söndag 6 mars 2016

Om islam som det utvalda vapnet mot oss

Vi upplever att Islam håller på att ta över hela västvärlden. Islam är dock bara ett verktyg vars destruktiva kraft är synnerligen lämpligt för globalisternas mål att krossa Europas nationer. Läs här.

Har du sett den mycket viktiga video jag länkade till här så vet du att nazisterna vann andra världskriget och att de angloamerikanska bankoligarkerna finansierade Nazityskland och valde ut psykopaten Adolf Hitler att leda Nazityskland. I själva verket är det nazister som styr USA idag varför man kan påstå att de verkligen vann andra världskriget.

Dödslägren finansierades också av bankoligarkerna och den ökända järnvägen in i Birkenaulägret byggdes med amerikansk järnvägsräls får du också lära dig i videon.

Deras huvudsakliga organisation för att terrorisera världen heter CIA som ständigt ägnar sig åt smutsiga "black ops". Det är också CIA som används för att starta krig och senaste exemplet är Syrien. Läs Tobias Lindbergs utmärkta analys av kriget i Syrien här. ,

Islam, som är oförenligt med demokrati, är det verktyg som nazisterna/globalisterna i USA har valt för att krossa oss. Likheten med uppbyggandet av Nazityskland är slående. Alla vettiga människor förstår att om det inte fanns en agenda bakom så skulle ideologin Islam aldrig tillåtas att få fäste i Europa. Nu är ju planen att krossa västs demokratier så vad är bättre att göra detta än islam?


Det finns många videos och bilder som visar galna muslimer. En del är äkta men många är också fejkade för att piska upp ett hat mot muslimer. 

Den mest välkända galna muslimbilden är denna:
Mannen på bilden som du säkert sett många gånger är en riktig kändis och en legend som går under namnet "Rage boy". Läs här. Hans riktiga namn är Shakheel Bhat och han är en aktivist i Kashmir's Peoples Poltical Party (PPP) . Denna mening som du kan läsa här säger det mesta:

"These street-parading Muslims are not genuinely mad at the West. They are mad at what their puppetmasters tell them to be mad at".

Läs denna mening en gång till. 

Det handlar alltså om att någon använder människor som vapen för sina egna syften. Något jag skrev om här.

Det är dessa manipulatörer som är det verkliga hotet mot oss. Återigen är det globalistagendan vi ser.

Den demografiska utvecklingen i världen visar att om inte något stort inträffar, t.ex. ett tredje världskrig så kommer hela världen att islamiseras. Läs här. Jag är övertygad om att nästa folkgrupp som kommer att massutrotas är just muslimerna. Just nu förbereder man det hela genom att manipulera oss att hata muslimer.

Motiven är geopolitiska som vanlig och i själva verket är det allra största hotet mot världen globalisterna som tyvärr helt kontrollerar USA. De som styr USA är i själva verket ett ganstersyndikat. Med rötter i nazismen. Donald Trump är dock en riktig utmanare och hatad av makteliten i USA. Varför? Lyssna här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar