söndag 24 januari 2016

Om sjuklövern och islam

Ondskan frodas på jorden. Till och med svenska kyrkan stödjer nu den mest ondskefulla ideologin av alla. Islam.

Islam är inte en religion i den mening vi i Sverige uppfattar vad en religion är. Islam är ett samhällssystem och en ideologi som bygger på ett stamtänkande baserat på en 1400 år gammal bloddrypande bok. Islam passar inte in i ett västerländskt samhälle och är en cancer för hela mänskligheten.

Summerar man de som folkmördats av kommunismen, den näst värsta och grymmaste ideologin, så är denna ideologis mördade 100-150 miljoner människor ingenting mot de som mördats av ideologin Islam.

Varje röd prick på bilden nedan symboliserar 1 miljon mördade människor. Islam är längst till höger


Den rödgröna regeringen Löfvén hyllar både kommunismen och islam genom praktisk politik i Sverige. Det är uppenbart att det finns många hjärntvättade och onda svenskar i Sverige som röstar fram en regering som kommer att krossa Sverige om de inte stoppas.

Socialdemokratin har alltid vurmat för Islam och 1999 skrev partiet en överenskommelse med det islamistiska Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor. S-föreningen Tro och solidaritet skulle hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning. Läs här.

Tro och solidaritet borde verkligen lägga alla kort på bordet som Sameh Egyptson, islamolog och religionsforskare vid Lunds universitet skriver här.

Dessutom bildar Löfvén regering med det mest vänsterextrema partiet i hela riksdagen, det kulturmarxistiska partiet miljöpartiet. Kommunism och Islam värmer en sosses hjärta mycket.

Här kan du läsa en mustig bredsida mot regeringen Löfvén.

Daniel Suhonen, S-debattör och chef för tankesmedjan Katalys skriver här att socialdemokraterna i princip upphört att existera som ett parti. Ändå får vi dras med den mest destruktiva och samhällsfarliga regering som Sverige någonsin haft. Löfvén vägrar ge folket det extraval vi förtjänar.

Och dessa galningar röstar svenskar trots allt fortfarande på av egen fri vilja! Något måste vara väldigt fel i huvudet på en stor del av befolkningen.


När TV-kanalen CNBC intervjuade Stefan Löfvén om den senaste tidens uppmärksamhet om sexuella övergrepp som drabbar flickor och unga kvinnor säger Löfven att det inte har att göra med flyktingströmmarna av unga muslimska män i vapenför ålder. Något jag har skrivit om här.

Lars Bern visar på motsatsen med statistik från Migrationsverket och NewsVoice ställer prognosen att våldtäkterna kommer att öka massivt under sommaren 2016. Läs här.

En skriftlärd Imam Sami Abu-Yusuf sade att flickor under de senaste sexattackerna i tyska städer "har sig själva att skylla" på grund av sina ”öppna kläder och sin parfym”.

Abu-Yusuf, som är baserad i Köln, sade att kvinnorna som attackerades hade klätt på ett sätt som hade ”gjort männen vilda” och tillade: ”Flickor som dricker öl förtjänar att bli våldtagna”

Han sade: ”Dessa unga män tar tabletter och droger, och över nyår drack de alkohol, som tog bort alla hinder. ”Det fanns kvinnor med mycket öppna kläder och doftande av parfym, som promenerade genom de berusad massorna.” Sedan tillade han: ”Naturligtvis, för dessa nordafrikanska män, det var en ursäkt för att våldta dem.”

Webbplatsen ”MuslimStern”, som har mer än 22 000 anhängare på Facebook, säger att kvinnorna är tvungna att acceptera sitt ansvar för att de blev attackerade: ”Du kan inte slänga en naken antilop framför ett lejon och inte förvänta sig att det reagerar”. Läs här.

Samuel Nygren (KD) skrev i SvD här: "En annan typ av "kristallnatt" men denna gång drabbade den inte judarna. Denna gång drabbade den unga kvinnor och flickor över hela Europa, på en och samma natt.

Denna gång var det inte nazister som stod för vad som skedde. Denna gång var det deras jämlikar och bundsförvanter nämligen muslimska islamister.

En samordnad attack som skulle visa vad Europas muslimer är kapabla att uträtta. Även för att sätta sig i respekt inför den Europeiska ursprungsbefolkningen och visa vad man är på väg att genomföra. Nämligen att islamisera hela Europa och den övriga världen."

Se här en video från Luton i UK där Islam tagit över en hel stad. Detta är vad som väntar oss.

Detta är den framtid som alla sjuklöverväljare och blankröstare vill ha för Sverige. Alla partierna är förenade mot det enda oppositionspartiet, Sverigedemokraterna, som värnar om vårt land, vårt folk och vår kristna värdegrund. Varför invällningen av unga våldsamma män från dysfuktionella kulter sker har jag skrivit om här.

Se en 20 minuter lång video från en 16-årig tysk ung kvinna. Hon är rädd! Hennes vänner är rädda.

Hon ber om beskydd. Beskydda oss, kvinnor och barn. säger hon.

Vi behöver ert beskydd! Det är inte riktigt, att vi inte ska kunna gå ut efter klockan 18 en kväll utan att bli antastade. "Jag är verkligen rädd", upprepar hon gång på gång.

Tyskland, Sverige....

Detta är ett ärligt och rörande inlägg från en ung kvinna som är värd att lyssnas på. Mycket starkt gjort av denna unga kvinna.

Att observera: "The FB account of this young girl and her video has been censored under FB’s new “hate speech”.

Islam kommer att ta över Europa om vi inte förbjuder denna med nazismen närbesläktade ideologi. Se denna varning från UK.Sverige är sjukt, riktigt allvarligt sinnessjukt och drabbat av en masspsykos. Statsministern som skall leda landet är galnast av alla. Läs här. Det finns inte en chans att EU-länderna i Östeuropa går med på att fördela de muslimska bidragsinvällarna. 40% av Europas befolkning är dessutom antisemiter. Vad kan det bero på? Läs här.

Det vi har sett hittills är bara en liten föraning av den gigantiska tsunami av invällare som kommer att komma. Inom 30 år är européerna en minoritet på vår egen kontinent om vi inte sätter STOPP!

1,2 miljard bidragsmigranter väntas fram till 2050 om inte "Festung Europa" skapas snarast! Många indoktrinerar dessutom sina barn att hata oss. Läs här.

Globalisterna vill ha ett förödande inbördeskrig i Europa och tyvärr pekar mycket mot att de kommer att lyckas. George Soros är rikare än många stater i Europa och kan betala obegränsat med flyktingsmugglare.
Läs Julia Caesars krönika om en vecka i september 2015 här, Men sjukast är nog som sagt de som röstar på sjuklövern eller väljer att rösta blankt. Missa inte heller Victoria Wärmlers tankeväckande blogginlägg här och Peter Krabbes 4 inlägg om invandring och islam med titeln "när spåren i sanden suddas ut".

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar