onsdag 9 mars 2016

Om en allvarlig uppmaning till alla svenskar

Som en respons på denna artikel skriver Daniel Markus Eliasson på Facebook:

Detta visste jag sedan länge, en av anledningarna till att jag valde att demonstrera för första gången i mitt liv 2015.¨

Polisen fick en punkt av 10 indirekt, med att minska utanförskapet och få bort med de 55 no go zonerna, för detta blev vi uthängda som högerextrema då vi även demonstrerade för Löfvens avgång och nyval, detta var snart ett år sedan.

Men redan 2011 visste jag att detta skulle ske, redan då kunde man urskilja hur de juridiska systemen i utkanten såsom djurskyddslagar, socialtjänstlagar och andra instanser tappat rättssäkerheten, det börjar i utkanten och tar sig sedan in, där brottsbalken blir det sista att haverera sa jag. 

Jag fick rätt.

Det Svenska systemet närmar sig en total systemkollaps, detta har jag sedan länge varit medveten om. Men för få människor är det fortfarande.

När polisen tappar kontrollen alltmer, ja då kommer folket att drabbas i allt större utsträckning, många är tuffa och säger men då startar vi medborgargarden, och vapen. 

Helt omedvetna om att de Svenska jordbruken lagt ner sin egenproduktion, att vi är helt beroende av matimport. Det räcker i princip med en mindre kris runt Suez kanalen så lär vi behöva införa ransoneringskort på mycket mat.

Den Svenska civilberedskapen avskaffades 1994 i statens ansvar, sedan dess är det individens skyldighet att förvara mat, kläder, mediciner och torrvaror för tre månader som staten tidigare gjort, detta är det få som känner till, och staten har i princip gjort 0 för att informera folk om detta. 

Det står på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap:s (MSB) hemsida om man är noggrann och verkligen letar. 

Eller om man verkligen granskar lagändringarna som gjordes 1994 likt en jurist med noggrannhet blir man varse om hur staten alltmer lägger över ansvaret på individen i kristid.

Sverige befinner sig nu i ett allvarligt, skoningslöst läge samt flämtar på de sista demokratiska andetagen likt en svår cancerpatient med KOL i lungorna som kippar efter den sista luften för att överleva med sin syrgas gör.

Sverige har aldrig varit så sårbart, så skadat och så allvarligt utsatt bland befolkningen som nu, Sverige har aldrig haft så många ideologier och politiska rörelser som idag. 

Svenska folket år således ett av de mest splittrade folken i världen p.g.a. detta. 

Detta gör oss mycket sårbara med otroligt många celler av grupperingar i samhället som motarbetar varandra i sina ideologier.

Det finns inget Svenskt parti politiskt som klarar att reda ut den här soppan, det finns ingen myndighet som kommer att klara att reda ut det som sker, och försvaret ihop med Polisen, brandkåren och ambulansen står handfallna i den pågående samhällskollaps som nu sker.

Det enda som kan ena Sverige och rädda vår nation och folken som lever och bor här är följande:

Folket tillsammans måste enas, verka tillsammans för en ökad egenproduktion av mat samt tillsammans stå starka mot terrorism och andra som har för avsikt att skada andra med sin ideologi. 

Solidaritet, moral, etik kommer alltmer ta över när juridiken fallerar, prövningens tid är kommen, och du bestämmer ihop med andra vilken väg Sverige skall ta.

Jag tittar med oro på min Nation och inväntar den systemkollaps vi står inför, jag är nog mer väl förberedd än andra, men kan man egentligen vara förberedd nog inför det som komma ska?

Är du intresserad av att vara med och förändra samt rädda Sverige så gott det går är du välkommen att höra av dig. Ensam är inte stark men många är det, Du behövs! Vi börjar närma oss mottot: "-Räddas vad som räddas kan".

Staten har brutit samhällskontraktet med oss medborgare. Det skrev jag redan om i december 2015. Läs här. Det svenska rättssystemet har havererat. Något jag skrev om i samma månad. Läs här.

Nästa steg kommer att bli att det finansiella systemet havererar, bostadsbubblan briserar och du står där. Utan hjälp från vare sig stat, kommun eller någon annan offentlig aktör. Du är utlämnad åt dig själv. Bankernas affärer är ett pyramidspel där du är en del av problemet. Jag brukar inte hålla med miljöpartister, men denna gång är ett undantag. Läs här vad Andreas Obenius, miljöpartiet Gävle skriver.

