fredag 19 februari 2016

Om sanningen - Del 2

Jag har tidigare skrivit om sanningen här. Som svenskar har vi stora svårigheter att få sig sanning till livs. Svensk media är direkt utesluten då de undantagslöst (möjligen förutom GP) ägnar sig åt ren desinformation.

Även utländsk media ägnar sig åt ren desinformation för politiska syften. Här är ett exempel.

Vad kan det få för konsekvenser om man tänker lite längre?

Det tredje världskriget har redan startat skriver professorn i underrättelseanalys vid Lunds universitet Wilhelm Agrell här. Just nu pågår uppbyggnaden inför kriget på Internet. Det är nämligen där krig förs idag och alltid, utan undantag, där som krig startas som senare kan eskalera till väpnad konflikt,

Hur nära är vi ett tredje världskrig? Läs den säkerhetspolitiske analytikern Mons Krabbes bedömning här.

Framtidens historieberättare (om det kommer finnas någon framtid) kommer nog att kunna konstatera att globalisternas plan att hetsa fram det tredje världskriget genom att blanda två oförenliga sätt att se världen, Islam och demokrati, lyckades.

Steg för steg byggs det upp en sådant hat mot muslimer i väst att det hela kommer att explodera en dag. Något jag skrivit om tidigare, bl.a. här och här.

En del som rapporteras om islams övergrepp mot mänskliga rättigheter är självfallet sant, men mycket är lögner och "False Flag Operations" också.

Rapporteringen kring kriget i Syrien är ett bra exempel. Läs Tobias Lindbergs utmärkta artikel "Syrien, skulden och sanningen" här. Lyssna på videon av en ex US Marine här.

Jag har förstått så mycket att ingen, utom några få i makteliten, vet vad detta krig handlar om. Desinformationen är massiv och hela kriget i Syrien är kanske en "False Flag Operation".

Just nu spekuleras det om att Saudi-Arabien förbereder en invasion av Syrien. Läs här och se videon. Självklart replikerar Putin och hotar med att bomba Saudierna tillbaka till stenåldern. Läs här. 350 000 Saudiska soldater sägs vara redo att invadera Syrien, kanske till och med denna månad står det här.

Vad är sant och vad är lögn?

Att media ljuger är uppenbart. Lyssna på journalisten Eva Bartlett i videon "I'm Back From Syria. The Media Is Lying To You!"


Media ljuger inte bara. De försöker skuldbelägga dig som läsare också. Läs Tobias Lindbergs utmärkta artikel om detta med titeln "Nu får det vara nog! Skulden är inte vår" här.

Propagandakriget, där västmedia är minst lika opålitliga som rysk media, leder till att människor förhindras se att förstå vilka som egentligen styr världen och vilka krafter de disponerar.

Konsekvenserna blir ett samhälle där ingen längre litar på någon, ett samhälle som trasas sönder inifrån och där farliga spänningar växer. Det är detta som är globalisternas modus operandum, Att härska genom att söndra.

Till och med familjer lyckas de splittra vilket är i linje med den kulturmarxistiska agendan, men slutmålet är att krossa Europas nationalstater och införa en totalitär marxistisk diktatur. Man använder därför människor som vapen som jag skrev om här.

Läs Henrik Larssons utmärkta analys i Nyanser med titeln "Våldtäkten av Europa - myten som blev verklighet" här och hans essä om hur Sverige erövrades här.

Vi vet inte längre vem som är vår fiende. Putin och Ryssland är så klart ständigt utmålade som hotet mot Sverige, och Putin och Ryssland behövs för att vi skall fokusera på dem och inte se vad som egentligen hotar vårt land, hotet inifrån och de som kontrollerar svensk politik och media, de angloamerikanska bankoligarkerna (globalisterna).

Globalisternas organisationer som FN, EU och NATO är viktiga spelare och aktörer för dem och man hetsar alltid mot Ryssland som målas ut som västvärldens fiende nummer 1.

Min bedömning är att Putin saknar både vilja och ekonomi för att anfalla Sverige. Det låga oljepriset en följd av globalisternas ekonomiska krigföring mot Ryssland, har inneburit att Rysslands ekonomi kommer att kollapsa liksom USAs dollarhegemoni (och med den hela västvärldens ekonomi) inom snar framtid.

Få en aning om vad som kanske väntar oss genom att se denna långa dokumentär. Jag kan inte garantera att allt som sägs är sant men du får ändå ett alternativt sätt att betrakta världen. Ett sätt att betrakta världen som stämmer väl med vad jag själv har kommit fram till, Vad du tror därefter är upp till dig och ditt eget omdöme.

Fullt klart är ändå att framtiden inte ser särskilt ljus ut för att uttrycka det milt. Globalisterna kommer nog att få se sin dröm om världsherravälde gå i uppfyllelse och även en kraftig befolkningsreduktion enligt FN Agenda 2021/2030. Något jag skrev om här. FN är Adolf Hitlers dröm som gått i uppfyllelse som sägs i videon ovan.

Jag låter en kvinna som heter Annika Grahn Charmolu avsluta detta blogginlägg med en tänkvärd text. Läs och reflektera!:

Oncle Sam har våldfört sig på moder Svea länge nog nu och övergreppen blir allt brutalare. 

I skuggan av valrörelsen tecknade den borgerliga regeringen vänskapsavtal med NATO vilket i praktiken innebär att vid krigsutbrott har amerikanska förband rätt att placera militär på svenska baser vilka inte kommer lyda under svensk lag. 

De har också rätt att placera kärnvapenbestyckade missiler i Sverige. 

Sverige är av stort geostrategiskt intresse då ryska flottan i Kaliningrad måste runda södra Sverige. 

I händelse av civila oroligheter i Sverige kommer NATO-trupper att gå in i vårt land enligt detta avtal.

SVT - bryter mot public service-avtalet numera helt ogenerat. 

Saklig och opartisk rapportering i nyheterna finns inte längre. Man köper in nyheter från internationella nyhetsbolag som ensidigt är för den Amerikanska geopolitiska sidan. 

Ett talande exempel på detta är att man sänder tal av Obama och hans underlydande textat medan tal av Putin med ministrar aldrig sänds. För någon månad sedan när det för en gångs skull skulle sändas i SVT nyheter som inslag föll textremsan bort.

SVT ger folket bröd och skådespel och svenskar med sin många gånger godtrogenhet sätter sin tillit till att public service-TV levererar det de behöver få reda på för att orientera sig gällande utrikesfrågor. 

Så är inte fallet. 

Man vinklar och redigerar ofta subtilt. 

Försök att få en normal svensk som hängt med i nyhetsrapporteringen redogöra för konflikten i Syrien, varför man krigar, vilka länder och religiösa grupperingar som är inblandade, vilka som är lierade med vilka och varför och du kommer inte fått ut speciellt mycket, tyvärr. 

Fråga dig vilka av alla dessa nationer som är involverade i konflikten som har rätt att agera i Syrien enligt internationell rätt. 

Rätt svar -de som är inbjudna av den Syriska regeringen. 

De bekämpar extrema islamister kallade ISIS som tillhör samma muslimska inriktning som det Saudiska kungarikets ledning. 

Har SVT rapporterat om detta? Svar nej. Sök gärna på nätet om vilka som finansierat, utrustat och tränat dessa fanatiska terror islamister.

Assad som ledare skulle avsättas då han var icke demokratisk och tyrann sades det. (I Syrien håller man val och man har religionsfrihet). 

Hur kommer det sig att Saudi-Arabien nu har hotat med att invadera Syrien? 

För att införa demokrati? 

Saudi-Arabien är det kanske minst demokratiska landet på jorden och kränker ständigt å det grövsta FN resolution om mänskliga rättigheter. 

Och fundera på hur det då kommer sig att Saudierna FN fått en plats i en viktig panel i "vårt änglalika” FN som utser experter som bevakar mänskliga rättigheter?

Försök förklara det.

Vår svenska utrikespolitik haltar betänkligt. Eller Snarare kryper den. 

Be en normal nyhetsföljande svensk varför svenska vapen används av Saudierna i kriget mot Jemen. 

Förklara varför Svenskt bistånd gått till rebeller i Syrien. 

Förklara varför svenskt ekonomiskt bidrag går till Ukraina och dess regering som består till hälften av Ukrainas motsvarighet till nazister. 

Vår utrikespolitik styrs av USA och den globalistiska elitens intressen. 

Ledande svenska politiker som går i dessas ledband belönas rikligt efter att på uppdrag av dessa herrar genomdrivit önskad politik. De svenska politikerna har med hjälp av traditionell media fört svenskarna helt bakom ljuset.

Så mitt råd till alla är att allt som presenteras i traditionell nyhetsmedia ska ifrågasättas. 

Syna allt och sök andra forum på nätet. Man mår bättre av att känna till sanningen än att ständigt bli lurad.

(Och du kanske undrar över de svenska politikernas alla lägenhetsaffärer på sistone. De är ofta relativt förmögna. De har råd med fina villor och bostadsrätter men saken är att de vill ha hyresrätter omgående för att gardera sig inför den kommande sprickande bostadsbubblan och stundande bankkrasch. De har insider information med andra ord. De vet vad andra inte får reda på.)

Läs också denna artikel om falska judar, politisk sionism samt kabbalismen som ger ytterligare en lektion i gömd historia.

Lyssna på denna video nedan med Steven Anderson om hur den officiella versionen om förintelsen inte stämmer med sunt förnuft och vetenskapliga bevis. En sanning tål alltid granskning men en lögn avslöjas vid granskning,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar