läs här.

Jag ser dumma amerikaner som hatar muslimer och lägger skulden på Islam för terrorattackerna vi ser i världen, när det är deras egna folkvalda som hjälpte ISIS växa och bli ett seriöst hot: Lyssna här.

På 80-talet beskrev Ronald Reagan Bin Ladin som en ”frihetskämpe”. Varför då? För att USA trodde dom kunde använda militanta islamister som nyttiga idioter mot Ryssland: 
Jag tror inte jag behöver förklara hur pass snett den strategin gick, och hur det slog tillbaka på hela världen några år senare. Det otroliga är ju att dom inte lärde sig av det. Det vi ser i Mellanöstern just nu är bara en förlängning av konflikten under Kalla Kriget.

Samma människor västvärlden slåss mot idag har dom en gång i tiden finansierat. Att Saudiarabien och Turkiet älskar ISIS är knappast nån hemlighet vid det här laget, ändå är västerländska länder mån om att gulla med dom och fortsätta jobba tillsammans. Jag undrar varför: Läs här.

”När jag pratar med en man som just nu tjänstgör i Irak om detta och varför vi åker och fjäskar för Saudiarabien – ett land som styrs av världens värsta hatideologi wahabismen och som finansierar IS, ett land som halshugger och korsfäster folk på torget lika ofta som vi har fredagsmys – istället för att invadera dem, och övriga allierade i Gulfstaterna, i antiterrorism- och demokratiseringssyfte svarar han: ”De äger ju i princip Stockholmsbörsen som jag förstår det.” ”

Att döda ISIS och förbjuda rekrytering kanske löser problemet kortsiktigt, men inte långsiktigt, då systemen som skapar jihadister kommer finnas kvar även efter ISIS försvunnit.

Det riktiga kriget mot terrorn kan inte ske ute i allmänheten med ökad övervakning som resultat, och medborgares rättigheter till privathet som uppoffring. Det måste ske i maktens korridorer där man bestämmer sig för att skapa grogrund för extremister, endast för att man vill komma åt vissa länders rikedomar.

Terrorattackerna vi ser är helt enkelt resultatet av eliternas maktspel mot/med varandra. Och det är vi vanliga medborgare som får ta skiten.

Tänker du börja hata muslimer på grund av vad extremister gör så är du helt enkelt en nyttig idiot, det är precis vad dom vill att du ska göra. Vanliga muslimer stödjer inte ISIS men istället för att alliera er mot handen som drar i trådarna vill du peka fingret åt fel håll."


1 kommentar:

  1. Det är skrämmande men tyvärr sant, som jag ser det i dagens maktkorrumperade regeringstillstånd,och en ynkedom till ledare!

    SvaraRadera