1994 inledde Sverige vägen mot kulturmarxistisk diktatur (globalisternas ideologi). Något jag skrev om här.

Så det största hotet mot dig och din familj är att du är oförberedd mot det som oundvikligen kommer att hända. Kanske redan i år. Den ekonomiska kollapsen. Även massinvandringen och regeringens upplåning för att ta emot emot fler våldsamma välfärdsmigranter är ett symptom på problemet.

Lånecirkusen måste fortsätta. Regeringen måste fortsätta låna pengar skapade av luft för att globalisterna (de angloamerikanska finansoligarkerna) kräver detta. Du som enskild måste göra detsamma, fortsätta låna och skuldsätta dig upp över öronen på en helsjuk bostadsmarknad. Slutar dessa transaktioner så kraschar det korrupta banksystemet omedelbart.

Bankerna bokför nämligen ditt skuldebrev som en intäkt i deras system. Lånar du en miljon av dem så är detta en intäkt för dem, trots att det bara är pengar som inte finns. Det finns inget guld bakom, inga reella tillgångar, Bara luft.

Så här fungerar hela västvärldens korrupta banksystem. Ett gigantiskt pyramidspel där endast de allra rikaste (bankoligarkerna) vinner.

Du kommer att vara den stora förloraren och vara helt utlämnad åt dig själv den dag bubblan spricker.

Ett förskalv (för att använda seismologisk terminologi) var bubblan som sprack 2008 med Lehman Brothers. Vissa länder, t.ex. Grekland, har inte återhämtat sig ännu från denna krasch. Nästa krasch, och jag bedömer den är bara veckor eller månader borta, kommer att bli mycket, mycket värre.

Svensken är en foglig typ, uppfostrad att stå i kö i affären och betala för sig, De våldsamma unga män från MENA-kulturer som regeringen importerat, och fortfarande importerar, kommer inte att bry sig om att stå i kö.

De kommer att plundra varenda butik, varenda varulager som finns och Svensson står där med sitt kreditkort utan att kunna köpa mat (som inte finns - då butiken är stängd p.g.a. plundring) eller andra förnödenheter som drivmedel till bilen för att kunna fly. Svenssons kreditkort kommer dessutom inte att fungera då systemet har kraschat. Dina pengar är dessutom redan konfiskerade. De är inte dina längre. Utan bankernas då du står i skuld till dem.

Ibland måste västvärldens korrupta banksystem "startas om", då det endast är ett pyramidspel.

Detta för att kunna avskriva gamla skulder och starta om det korrupta banksystemet igen. Krig ger nämligen globalisterna intäkter. Därför startade de första världskriget, andra världskriget och därför måste de starta det tredje världskriget. För att starta om banksystemet samtidigt som målet att minska världens befolkning med 9 miljarder (jordens befolkning förväntas vara 9,7 miljarder år 2050) enligt FN Agenda 2030 uppnås. Krig är därvid ypperligt. Läs här.

Ryssland och Kina har dock reella tillgångar i form av guld och naturtillgångar till skillnad från väst. De kommer att klara sig bra. De inför nu en ny guldmyntfot i Kina. Kina har satsat på guldgruvor i många världsdelar – framför allt i Afrika men också i Arktis och på Grönland.

Kina har därför idag monopol på många av de sällsynta mineraler som behövs för elektroniktillverkningen. Aningslösa och naiva politiker har sålt ut alla dessa tillgångar till dem. Med allt menas de reella tillgångarna i form av metaller och naturresurser.

Kina har köpt fysiskt guld överallt i världen under många år. Kina och Ryssland har krävt betalning i guld när de exporterar. Västvärldens länder har gladeligen tömt sina reella tillgångar och betalat med guld. Bara en del av denna guldhandel redovisas öppet. Ingen vet hur mycket guld Kina har köpt, men det handlar garanterat om många tusen ton!

Läs här. Men vad hjälper det dig när du och din familj svälter ihjäl?

Läs här, här och här. Den senare länken handlar om livet efter kollapsen. Vad skall du och din familj då göra?

Jag önskar jag kunde svara på denna fråga generellt men det kan jag inte. Jag famlar själv.

Det du kan göra, och måste göra, är att ha mat och andra förnödenheter lagrat hemma så du och din familj klarar dig i minst tre månader utan fungerande vatten eller elförsörjning. Är du beroende av medicin måste du också tänka på detta.

