tisdag 22 mars 2016

Om ett råd till SD - Gästinlägg

Ett gästinlägg av Göran Andersson omfattande ett råd till SD. Över till Göran:

SD har en gyllene chans att skärpa sin profil, få ökat stöd och som enda parti stå för den enda räddningen av Sverige: repatriering och reversering av senaste decenniers stollepolitik.

1. Totalt och omedelbart stopp för all “asylinvandring”.

2. Absolut ingenting annat än tillfälliga uppehållstillstånd (TUT) för de som överhuvudtaget ska beviljas uppehållstillstånd.

3. Ingen anhöriginvandring/familjeåterförening för de som redan erhållit permanent uppehållstillstånd (PUT). Endast för ett mindre antal som erhållit flyktingstatus.

4. Omedelbar och snabb inventering av de tillstånd som utdelats de senaste 2–3 decennierna. Där detta skett på oriktiga grunder ska tillståndet återkallas och den fuskande repatrieras.

5. Brottslingar och kriminella ska omedelbart utvisas.

6. Återvandring för de som erhållit PUT genom att åberopa asylskäl, men sedan rest fram och tillbaka till sina hemländer. Likaså för de som är uppenbart ovilliga till egen hederlig försörjning.

7. Hjälp för hitkomna välutbildade – läkare och ingenjörer etc. – att åka tillbaka till sina hemländer för att där skapa drägliga förhållanden för de kvarlämnade många miljonerna kvinnor, barn, gamla och sjuka. Detta bland annat med bistånd av de många miljarder kronor som sedan länge utgått från Sverige, EU och UNHCR.

Det senare är absolut nödvändigt för att förebygga en fortsatt flykt/folkvandring från Mellanöstern och Afrika till Europa och Sverige. Det är också det enda realistiska och långsiktigt hållbara sättet att återupprätta samhällen som på den egna befolkningens villkor successivt kan utveckla de former av styre och demokrati som det finns förutsättningar för i de respektive kulturerna.

Det är samtidigt det absolut enda etiskt och moraliskt hållbara (något som Jimmie Åkesson naturligtvis skulle ha berättat också för Maria Ferm).

Ett sådant kungörande från Jimmie Åkessons sida skulle säkert medföra dramatiskt stigande siffror för SD i kommande opinionsundersökningar – och val.

Och detta till sjuklöverpolitikernas stora förskräckelse. Alla kan de knappast räkna med livslång inkomstgaranti för sina förlorade riksdagsplatser..." Läs här.2 kommentarer:

  1. Jag tror att de flesta delar dina tankar. Detta är vad som måste hända annars går vi under. Hoppas att SD klarar uppgiften när det är dags. Den blir inte lätt och det kommer att ta tid innan ordningen är återställd, det räcker inte med 1 valperiod.

    SvaraRadera
  2. Förslagen här är bra! Jag skulle tillägga bara att SD skulle vinna mycket; med att minska statens roll, minska statens administration och sänka skattetrycket! Satsa mer på välfärd och omsorg!

    SvaraRadera