måndag 14 mars 2016

Om ett övertagande av vårt land - Gästinlägg

Dags för ett nytt gästinlägg av David Fredin. Tidigare inlägg om Olof Palme och sossarnas mörka historia och de konsekvenser deras styre och indoktrinering av befolkningen fått för vårt land hittar du här (mordet på Olof Palme) och här (Palme och ubåtsjakten). Över till David:

SVENSK INVANDRINGSHISTORIK - EN OTÄCK HISTORIA

Det som vi ser Idag av invandringstollerans har basen i 1970-talets vänstergrepp om Sverige.

ÖB VARNADE FÖR "TAKE OVER"

Vår ÖB på 1960-talet, Torsten Rapp, skrev i handboken för Säkerhetstjänst, Maskerad Front, att ett land kunde tas innefrån utan ett enda skott! Hur rätt hade han inte.

ÖB Rapp sade att det var möjligt för en fiende att föra sina värderingar genom ett svenskt parti som fienden kontrollerade. Det skulle se ut som inhemska värderingar. Just som dagens "mångkulturbegrepp".

"DRAKENS HUVUD"

Det var på 1970-talet som socialdemokratins värdebas drevs än mer åt vänster, partiet togs över av Palme och hans Palmeister.

I realiteten Sovjet. Palme var en KGB-agent, värvad 1962, enligt uppgifter ur KGB-arkivet i Moskva. Palme var en av tre medarbetare i regeringskanlsiet då, en av desssa värvades: Palme. Året som sagt 1962. Sedan gick allt utför för Sverige.

Våra "Borgerliga" partier vågade aldrig nämna Palme vid det han var. Än idag blir journalister "knäsvaga" och flyr fältet om de två orden paras ihop: "Palme" och "Sovjet-spion".

CHILE AMBASSADÖR VAR FÖRST

Palme-medarbetaren Chileambassadören, Harald Edelstam, en annan Sovjet-agent, tog hit chilenska terrorister och kommunister i början av 1970-talet.

På 1980-talet kom Sovjet-maffian till Sverige, med stöd av en byråchef i SÄPO. Detta var "hemliga" operationer av fienden.

SOVJETMAFFIAN INLEDDE

Andra invandrare spelade roll även de. PLO-medlemmar, palestina-araber togs in redan på 1970-talet. Det var operatörer. Svenska politker skulle bli Palestina-troende, satsa på en Palestinsk stat. Längst fram i ledet för denna kamp stod Olof Palme och hans utrikesminister Sten Andersson.

SVENSK UPPGÖRELSE MED KGB

En FBI-man jag lyssnat till på slutet av 1980-talet sade att troligen "hade svensk socialdemokrati gjort upp med PLO för att ta hit terrorister, för att de skulle slippa jagas, bara dessa avstod från terrordåd på svensk mark".

Faktum är att (s) gjorde upp med KGB för att ta hit infiltratörer. Chilenare fick besked redan i Chile, via Cubanska Havanna, att de hade arbetstillstånd och svenska uppehållstillstånd klara! Mycket av detta är idag inte känt. Jag har uppgifterna från en f.d. Nicaraguansk medborgare.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar