lördag 30 januari 2016

Om Folkets Demonstration och lögnaktig media

Jag har precis kommit hem från Folkets Demonstration på Norrmalmstorg. Fantastiskt bra arrangerat av mina vänner Johan Widén och Therese Larsson.

Demonstrationen var offentlig på offentlig plats och åhörare från både extremhögern och extremvänstern var närvarande. Vi som var funktionärer hade inga möjligheter att göra något åt deras närvaro överhuvudtaget.

Jag tog upp saken med en polis, men han sade, helt korrekt, att de har lika mycket rätt att vara här som alla andra. Att efteråt läsa att arrangörerna lastas för deras närvaro är mer än sorgligt.

Polisens insats var mycket bra. Poliser från evenemangspolisen i Stockholm höll vänsterpöbeln på behörigt avstånd och tack vare dem kände sig alla trygga. Tack alla proffsiga poliser !

Stöd våra polisers usla arbetsförhållanden och låga löner genom att stödja polisförbundet och deras kampanj "Nu räcker det!". Läs här.


Rikspolischefen Dan Eliasson fick en rejäl salva av Stefan Torssell i sitt tal. Komplett med krav på avgång. Göran Carlsson sammanfattar det hela väl vad många av oss svenskar känner:

"Jag har tröttnat på att ingen ger Dan Eliasson sparken. Så nyss skickade jag detta meddelande till Polisen på deras Facebook sida.

Någon måste ha civilkurage. Stödjer du mig sprid detta så att pressen blir stenhård mot rikspolischefen.

DETTA SKREV JAG:

Hej eran Chef Dan Eliasson har på twitter öppet sagt att Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna får honom att vilja spy!

Är detta en generell inställning till oss som är medlemmar i Sverigedemokraterna?

Kan jag vägra möta er och stanna för er då jag är rädd att ni poliser smittats av Dan eliassons som jag uppfattar det HATBROTT mot oss Sverigedemokrater?

Nästa sak jag också undrar är om ni som Dan Eliasson i TV 26/1-2016 uttryckte empti för en mördare, är även det generell hållning inom Polisen?

För mig är det ett hatbrott mot den mördade flickans anhöriga? Krav på svar hänvisar jag till lagrum Förvaltningslagen §4.

Jag är rädd för Polisen nu då jag är Sverigedemokrat jag känner mig hotad då Rikspolischefen har ett så öppet hat mot det politiska folkgrupp jag tillhör som medlem i Sverigedemokraterna.

Svaret skall medföra en trygghetsdeklaration för oss Sverigedemokrater samt en offentlig avbön från Dan Eliasson som också följs av att han avgår offentligt utan PK mörkning R291.

Ni har ett alternativ som är att uppfatta detta som en brottsanmälan om hatbrott från Rikspolischefen mot den politiska folkgruppen Sverigedemokrater.

MVH: Göran Carlsson Lövstabruk i Tierps kommun"

Vänsterpöbeln har inte fler hjärnceller än vad som behövs för att skrika sin ramsa "inga rasister på våra gator". Vilka patetiska varelser och antidemokrater de är. Läs här Jan Sjunnessons reportage om antidemokraterna i avgrundsvänstern.

Här är vänsterns "kärleksbudskap" till oss vanliga svenskar som mött upp för att demonstrera mot vår s.k. regering.Talarna var ju de som gjorde demonstrationen.

På bilden alla talare och Johan och Therese.


Inledningstalare var Therese Larsson som du kan lyssna på nedan:Talare nummer 2 var Jan Sjunnesson. Här kan du läsa Jan Sjunnessons tal. Nedan är en video som du kan lyssna och titta på.
Talare nummer 3 var Jennifer Black.


Talare nummer 4 var Annelie Sjöberg:Talare nummer 5 var prästen Axel W Karlsson:


Talare nummer 6 var Barbara Truszs (bördig från Polen):


Talare nummer 7 var Hans Erling Jensen:


Talare nummer 8 var Stefan Torssell:


Avslutningsvis sjöng vi tillsammans vår nationalsång, du gamla du fria:


Och slaskmedia då? I vanlig ordning vinklas de och ljugs det. Det som 100 vänsterextremister gör och det våld de utövar (och som inte har ett smack med demonstrationen att göra) DET får rubriker i slaskmedia. Jag är inte ens säker på att det hände, jag såg ingenting, och hände det så hade det INGENTING med demonstrationen att göra.

Så här skriver Expressen (bild ovan): "Under namnet "Folkets Demonstration" samlades en grupp demonstranter på Norrmalmstorg. Flera främlingsfientliga talare var inbjudna.

Efter demonstrationen har bråk uppstått i korsningen Hamngatan Regeringsgatan där flera personer ska ha blivit misshandlade. Tre personer har enligt polisen gripits."

Detta är så lögnaktigt att man baxnar. Främlingsfientliga talare? Jag orkar inte ens bemöta dessa lögner. Lyssna själv på alla tal och försök hitta det "främlingsfientliga" budskapet. 

Expressen upplåter också plats åt mannen som hyllar kommunismen, med 150 miljoner människoliv på sitt samvete, Jonas Sjöstedt, I en förvirrad artikel går Sjöstedt till hårt angrepp mot Jimmie Åkesson och även Folkets Demonstration. 

Vad Åkesson eller Folkets Demonstration har med saken att göra (rasistmobb går till attack mot invandrare i Stockholm) framgår självklart inte. Allt det handlar om är sedvanlig usel expressenjournalistik och kommunistpropaganda. Läs här.

Detta skriver Aftonbladet (bild ovan): "På lördagen samlades ett 100-tal personer på Norrmalmstorg i Stockholm för en demonstration mot flyktingar."

Ett påstående fullt av lögner i vanlig ordning. När det gäller antalet så uppskattade polis på plats att det var 1000 deltagare och inte 100 som AB skriver, Själv gissar jag på något färre, ca 700.

Demonstrationen var ingen demonstration mot flyktingar. Det var en demonstration som uppmanade Stefan Löfvén att avgå och utlysa extraval, Att återge folket makten som det står i regeringsformen.

Klarar ni en lögn till från Aftonbladet? Läs här.

Lyssna på när Julia Wågenberg på Aftonbladet i en intervju gjord av granskning Sverige:


Aftonbladet är verkligen Sveriges sjukaste tidning som det står i denna utmärka artikel.

En medborgare skickade detta mail till Julia Wågenberg:

"Jag har skickat detta mejl till Julia (julia.wagenberg@aftonbladet.se):

Hejsan!

Jag och 100-tusentals andra har hört den inspelning där du blir ombedd att kommentera den artikel du skrivit om den mycket städade demonstrationen som ägde rum i Stockholm igår, 31/1. Som framgår av dokumentation (videoinspelningar, tal av personer, utdelade flygblad) har denna demonstration INGET med invandrare att göra. Detta är rakt motsatt vad du påstår. Jag förstår att det är jobbigt för dig att svara på frågorna av den uppringande personen, hänvisar till en annan person.

Vidare syns det på vidieinspelningar att demonstranterna är företrädesvis äldre personer, och faktiskt en majoritet kvinnor. Högerextremister, våldsbejakande.

Du skallveta Julia, att jag och 100-tusentals andra skall göra ALLT för att din tid på en förljugen blaska som Aftonbladet blir extremt kort.

Med vänlig hälsning

Tor Aulin

Prof. Docent Dr. Tor Aulin, Highly Cited ISI Web of Knowledge; Life Fellow of 
the IEEE

Author, Best-of-the-Best Paper, 50th Anniversary, IEEE COMSOC

D&IT/Telecommunication Theory (TCT)"

Maila henne du också!

Och här TV 4. Ids inte kommentera där heller.

Till skillnad från skvaller och skandalblaskorna Expressen och Aftonbladet har Dagens Nyheter (DN) en betydligt mer balanserad rapportering från Folkets Demonstration.

Visserligen är inte DN heller klockrena, men långt bättre än Expressen och Aftonbladet.

"Under demonstrationen på Normalmstorg, som genomfördes av en grupp som kallade sig för ”Folkets demonstration” uttryckte demonstranterna sitt missnöje med invandringspolitiken och hade som huvudbudskap att statsminister Stefan Löfven skulle avgå.

Klockan 15.30 sjöng de ”Du gamla du fria” och försvann upp längs Hamngatan mot NK.

Henrik Johansson som står bakom sajten ”Inte rasist, men…” menar att det var en ovanlig demonstration, dels på grund av att den samlade relativt många, omkring 300 personer, men också för att den var en blandning av en rad grupperingar." Läs här.

Men, inte heller DN förstår att folket demonstration INTE var en demonstration mot invandring. Inte heller är Folkets Demonstration en "grupp" utan vanliga svenskar som har tröttnat på misskötseln av landet.

Läs Tobias Lindbergs redogörelse för vad han såg här. Det är ALLTID vänstern som ställer till problem och stör ordning och säkerhet. Undantagslöst.

Här är en länksamling från svensk hatmedia. Förstår ni hur illa ute Sverige är? Vi är under fullt angrepp från antidemokratiska och kulturmarxistiska krafter.

Här är ett läsvärt inlägg från Pettersons blogg på samma tema.

Helsingborgs dagblad ansluter sig till lögnerna i svensk vänstermedia och publicerar en artikel med namnet "Nytt våldsamt samarbete oroar", illustrerad med en bild från folket demonstration. Läs här.

När vaknar resten av det sovande folket och ansluter sig till oss som vill återinföra demokratin? En sak är klar, som svensk officer kommer jag aldrig att vända mig mot folket. Det är för folket jag jobbar. Det är folket som betalar min lön. Det är för folket och demokratins försvarande jag valde officersyrket 1981.

Svensk media utgör det absolut största hotet mot demokratin då de ljuger svenska folket rakt upp i ansiktet. Själv blev jag intervjuad av den amerikanska TV-kanalen CBN, och kommer det jag sade till dem med i deras produktion så kommer jag också att länka till detta här. Jag ljög inte kan jag väl säga som en cliffhanger tills vidare.

Läs Victoria Wärmels blogginlägg med titeln "Avancerad samtidsförfalskning av Folkets Demonstration" här.

Likaså hennes blogginlägg med titeln "demokratikrävande pensionärer kallas högerextremister" här,

Visst är det precis det mainstreammedia ägnar sig åt. Avancerad samtidsförfalskning. Den svenska journalistkåren är verkligen värd all avsky som folket kan uppbringa. De är det i särklass största hotet mot demokratin.

Lögnerna från Aftonbladet har även spridit sig till vårt västra grannland, Norge. Läs här.

Köp inte deras tidningar. Titta inte på SVT och TV 4 uppmanar jag er. Jag lever själv som jag lär vill jag tillägga. Läs även min bloggranne Tobias Lindbergs läsvärda blogginlägg om medias agenda här.


Den nationella samordnaren för våldsbejakande extremism, Mona Sahlin, har aldrig haft kontakt med verkligheten och har som Göran Persson sade en gång "Sahlins styrka är inte tänkandet". Nej det kan man väl hålla med om, och i kombination med kulturmarxistiska Expressen så blir kombinationen episkt patetisk. Läs här. Hon säger i Expressen:

"Det sker under det förment seriösa ordet "demonstration". När det i själva verket handlar om samlingar som syftar till att skrämmas, hota och utöva våld mot till exempel människor som har invandrarbakgrund.

Att försvara mänskliga rättigheter och att bekämpa våldsinriktad extremism, är också att kalla saker vid dess rätta namn.

Det vi ser just nu är ingen invandringskritisk opinion. Det är inga regeringskritiska grupper. Det är inte män som vill försvara kvinnor.

Det är ideologiskt drivna extremister. Det är nazister. Det är män som hatar kvinnor och invandrare.
Det är de som gillar våld och hatar demokrati.

De är fega uslingar."

Jag har alltid avskytt Mona Sahlin och trodde inte att jag kunde avsky henne mer, men det kunde jag! Hursomhelst bevisar hennes uttalande hur hon föraktar det folk som hon skall tjäna som politiker.

Läs här vad min bloggranne Kaziva skriver om Mona Sahlins uttalande.

Uttalandet bevisar hur viktig Folkets Demonstration är för att avsätta den politiska adeln som kapat vår demokrati för sina egna mörka syften.

Det har skrivits en korrekt bra artikel om Folkets Demonstration. Självklart inte i mainstreammedia utan i alternativ media, nyanser i detta fall. Läs Patrik Eks välskrivna artikel om folkets demonstration här. Läs också Patriks artikel om Mona Sahlins utspel med titeln "regeringskritik är extremism" här. Läs här Patrik artikel i nyanser med titeln "Mona Sahlin kritiseras hårt om "Folkets Demonstration". Läs här Jan Millds blogginlägg om demonstrationen.

Lyssna även på Ulf Holmgrens helt korrekta återgivning av Folkets Demonstration här.

Stefan Torssell, en av talarna, skriver så här om medias skandalvinkling av Folkets demonstration:

"Jag är lika bestört som alla andra av medias rapportering från Folkets demonstration på Norrmalms torg lördagen den 30 januari 2016.

De kom, såg och fabulerade.