Ha alltid bilen fulltankad, kraschen kan komma i natt, och ha drivmedel i dunkar lagrat så du kan fly om du måste. Kan du, se till att du har kontanter hemma. Inte SEK, utan Euro. Kronan kommer att sjunka som en sten.

Globalisterna vill avskaffa alla kontanter. De vill ha total kontroll över dig och dina tillgångar. De kommer att konfiskera allt du har "för att rädda bankerna". Det finns lagrum för att de får göra så,

Bankerna och bankoligarkerna tillsammans med korrupta politiker är det största hotet vi möter. Allt annat är bara symptom på detta.Lycka till!4 kommentarer:

 1. Apropå bankerna;

  Ett konkret exempel på hur jag själv har drabbats av bankers svindleri

  "1989 lånade jag av Handelsbanken 50 000 kr som ett inblanco lån - med en amortering av 1 000 kr/år. Med ränta och amortering så har banken av mig år 2016 fått ca 130 000 kr tillbaka - och lånsesumman har minskat till 23 000 kr efter 27 år. När lånesumman är noll kr om 23 år - så kommer Handelsbanken med ränta och amortering att ha fått tillbaka ca 175 000 kr på de utlånade 50 000 kr.

  Men det är bara halva sanningen - därför att vid utlåningstillfället så hade Handelsbanken bara ca 2 500 kr som inlåning och eget kapital = ca 5 % av lånesumman. Men tack vara det av staten godkända Fractional-reserve banking-systemet på 1970-talet - så kunde Handelsbanken fylla ut lånet med 47 500 kr av ”luftpengar” = pengar som skapades vid lånetillfället 1989 ur tomma intet - genom några knapptryckningar på bankens dator.


  Så verkligheten blir ju att banken bara lånade ut ca 2 500 kr av inlåning och eget kapital - och kommer av mig i slutändan att få tillbaka ca 175 000 kr av riktiga pengar = pengar som efter skatt blir över av löneinkomst eller annat.

  175 000 : 2500 = 70 gånger mer i återbetalning än vad som lånades ut - av pengar som banken hade som inlåning och eget kapital vid lånetillfället. Tala om en lysande låneaffär för Handelsbanken och en urusel för mig som låntagare - eller ?

  Hur många fler än mig har gått på och går dagligen på affärsbankernas svindleri ?"

  - slut citat från en bit ned i texten på mitt blogginlägg: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

  SvaraRadera
 2. "För att starta om banksystemet samtidigt som målet att minska världens befolkning med 9 miljarder"

  Hur minska med 9 Miljarder, när vi på denna jord inte är 9 Miljarder?

  SvaraRadera
 3. Men är inte det partipolitiska systemet ett ännu större problem? Jag menar att det är ju partipolitikerna som backar upp bankerna hela tiden. Tillsammans med bankerna tvingar de oss i skuld när vi istället borde kunna få arbeta ihop pengar och inte bli beskattad för all vår arbetstid.
  Politikerna hjälper också till med att tvinga av oss kontanterna. Jag är övertygad om att hela den här baletten med byta av utseendet på kontanterna var först avsteget för att beröva oss kontanterna. Vi har tjuvar och banditer vid makten i vårt land. Ju fortare medborgarna vaknar upp och inser att vi behöver att verkligt demokratisystem - ju bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna - Du har helt rätt för Dig.


   HÄLSAN ÄR EJ ALLT - MEN UTAN HÄLSAN FÅR ALLT ANNAT UNDERORDNAD BETYDELSE !


   Så det är mer än lite märkligt att inget av de befintliga riksdagspartierna i Sverige har god folkhälsa överst på sina agendor. Inget parti utanför Riksdagen har det heller - vad jag vet.

   Men undantagen bekräftar principen - och nu finns Hälsopartiet - som bildades ca en månad före valet 2014. Jag gillar deras agenda - som även innefattar att överföra rätten att nyproducera pengar från affärsbankerna till Riksdagen via Riksbanken.

   Näst efter god hälsa - så är vem som står för nyproduktionen av pengar det viktigaste av allt - för att Wi i Sverige skall kunna få uppleva en renässans av den svenska välfärden. Pengar = makt - och om hur att för gott bryta den i dags dato hart när enväldiga makten för affärsbankerna att nyproducera pengar - i mitt blogginlägg: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

   Radera