söndag 6 mars 2016

Om ett märkligt land - Gästinlägg

Daniel Larsson har tidigare gjort gästinlägg på min blogg. Se här. Nu är det dags för ytterligare ett gästinlägg av Daniel Larsson. Över till Daniel:

I Sverige har fövirrade politiker och deras hantlangare journalisterna länge nu hävdat asylrättens okränkbarhet och att vi måste lyda den på grund av att det är en konvention från FN.

Inget kunde vara mer fel eftersom asylrätten av FN självt är inskränkt till att enbart gälla vissa definitioner och att den då är kränkbar, inte vem som helst kan ange asylskäl och tro att det ska fungera!

Inte heller är FN något allsmäktigt maktsamfund som står över Nationers självbestämmanderätt på något sätt. Alla länder är fria att forma sin egna politik oavsett vad FN säger. Så nog om det!

Men nu till det intressanta.

Asylrätten används som sagt av politiker och media för att hjärntvätta folket i det här landet till att acceptera en helt och hållet vansinnig asyl/flyktingpolitik som bryter mot FN egna definitioner av vad asylrätten är.

Det verkar vara en sinnesförvirring av episka mått som pågår i Rosenbad och på de flesta stora tidningars redaktioner. Folket ska luras att tro att det skulle vara rasism eller främlingsfientligt att neka "flyktingar" asylrätt när till och med FN:s egna definitioner pekar ut de skäl som ska gälla för att hävda just asylrätten. Sedan är det ändå varje nation som avgör om dessa asylskäl är berättigade eller ej, inte FN!

Men i spåren av denna oerhört skadliga politik så har religionen Islam fått mer och mer fäste i Nationen Sverige och med den har också de antidemokratiska Islamska lagarna kommit. Barnäktenskap, Könsstympningar, Kvinnoförtryck, Hat mot andra religioner, Hat mot homosexuella, Hat mot demokratin och brott mot demokratiska lagar och regler med mera.

Eftersom Svenska politiker och media upphöjer FN och dess konventioner till skyarna så vill jag passa på att påpeka att Sverige också skrivit på FN:s Barnkonvention!

Min stilla undran är nu varför vare sig politiker eller media slår upp stora rubriker om detta när det avslöjas det ena Islamska barnäktenskapet efter det andra?

Vart är då våra politiker och medias vurmande för konventioner skrivna av FN?

Eller är det så att det är Islam som bestämmer vilka konventioner som det är okej att felaktigt referera till när folket ska indoktrineras in i tolerans mot det intoleranta och lägga grunden till den demokratiska nationen Sveriges undergång?

Är det så att en enda religion plötsligt dikterar villkoren för hur en demokratisk sekulär stat ska förhålla sig till grundläggande rättigheter kopplade till demokrati?

Att barn ska skyddas från att bli bortgifta till vuxna med en minst sagt vidrig människosyn är inte bara skyddat av FN:s barnkonvention utan även skyddat enligt demokratisk svensk grundlag!

Men här är det tyst i de annars så högljudda leden om att konventioner från FN är okränkbara!

Okränkbara är tydligen bara FN:s konventioner när det gäller att släppa in vem som helst in i nationen Sverige och påverka den så att den glömmer bort sitt demokratiska sekulära ansvar!


1 kommentar:

 1. Grundorsaken till flyktingkrisen är krig - och krig kan stoppas.

  ALLA PÅGÅENDE KRIG I VÄRLDEN KAN STOPPAS FÖR GOTT INOM MAX TRE MÅNADER

  De globala oligarkerna = finansfamiljerna - som styr = vanstyr världen ekonomiskt = politiskt - sedan mer än 100 år tillbaka - har överst på sin agenda att i all oändlighet torgföra att det finns brist på pengar. Det har dom ju lyckats bra med – därför att brist på pengar kan nog sägas vara den allt överskuggande och världsomspännande ”religionen” i världen i dags dato. Såväl på individnivå som på nationsnivå osv.

  Men alla principer har undantag – och undantaget från brist på pengar är pengar till krig. Historiskt så har det aldrig varit något bekymmer med det – och än mindre är det så i dags dato.


  Varför ?

  Tja… – följer hen pengarnas väg så upptäcker hen att det är samma oligarker som sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition till båda sidorna i alla krig - och tjänar multum med slantar på det.

  Alla pågående krig skulle avslutas inom max tre månader – ifall oligarker ej höll igång dem. T ex krigen i Mellanöstern – som kontinuerligt har pågått sedan 1940-talet.

  Kommer det att ske inom överskådlig tid ?


  Jag är om några månader halvvägs 150 år LivsErfaren – och kommer med en dåres envishet att så länge som jag fortfar att andas att torgföra att brist på pengar är en ren bluff – som bör förpassas dit där den hör hemma = soptippen. Jag har ju bl a detta blogginlägg om det som jag har namnat: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

  Brist på pengar-tänket är helt enkelt grundorsaken till alla världens eländes eländen – som jag ser det.

  Det går ej att lösa ett problem med samma tänkesätt som skapade problemet. Det är omöjligt.

  Så dags snart för att släppa taget om den världsomspännande ”religionen” brist på pengar - eller ?

  SvaraRadera