För att förstå vad som händer behövs en tillbakablick. 

Den 11 februari 2015 hade två marockanska grabbar 12 och 9 år avvikit från ett HBV-hem i Skåne. De åkte tåg utan biljett till Malmö. 

De sparkade en kvinna i magen, spottade omkring sig och gick på rälsen inne på Malmö station. Polisen bad väktare via kommunikationsradio att gripa ungarna. 

9-åringen brottades ner. 

Media valde att visa de mest dramatiska bilderna som hade filmats med mobiler. Folk blev upprörda. Man behandlar inte barn så. De läste in ondska hos ordningsmakten. 

Men, halva svenska folket, inklusive jag själv, tänkte ett steg längre. Pojken talade arabiska, uppträdde inte som ett barn och en väktares uppgift är att få tag i ungar på rymmen, framför allt för deras egen skull.

Den okunniga opinionen blev hätsk. De förstod inte att ungar som driver omkring används av kriminella ligor för snatteri, droghandel och prostitution. Folk orkade inte tänka. 

Väktaren stängdes av. Vem vill därefter utföra sitt jobb om man blir avstängd och beskrivs som ond? Ungdomarna rymde igen och hittades i knarksammanhang.

Denna människohandel har därför fått växa fritt i snart ett år. Nu lever omkring 800 ungdomar i Stockholm, Göteborg och Malmö som yrkeskriminella. 

Förutom 800 yrkesligister av den mest förhärdade sorten (vi talar om gängvåldtäkter, droger, rån och misshandel) så finns mellan 55 – 63 områden i Sverige dit uniformerade personer (ambulanspersonal, brandmän,) inte kan komma in i utan poliseskort. 

Polisen får använda stora delar av sina resurser för att stävja denna brottslighet. De hinner inte med mycket annat.

För att inte allmänheten ska få reda på att den högsta polisledningen i Sverige tappat greppet över brottsutvecklingen så har man i sina rapporter kallat dessa ingripanden för kod 291, alltså brott som inte åtgärdas. Under de tre senaste månaderna har polisen angivit 5000 ärenden som kod 291.
Alltså genom att media har valt att beskriva utvecklingen felaktigt och en alltför stor del av befolkningen inte orkat tänka själva, så har nu brottsligheten gått in i en kritisk fas. Jag överdriver inte ett ord.

Samtidigt har riksdagen sysslat med Decemberöverenskommelsen så att parlamentarismen ska sättas ur spel. 

Regeringen är otydlig. Moderaterna vill inte regera. Alliansen vill inte bedriva oppositionspolitik.

Sedan några månader tillbaka så deltar jag i en helt fredlig och öppen, svagt växande demokratiskt sinnad rörelse som kallas Folkets Demonstration. 

Vi samlas en gång i månaden. Stämningen är god. Jag är en av talarna. 

Vi talare belyser olika orostecken i vår samhällsutveckling. Det handlar om riksdagens oförmåga att styra, att landsbygden är förbisedd, att invandringspolitiken verkar sakna genomtänkta mål och att landet har hamnat i en pendelpolitik. Vi vill ha ordning och reda i vårt land. Vi applåderar poliserna på plats.

Samtidigt, utan att jag hade en aning om detta, så hade flera grupper av huliganer gått ihop för att rensa upp bland de grupper med hundratals gängkriminella som har övertagit innerstäderna.
Och så ska media försöka skildra vad som sker i landet. 

Får journalister ingen utbildning? Lär de sig inte att göra enkla analyser?

I svepande ordalag kallar de Folkets demonstration för extremhöger och främlingsfientlig som är emot invandrare. 

Ekot intervjuade mig före demonstrationen. 

Jag berättade att ett av syftena med demonstrationen är att vi ska få tillbaka det rationella samtalet i Sverige. Att vi inte ska acceptera att människor och grupper kastar skymford och skändligheter omkring sig. Mina ord togs inte med. 

Istället skildrades demonstration som främlingsfientlig. Inrikesministern Ygeman uttalar sig att vi måste få bort rasism från gator och torg och Aftonbladet lyckades få läsarna att tro vi var maskerade och att vi efter mötet drog ut på stan och slog ner invandrare. 

Jag gick runt och hälsade, talade med många och gick sedan iväg med några stycken och tog en kaffe tillsammans. Jag åt en kanelbulle.

Jag skulle vilja att de som inte förstår riktigt vad som just nu sker i Sverige kunde få möjlighet att läsa denna mycket enkla redogörelse från mig och därefter själva tänka för att försöka förstå."

Den statliga propagandaapparaten jobbar nu för fullt för att hjärntvätta och skrämma det svenska folket. Läs en läsvärd ledare från GP här. Citat från artikeln:

"Men ett vitalt samhälle är beroende av att vi faktiskt vågar analysera och inte bara följa känslomobben. Så låt ingen skrämma dig till tystnad. Det är bara i diktaturer som alla måste tycka likadant."

Folkets Demonstration kommer inte att tystna! Vi ser och vi analyserar verkligheten och drar slutsatser av detta. Vilket inte svensk media och den politiska adeln klarar av.

Jan Sjunnesson skriver det uppenbara i Expressen: "Lasta inte arrangörer och talare för vad våldsbejakande extremister gjorde efter lördagens demonstration." Läs här.

Roger "Salle" Sahlström har gjort en intervju med en polis som medger att de är för släpphänta mot extremvänstern. Läs här.

Jag avslutar med orden från en helt vanlig svensk tonåring, som vill vara anonym, boende i storstaden. Läs och reflektera:

"Hej
Jag är högst medveten om att jag talar för en mycket betydande del av Sverige när jag säger att NU ÄR DET NOG!

Vi kräver Sverige tillbaka!

Vi svenskar skall inte längre behöva skämmas för att vi vill fortsätta att vara…just svenskar. 

Ingen är rasist för att man motsätter sig allt skit som ha kommit i samband med den Svenska regeringens hycklande,svenskfientliga och förstörande politik och dess politiker, som tydligt exemplifieras av statsminister Stefan Löfvens uttalande om att '' det inte finns någon inhemsk svensk kultur'' eller förre detta statsminister Fredrik Reinfeldt som anser att det Svenska enbart är barbari!

Ni, regeringen men också tidigare regeringar släpper in vuxna och kallar dessa för barn - från länder som inte ens är i krig - hela världen skrattar år er naivitet, era lögner och ert förräderi!

Ni är ett stort hån mot de människor som i generationer slitit och kämpat med hela kroppen och hela själen för att bygga ett land som var så underbart, så stabilt och så tryggt, sen förstörde NI det!

Stefan Löfven, om du läser detta meddelande vill jag att du ska veta att jag är ingen vit medelålders man ute på landsbygden, jag är en tonåring i storstaden som vaknat upp från törnrosasömnen och jag har kommit till insikt vad er politik inneburit för landet! 

Jag är arg, det kokar inom mig och det gör det också hos många andra. Du har förstört detta lands framtid, du och ditt parti! Jag kommer aldrig förlåta dig och dina gelikar till landsförrädare, aldrig någonsin.."
5 kommentarer:

 1. Etablissemangets massmedia ger jag ej mycket för. Det som står där är ju som princip alltid vinklat si eller så - så hen vet aldrig vad som är fågel eller fisk.

  Tacka vet jag sociala medier på nätet - för där kan ju ej alls så sällan hållbara sanningar finnas.

  Men mer än lite trist - tycker jag - att så många väljer att måla fan på väggen - istället för att försöka bidra till en ljusare syn på världen.

  Jag försöker i vart fall - t ex genom att med en dåres envishet torgföra att: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

  SvaraRadera
 2. Kanonbra Mikael :) Kul natt du tog bilden jag la upp :) dock inte jag som tog den gjorde bara ringarna..Men du har rätt i att vi är under attack och demokraturen visa nu öppet sitt ansikte.

  SvaraRadera
 3. Tack Löfven för att jag får må dåligt varje dag och det har du och Reinfeldt sett till att vi mammor och mormödrar som fött flickor till världen ska behöva genomlida. Jag söker gymnasium till min yngsta dotter nu men du har sett till så att det finns ingen trygghet längre i skolorna fy f....n för dig och dina lika knäppa polare och väljare. Jag brukar inte hata men dig ,Reinfeldt, S,V,MP,Fi hatar jag verkligen.

  SvaraRadera
 4. Tack Löfven för att jag får må dåligt varje dag och det har du och Reinfeldt sett till att vi mammor och mormödrar som fött flickor till världen ska behöva genomlida. Jag söker gymnasium till min yngsta dotter nu men du har sett till så att det finns ingen trygghet längre i skolorna fy f....n för dig och dina lika knäppa polare och väljare. Jag brukar inte hata men dig ,Reinfeldt, S,V,MP,Fi hatar jag verkligen.

  SvaraRadera